- 23 Şubat 2014
- 264
- 2
- 33
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #170.601
Kimse yok galiba kizlarr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adana cevresi yok malesef
Gaziantep de olur fark etmez
Kendi kendine denemekten vaz mi ghectin canim
Vazgecmedim de acaba psikolog da destek olur mu diye dusundum yada iyi bir jinekolog gerci hepsi ayni seyi diyor ama![]()
Vazgecmedim de acaba psikolog da destek olur mu diye dusundum yada iyi bir jinekolog gerci hepsi ayni seyi diyor ama![]()
reglimin bitmesini bekliyorum. Hic bu kadar kararli ve cesaretli olmamistim. Ama olurda yapamazsam bende bi destek almak istiyorum![]()
kujum ben egzersiz yapamaya başlayacağım inşallah bir aydır misafir muhabbetiyle uğraşıyorum uygun bir zamanda çalışmalara başlayacağımmm gitmeee bak norbit yendiii ikimiz kaldık
canm sen yarısına kadr alıyodn ne oldu böyle ya
Gaziantep de olur fark etmez
Kızlar http://www.tavsiyeediyorum.com/psikolog_21399_umran_orkun.htm böle birini buldum sizin için aldığı eğitimler cinsel terapide tecrübeli biri olduğunu gösteriyor adana için bi konuş istersen cnm
Valla bence pek normal değil . İlk başta organ ı ayna da inceleme ve masaj yapma bilgilendirme ve bu hastalığın alt nedenlerini öğrenme vs var
Kızlar http://www.tavsiyeediyorum.com/psikolog_21399_umran_orkun.htm böle birini buldum sizin için aldığı eğitimler cinsel terapide tecrübeli biri olduğunu gösteriyor adana için bi konuş istersen cnm
Sagol cnm bi bakayim ben arayip konusurum
2 parmak çok rahat alıyorum ama mum dan korkuyorum nedensebide artık çok okur oldum bu yorumu terapistsiz olmaz...diye yazanlar fazlalaştı buda umudumuzu kırıyor ister istemez
Bosver sen onlari ya bende simdi birini aradim 250 liraymis para tuzagi gibi geldi bana onlarda ayni seyi soyleyecek serbest birak kendini zevk al herkes ayni seyi yapiyo falan filan diyecek bildigimiz seyler
Arkadaşlar bu is kendimize alakali gittiğim bi kadin dogum uzmani bana direk beyinle alakali kayganlastirici al ve parmak egzersizi yap demişti bu uzun bi süreç kimi 1 ayda kimi 3 ayda halleder ama sen halletcen demişti..psikiyatriste de gittim burada yaptklarimizdan farkli bişiy yapmiyolar.hattaben bburadan daha çok cesaret alıyorum
2 parmak çok rahat alıyorum ama mum dan korkuyorum nedensebide artık çok okur oldum bu yorumu terapistsiz olmaz...diye yazanlar fazlalaştı buda umudumuzu kırıyor ister istemez
Cesaret Aliyoruzda artik kimse girmiyor sanki tam ihtiyacimiz varken offf
Kizlar bende yendim sayilir ama ben parmk flan asla yapamadim aparatlar olmasaydi yenemezdimde ben ozele gittim evt cok param gtti ama bn dokunamiodum bile sz kndi gayretinizle parmk yapabilmissiniz iki parmaga gcemeyenlere soyluyorum naapin edin aparat alin mutlaka ben penis boyutundaki aparatla gayet rahat yapiyorum artik kesinlikle parmktan coook iyi bnm bi arkdsimda prmkla yapiodu aparata gecti prmk ne zormus aparati hissetmyrum bile dedi inanin basarirsiniz yapin mutlakaaa..
bende kendm kurtldm ve gayt rahatm maksat beyne soz gecrmek cnm