Öncelikle herkese geçmiş olsun şimdiden.
Ben yaklaşık 2 yıldır yaşıyordum bu sorunu. Hala tam aşmış sayılmasam da... Ancak benimki biraz da ailesel sorunlardan kaynaklıydı..
Sizinle paylaşmak istediğim en önemli şey gerçekten ve gerçekten aslında korkmadığımız bir şey olduğu. Sadece bilmediğimiz bir parçamızı tanımaya çalışmadan, bir sürü olayı bahane ederek süreyi uzatmaya çalışıyoruz (niyeyse..)
Eşim sürekli iş için uzakta olduğundan ve sevgi-istek konusunda azlık olduğundan çok da üstüne düşmediğim için üzülüyorum şuan.
Buradaki paylaşımların hepsi çok değerli, tek tek okuyamadım ama okunması gerekli yardım isteyenler için.
Şunu unutmayın acı dediğimiz şey sadece içimizdeki çocukluğu kaybetme duygusu. Biraz kendimizi tanımayla (hele ki o delikten çocuk çıktığını unutmadan) başarabileceğimiz bir birleşme yapabiliriz.
Vajinismus hastalık mı? Evet hastalık. Ama tedavisi herkese göre farklı bir hastalık. Belki benim gibi aslında çok da basit yenebilme imkanı olanlar varsa 2 yıl beklemeyin diyorum.
Kendinizi sevin, güvenin ve isteyin! Eşimiz ve çocuklarımızla mutlu bir aile için, hepinize kolay gelsin