Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşallah dediğin gibi olur. Gerçi ben de fark ediyorum, her defasında biraz daha azalıyor gerginliğim ama yine de kasılıyorum. İnşallah bir ay sonra her şey yoluna girmiş olur. Bir şey daha soracağım; bu ay adetim gecikti. Birkaç gün önce hastalanmam gerekiyordu ama olmadı. İşin tuhafı hiçbir belirti de yok, yani göğüslerimde ağrı yok, karnımda bir şişkinlik yok... Normalde hastalanmadan 1 hafta önce başlardı belirtileri, ama bu ay hiçbir şey yok.. Acaba ilişkiye girebilmiş olmamla mı alakalıdır? Hamile kaldım desem, pek mümkün değil, çünkü eşim hiç içime boşalmadı şimdiye kadar.. Sence nedir bunun hikmeti?

canım benimde ilk ilişkiyee girdiğim ayy adet döneminde gecikme olmuştu ki cogu kişişdeee aynı sikayetler olur ama sen yine ne olur ne olmaz eczaneden alırsın bir gebelik testi yaparsın varsa sayet gebelik cift çizgi anında çıkar karsınaa gönlünden ne geçiyorsa o olur canım inşallah

cnm inanki ilk yagla girdiğini bile farketmyon yemn ederm acı yok sadece kurulk oldgu için yanma oluyo haff hadi basr benden eksğin varmı aksne fazlan vardr neden yapamayasın

bende cok yanma oluyo penisin birazını içime aldıgım da dayanamıyorum o yanmaya..doktor da kayganlastırıcı vermıstı ama o fayda etmedi gibime geliyo zeytin yag denicem bende

cnm inanki ilk yagla girdiğini bile farketmyon yemn ederm acı yok sadece kurulk oldgu için yanma oluyo haff hadi basr benden eksğin varmı aksne fazlan vardr neden yapamayasın

bıde suan regliyim egzersiz yapamıyorum egzersiz için cesaret topluyorum bu arada pzt si başlıcam inş

yarın oburgun inan bana bu gece gunlerinee cok pismannn olursunnnn iyiceeee düşün canımmmm ben bunu yapacam de ve egzersizlere başlayalım bak ben hafta sonu yokum haftayada burda olacam lütfen elimden geldiğince yardımcı olmak isterim..bak bende aynısını yasadım bosunaa kendini esini uykularını harap etme gel tamamen bitirecem de ve oyle basla

Cetrina bugun yoksunnn

biraz rahatsızım canım boğazım agrıor usuyorumda zaten evde soğuk bugun oyle iste en neler yaptın var mı gelismee yadaa karar verdin mi asacak mısın cnım regl deilsen egzersiz yapalım

Gecmis olsun dikkat et kendine lazimdin bana asacam tabi ben bide tek parmakdan korkdum iki parmak denedim ilk boguma kadar sadece :( ama ugrasinca esniyor sanki 4 gun sonra regl olacam

Gecmis olsun dikkat et kendine lazimdin bana asacam tabi ben bide tek parmakdan korkdum iki parmak denedim ilk boguma kadar sadece :( ama ugrasinca esniyor sanki 4 gun sonra regl olacam

yok ben yine yardım cı olurum sana canımmmm sunu diyim bence regll olmadn once as bunu cunku reglden once ve hemen sonra genişleme olur vajnada bak bugun böyle calısman cok iyi korkmanııı yada tırsmanı gerektiecek birsey yok bnde onde yarım boğuma kadar denedim sonra iki parmağı küs işareti uapar gibi ust uste getir bolcaaaa yagg sürr vee iyice ıkın burda tam acık konusamıorumm ama ıkındıkça geçişi cok raht olacak

yok ben yine yardım cı olurum sana canımmmm sunu diyim bence regll olmadn once as bunu cunku reglden once ve hemen sonra genişleme olur vajnada bak bugun böyle calısman cok iyi korkmanııı yada tırsmanı gerektiecek birsey yok bnde onde yarım boğuma kadar denedim sonra iki parmağı küs işareti uapar gibi ust uste getir bolcaaaa yagg sürr vee iyice ıkın burda tam acık konusamıorumm ama ıkındıkça geçişi cok raht olacak

Yemege misafirim var onlar gider gitmez yine deniycem bitsin bu kabus yeter ayna karsisinda yaptim inceledim gerilmesini

Merhaba arkadaslar bende egzersizr baslamak istiyorum. Aslinda daha onceleride cok basladim ama hiç istikrarli olmadim. Burdaki destekle devam ederim insaallah diye düşünüyorum:(
Krem yada yag olarak ne kullaniyorsunuz

Merhaba arkadaslar bende egzersizr baslamak istiyorum. Aslinda daha onceleride cok basladim ama hiç istikrarli olmadim. Burdaki destekle devam ederim insaallah diye düşünüyorum:(

Zeytin yagi iyi diyorlar bende bugun basladim deneyecem yagi

canım kayıyor zaten bol sür korkma ama ilk biraz girerken afedersin elinizle tutup destek olun sonra yavaşça bırak,bu arada yağ sür bolca ıkın,nefesle gevşe acı yok emin ol.asla geç değil belki birgünlük egzersiz bile yeter inan bana imkansız değil.

Evet canım artik inanıyorum olacak inşallah. Fakat elim ile destek oldum tabiri caizse elim ile vajinaya oturtt um. Fakat ben nefes verirken ikinmayi yapamıyorum ya da hem ikinıp sonra hemen kendimi kasiyorum

Yemege misafirim var onlar gider gitmez yine deniycem bitsin bu kabus yeter ayna karsisinda yaptim inceledim gerilmesini

anladım canımmm tabiki misafirin gitsin rahat kafayla dene ve dediğim gibi için rahat olsun dilediginn kadar z.yagı kulan hic korkmaa rahat ol zatennnn birsey olacağı yok..dilediğingibi rahat bir ortam yarat ve egzersizini yap

eczanenden bir kayganalastırıcı alabilirsin ya da zeytinyağı ile deneyebilirsin cok faydası olur..ama cnaım deinlidigi gibi bizim konuşmamız sana yok gösterir fakat eger yine yapmıcaksan bu kabus böyle uzar gider :( lütfen bu defa tamam de ve yap olur mu ki suanda bu durumda olan arkadaşlarında varken onlarla bizimle konuşman emiinim sana daha cok cesaret verecektir

Kkaderimin onceki actigi zeytinyagi konusunda yazdiklari cok etkilemisti beni hemen o gun baslamistim önce cok iyi gidiyo gibi geldi sonrada aslinda olmadığıni, kendimi kandirdigimi düşünüp birakmistim :((
Hala cekmecekde duiruyor zeytinyagi

Back
X