- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #169.121
canım benim hayır sadece egzersiz yapmadım hatta hiç yapmadım gibi bişi. sana yazdıklarım var ya toplasan 2-3 gün denenen şeylerdi. yani evet parmakla egzersiz yaptım ama günlerce saatlerce değil. 2-3 gün sık sık müsait olduğumda yaptım sn lerle ölçülebilir zaman dilimi kadar yani. saatlerce başında durup da egzersiz yapmadım ben direk eşle denemeye karar verdim. baktım parmakla olabiliyor aynaya baktım aaa orada bir açıklık var demek istersem olacak o zaman eşle deneyeceğim dedim eşimle deneme yaptık. ve sana yazdığım pozisyonda oldu. iki parmağı bak önce yavaş yavaş yağla yada jelle ki ben yağla yaptım z.yağı ile yenenlerdenim ki kızlığıda ben yağla bozmuştum,sonra önce ucunu ittir içine milimde girse dur bekle nefes al ver bir daha ittir bir daha dur bekle bir daha ittir zaten yarısından fazlası giriyor sonra da kuvvetlice ıkın nefes al ver veeeeee bakmışsın ki hepsini almışsın. kulak çöpü mum vb aparata ben yapmadım. aparat eş parmapı bana cazip gelmiyor.kendi parmaklarım daha kolay geliyor sonuçta amaç oraya bişeyşerin girdiğini görmek orasdı zaten esnemiyorki neyle yaparsan yap önemli olan beynini evet burda açıklık var ve ben izin verirsem o açıklığa dünyaları sığdırabilirim.çünkü cdden orası kocaman boşluk zahmetli kısmı başını almak sonrası oyncak gibi kolay tatlım inan teselli değil gerçekler...
Aynen bende zeytinyagi kullaniyorum denemelerde benim zaten kizlik zarim ilk gecemde bozuldu ama gerisi gelmedi dedigim gibi herseyi beynimde bitirmem gerekiyo :))