- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.841
Kızlar banada yardımcı olun lütfen ben egzersiz yapamıyorum cesaretim yok egzersiz yapmadan bitirmek istiyorum bu işi ama oda olmuyor çok çaresizim son çare krem kullanıp denicem emla kremide kimse tavsiye etmiyor ama başkada çarem yok
Emla sadece uyusturur.ama aci senin beyninde.oranin acidigi felan yok.haa illaki psikolojik olrak sureyim ben diyirsan sur emlayi.zararlu degil doktor veriyor.
ama sana tavsiyem.emlayi surup uyusturma..tat almaya bak.kendimizi kastigimiz icin tat alma kusmuna bakamiyorz kuruluk oluyo ony da zeytin yag veya bebeyagi surerek halledebilrsin.
egzersiz yapmadan da olur tabi neden olmasin ? Nenelermz ne bilurmus egzersizi demi :))
Egzersz yapmadan alcm pnsi diyosan da ustte ve sirtin esine donuk dene canm.o zmn tam yonu denk geliyo.bacaklari iyice ayr sifir acar gibi.korkup acamiyorzya hani bacaklari.iste o en dar oldugu hali oluyo.acinca cok kolay giriyove asla aci yok zevk var..
biraz saga sola yaptr.delik ben burdayim dyo zaten.basindan tut pnsin.senin elin girdirsin icerye.ozmn daha kolay oluyo kontrol sendeya.
Illa hmn sokacagim da deme.oyna uzerinde.bugun basi girer yarin hepsi..sen denemeyi birakma yeter.
ama basi girdimi zaten insan hoc birakmiyo ki.kasilna hissettgn anda dur ama cikarma.kontrol sende olsun.ikina ikina gurdr.bak bi sefer gitsin iceri, goreceksin ikunciye kendi bulur yonu.. ikinmana nefese dogru yon icn ugrasmaya sadece o ilk giris icin ihtiyacin var.hep boyle zor mu kurallari mi var dye dusunmemen icin soyluyorm