- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #169.301
çok sağol kaderim.. dün burada yazıştıktan sonra kendim far fırçasından aparat yaptım ve başladım azar azar, bebe yağı kullandım ama z.yağını da denicem...başını almada çok problemim yok denebilir aslında ama ilerleyemiyoruz! eşimle de denedim daha önceleri de denedim eşimle, sanırım bende de aynen yön sorunu var, bacaklarımı açıyorum, tamam diyorum teslim edicem artık nolursa olsun, sağolsun eşim yavaş yavaş giriyor ama o duvar duvar duvar! bi kaç kere zorladı ve canım yandı çok, geri çekti o da..dün gece de aynı şeyi yaşadk..eşimin artık zardı kandı öyle takıntıları kalmadı tabi li bu kadar zamandan sonra! ama ben hep bi kere dayansam olacakmış gibi hissediyorum, biraz daha cesaretlenmem gerek...üstte deniyorum ama o duvarı aşamıyorum. daha önce yazan birisi de kucağına oturarak, (ayaklarını yana açıp) aştığını yazmıştı ama anladığım kadarıyla kalçanın biraz havada kalması gerek...bi aşsam o acıyan yeri olacak da:S
valla istisnai farklı şekilde yenenler olsada genelde hep üstte kadının olması daha rahat oluyor, aslında kucağına oturarak diyende üstte sonuçta aynı mantık