- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #170.561
Ya kızlar siz bilirsiniz yine de ama bende vajinismus hastasıydım evde kendi kendime denerken daha kötü oldu her şey bu işler terapisiz olmuyor benim gittiğim psikolog 7 seansta çözdü işi kocanızında sizinle gitmesi gerekiyo çünkü bu ortak bi sorun psikologuma evde internetten bulduğum kegel egzersiziyle yPtığımı söylediğimde kegel diye bir şey var evet ama bunu aşama aşama gerçekleştireceğiz kegel aşamasına gelmeden önce yapılacak başka şeyler var sen bir tabak yemeğe ihtiyacın varken bir tencere yemişsin o da sende karın ağrısı yapmış diye bir örnek verdi çok hoşuma gitti size de söliyim dedim
İşin özü şuymuş psikologa gitmeden işi çözmek zor çözenler var mı var evet varmış bu kadınlar kendi kendine yaptıkları egzersizlerle ilişkiye girmeyi başarıyo ama zevk alma ve orgazım konusunda takılıyormuş
Psikologa gittik eşimle allaha şükür psikologumuz da çok yardımcı oldu sanki kendi derdiymiş gibi ilgilendi ilişikiye girebilmeyi 7seansta çözdü şimdi mutluyum ve zevk alıyorum çünkü bize orgazım ve Zevk verdirecek bilgileri verdi allah doktorumdan razı olsun
Siz bilirsiniiz ama bence psikolojik destek şart kafanıza göre yapmak işi daha beter hale getiriyor
Ya arkadaşım haklısın aslında doktor ile olsa çok güzel belki de fakat ben bir doktora gittim haftada bir gitmem gereken bir doktor ve bu beni caydirdı. Ben artık bir haftada yenmek istiyorum inşallah. Ama bu orgazm sorunu oluşur demen kafamı karıştırdı.
Ve izmirdeym ve hiç bilmiyorum bu konuda kim iyi . İnternetten araştırdım fakat güvenemiyorum. Ve 7 seans 7 hafta demek o kadar beklemek istemiyorum. Ama kafam da karıştı.