- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.041
merhaba yukarıdaki listeye beni de ekleyebilirsiniz umudu olmayanlar diye
2 buçuk aylık evliyim bir çok yöntem denedik ama olmadı eşim çok anlayışlı ama nereye kadar böyle gidebilir ki? kegel egzersizi denemedim sadece ama o da mümkün değil çünkü ben vajinamın içine doğru ufak bir dokunayım aşırı derecede bir yanma ve acıma hissi oluyor. zeytinyağı, kayganlaştırıcı jel,lokal anestezik uyuşturucu kremler, kas gevşetici, alkol bile aldım(çok pişmanım) ama olmadı. orada sanki bir kütle var yapmaya çalışınca direk bacaklarım kasılıyor titremeye başlıyorum. Ben bir çözüm bulamıyorum artık. jinekologa gittim ama muayene olamadım o da vajınısmusla ılgılenen doktorları tavsıye etti. 6 7 seansta tamamdır dedi aradım bir kaçını seansı en az 280 lira. sonra psikiyatriste gittim devlet hastanesinde o da ankarada hiç bir devlet hastanesinde bu konuyla ilgilenen tedavi eden uzmanlaşan yok özellere gideceksiniz dedi. psikolojik bir şeyse o kadar para vermek şımarıklık olmaz mı ne bileyim kafam karışık. yarın yine jinekologtan randevu aldım bu sefer muayene olmam gerek. belki de fiziksel bir sıkıntı var kist falan mesela çünkü çok fazla yanma ve acı var daha vajinanın girişinde. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum fikirleri olanlar varsa bekliyorum