- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #170.681
kendin nasil kurtuldun biraz anlatabilir misin ? Kac gunde mesela ben dun serceparmagini bir bogum sokabildim bugun de ortaparmagin ikinci bogumuna kadar ilerleyebildim ama karnimda bir agri var normal mi? 5 veya 10 dk calisabildim okula gitmeden once ona ragmen agri oldu sence normal mi?
Burda bizi yanliz birakmasaniz ..cvap icin tesekkur ler canım bi de bu benim egzersizde ikici gunum oraya parmagi sokup cukardiktan sonra beyaz koyu renkli bir akinti geldi neden olabilir cok korktum iltihap mi akti diyecanm bak ben ilk serce parmak yaptm ewet alışk olmadgm için yaptgmda nasl belimde agrı oldu dogru duzgn çalışmadm ama ilk gun serce parmak bir bogm aldm ıkınci gun orta parmak harc degerlerni yaptm orta parmaktn korktm nasl girck diye bıraktm bi hafta snra prta parmak bir bogm yaptm ama o bi hafta korktm çalşmadm snra orta parmk zor geldi apart yaptm ve apart bana daha kolay geldi bi haftaya kalmadan bitti aparatlar daha kolay giriyodu ewet karnında kasklarnda agrılar olabiliyo canm baska merak ettgn varsa anlatırım