- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.081
merhaba herkese. ben 4 aylık evliyim.ilk gece denedik kan geldi canım çok yandığı için bıraktık eşim çok anlayışlı sağolsun ilk zamanlarda çok üzülmesemde bu duruma zamanla hayatımı kötü yönde etkilemeye başladı.Doktora gitmeye karar verdim önce kadın doğum uzmanına gittim zarın zaten yırtıldığını girişin rahatça olabileceğini hiçbir sorun olmadığını söyledi ve daha sonra bir psikoloğa gittim eşimle gelmemi istedi ama eşim sıkılıp utanırım dediği için tek başıma gittim parmak egzersizi verdi ama bir kere bile cesaret edip yapamadım onu yapamayan kendi kendine bunu nasıl yapsın dedim malesef ve hala aynı düşüncedeyim.çok rahat büyüyen hiçbir şekilde baskılı büyümeyen bir çocukluk geçirdim eşimi çok severek evlendim bir öğretmen olarak böyle bişeyin asla başıma geleceğini düşünmemiştim ama 4 aydır evli bir kadın olarak eşimede haksızlık ettiğimi düşünüyorum ve bu hastalığı yenmek istiyorum yardımcı olursanız gerçekten çok sevinicem çünkü artık sanırım ben bunu ömür boyu yapamıyacağım diye düşünmeye başladım.. kötü bir durum can sıkıcı çok hemde... çözer miyim bilmiyorum...