- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.681
Arkadaşlar ben 5,5 yıllık evliyim yeneli 2,3 ay oldu inanın ki egzersizleri ve ödevlerinizi düzenli yapın sorun 8,10 seansta çözülüyor yeter ki seansları atlamayın ve ödevlerinizi yapın ben psikiyatris te gittim gerektiği yerde ilaç verdi ve yendim şükürler olsun yendikten sonra eşimde sertleşme sorunu sonra bende ilişki sırasında yanma hissi ve kendini kasmalar devam etti ama ilişkiyi denedikçe beynimizde yeni hücreler oluşuyor ve beynimiz ilişkiye girmeyi normal karşılamaya başlıyormuş yani gerçektende artık ilişki sırasında zevk almasam bile kasılmalarım azaldı ısrarla ilişki denemelerine devam sizlerde ertelemeyin benim 5 yılım boşa gitti gerçekten korkulacak bir olay değilmiş rahat olun denemeler sırasında nefes ve kegel egzersizlerine devam edin.
gayed hatırladın mı beni :) arkadaş listemde bile varsın yanlış hatırlamıyosam.aynı dönemde burdaydık bir aralar sonra bende ara verdim sende vermişsin. aynı durumdayız şu an sanırım bende 6 ay önce yendim ama kasılmalarım devam ediyo.çok sevindim yenmene tebrik ederimm :))