- 14 Şubat 2014
- 1.600
- 116
- 93
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #170.621
Cesaret Aliyoruzda artik kimse girmiyor sanki tam ihtiyacimiz varken offf
gelirler heralde birazdan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cesaret Aliyoruzda artik kimse girmiyor sanki tam ihtiyacimiz varken offf
arkadaşım doktorlar parmağı öneriyorlar neden dersen hissettiğimizde beynimiz daha çabuk kabulleniyor o sebepten ama bende parmakla yapamadım aparat daha basit geliyorr sen çok ilerlemişsin maşallah yakındır yenmem :))
doğru doktorlar parmak öneriyor ama
bence aparat daha uygun gibi
parmak olunca ne biliyim bir tuhaf oluyor insan
aparat olunca sanki daha kolay söz geçiyor beyne![]()
İki parmagin hepsini mi aliyorsun
Yenen arkadaslara iki sorum olacak birincisi emla kullandinizmi veya herhangi bi uyusturucu kullandinizmi bude ben suqnda regl donemine girdim bu egzersizde gerilemeye neden oluyomu
çok şükür evet canım ama bundan sonra eş denemelerim gene olumsuz oldu
arkadaşım doktorlar parmağı öneriyorlar neden dersen hissettiğimizde beynimiz daha çabuk kabulleniyor o sebepten ama bende parmakla yapamadım aparat daha basit geliyorr sen çok ilerlemişsin maşallah yakındır yenmem :))
2 parmak çok rahat alıyorum ama mum dan korkuyorum nedensebide artık çok okur oldum bu yorumu terapistsiz olmaz...diye yazanlar fazlalaştı buda umudumuzu kırıyor ister istemez
Bence tam aksi. Çünkü amaç zoru başarmak korkuyu alt etmek. Aparatta yada parmaktaki amaç kontrolsüz kas sistemini etkisiz hale getirmek zaten. Doktorum bu şekilde anlattı. Orayı keşfetmek gerekiyo. İçinde parmağını döndürüp duvarları yoklaman kıvrım kıvrım bi yapıda olduğunu hissetmen onun esnediğin de o kıvrımların açılacağında hiç acıma ihtimalinin bile olmadığını farketmek amaç. He aparat etkisiz deniyorum ama parmak daha çabuk yol aldırır.
Sen oyle basarmis biri olarak dgru diyosun ama bnim bi arkdsim parmkla ilerleyemedi 2parmga gcmedi aparat verdim o kdr rhat yapiyoki parmk ne zormus smdi cok rahatim dio o yuzden dedim yani ki bende ayni sekilde 10cm lik aparatta gayet rhatim onun sayesinde p... Alabildim canimmmm
Canım ben cinsel terapiste gidiyorum bana söylediklrini ben sana aktarırım bende en son 2 parmak yapıp gittim ve şimdi bana iki parmak tam yerleştirip 1 dk.bekletip boğum yerine çekip boğum yerinde yanı kendini kastığın yer var ya orda 2 parmağını ayırıp bırakıyorsun ayırıp bırakıyorsun. Sevişirken eşin tek parmağını oraya yerleştiriyo ara ara. Kendini huzursuz hissedersen sen müdahale ediyorsun kibarca sen yerleştirip çekiyorsun bunu sevişmenizin bi parçası haline getiriyorsun. Bunu normalleşene kadar en az 5 gün ortalama 7 gün yapıyorsun... Sorarsan yardımcı olurum ben.
Bence tam aksi. Çünkü amaç zoru başarmak korkuyu alt etmek. Aparatta yada parmaktaki amaç kontrolsüz kas sistemini etkisiz hale getirmek zaten. Doktorum bu şekilde anlattı. Orayı keşfetmek gerekiyo. İçinde parmağını döndürüp duvarları yoklaman kıvrım kıvrım bi yapıda olduğunu hissetmen onun esnediğin de o kıvrımların açılacağında hiç acıma ihtimalinin bile olmadığını farketmek amaç. He aparat etkisiz deniyorum ama parmak daha çabuk yol aldırır.
kesinlikle yardımını isterim tabiki:) bunları yazman bile çok iyi çok sağol canım.ben eşimin 2 parmağınıda aldım ama eşli deneme olamıyor hala neden bilmiyorum
canım seninde fikrin mantıklı
onuda denicem
Tedavinin başında doktorum vajinayı dinlenmeye alıyoruz hiç bi şekilde eşin elini bile sürmiycek dedi. Kendimi sıkmam refleks olmuştu ya onu ortadan kaldırmak vajinaya o refleksi unutturmak için. 2.hafta sadece eliyle dokunmasını ileri geri sağ sol yapmasını ben kendimi huzursuz hissedince benim elimin onun elinin üstünde olmasını sonra yine bırakmamı 3 hafta penisi vajinanın sağında solunda gezdirmemi 4.hafta penisi sadece yerleştirmemi 1 dakika bekletmemi (bunların hepsi sevişmenin içine dahil olacak şekilde ve benim kontrolümde) 5.haftada 1parmağını yerleştirmesini verdi. Yine benim kontrolümde tabiki.. Demem o ki eşli denemeyi ağırdan al. Doktorumun söylediği şu : ben senin çabuk birleşmeni değil severek zevk alarak bu işi yapmanı hedefliyorum. Hepsini olsun diye yapma içine sindirerek yapki devamlı olsun..üzme kendini. Sonuçta başarıcaksın sen.
şu anda eşim yanımda değil zaten 4 ay sonra gelecek iş için burada değil.o zaman kadar bende ne yapabilirim ona uğraşıyorum geldiğindede zaten 4 ay geçmiş olacağı için hemen eşli deneme yapmak istiyorum.
Dene arkadaşım orayı keşfet.. Ve şuda var arkadaşlar doktorum bana tedaviye başladığımda "vajinismusu yenmek istiyorum çünkü:" başlığı altında bi yazı istedi. Çünküleriniz olsun.
kızlar size ayna karşısında da öneri oldumu doktorunuzdan
ben denedim hiç yapamadım öyle![]()