• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım vajinismus grup teraisiyle asla çözülmez kocanla beraber ya da evli değilsen partnerinle beraber cinsel terapiste gitmen lazım ben istanbulda yaşıyorum vajinismustum 2 yılıık evliyim artık ilişkiye de giriyorum zevk de alıyorum orgazım da oluyorum psikologumdan allah razı olsun yüzlerce binlerce kez

Ama teketek terapilerde özele giriyor ve pahalı:( ben devlet hastanesine gidiyorum birde giden arkadaşalr psikolog dediki terapi 3 ay haftada 1 gün sürecek bu süre zarfı içinde eşlerimizle hiç bi şekilde sevişme sürtünme v.s bi durum yasakmış hatta erkek mastürbasyonda yasakmış yaa bana saçma geldi adam soğur hiç yakınlaşmayınca ee kendi yapmasıda yasak anlamadım ben bişey yaaa offf:(

Arkadaşlar bildiğiniz üzere bende vajinismus için uğraşıyorum ama doktor gözetiminde.. Son gittiğim seans da öğrendiğim bi takım şeyleri yardımcı olmak amaçlı yine size aktarmak istiyorum. Bu benim 5.seansım sadece 1 seansım kaldı. Bu seansta doktorcuğum bana iki parmağı açıp kapatmayı ve sevişirken eşimin tek parmak (benim kontrolümde)içeri yerleştirmesini söyledi. Adet dönemimde yoğun zamanlarda tampon son günlerde banyoda 5-10 dk.iki parmak yerleştirmemi söyledi. Ve adet döneminde bu şekilde parmak egzersizlerini doğum korkusu olanlara veriyorlarmış.. Öğrendiğim ayrı bi bilgide vajinismus olanlarda normal zamanlarında bir takım fobileri oluyormuş genelde. Enjeksiyon fobisi vajinismusla çok ilgiliymiş. Vajinismunla karşılaşmadan önce enjeksiyon fobisi için tedavi görmek engelliyormus. Ve bazı araştırmalara göre vajinismusu yenen enjeksiyon fobisi olmak üzere diğer fobilerini yeniyormuş tedavi görmesine gerek kalmadan.. Son bi bilgide bu tedavi esnasında 1 parmakda kolay yapıp 2 parmakta biraz takılanlar ağrısız ve acısız birleşmeyi başarma oranları daha yüksekmiş... Dua edin hepimiz kalıcı olarak yenelim inşaAllah..

Kedi korkusundan ölücem canım yanmdan geçse çığlk atyoruö:((((((((

Ama teketek terapilerde özele giriyor ve pahalı:( ben devlet hastanesine gidiyorum birde giden arkadaşalr psikolog dediki terapi 3 ay haftada 1 gün sürecek bu süre zarfı içinde eşlerimizle hiç bi şekilde sevişme sürtünme v.s bi durum yasakmış hatta erkek mastürbasyonda yasakmış yaa bana saçma geldi adam soğur hiç yakınlaşmayınca ee kendi yapmasıda yasak anlamadım ben bişey yaaa offf:(

Hayatım devlet hastanesindekiler ne biliyo ki benim bi arkadaşımın arkadaşı psikolog o söylemişti devlet hastanesine atanan psikolog hiçbir şekilde kendini geliştirmiyormuş okulda aldığı 4 yıllık eğitmle kalıyormuş ve vee cinsel terapi eğitmini okulda vermiyolar isteyen psikolog ücreti 7000 tl civarındaki cinsel terapi eğitimi alıyormuş ben bunu duyduktan sonra anladım ki her psikolog vsjinismus tedavisi yapamıyor hele devlet hastanesi hiçç
Gelelim diğer sölediklerine aşkısı kocan için mastürbasyon yapmasın diye bişey yok amaaaa evet ilişki yasağı var olmakta zorunda sebebini doktorum makale yazmış geçenlerde paylaşmıştım bi oku istersen çünkü orada yazıyor aşkım http://www.tavsiyeediyorum.com/makale_12296.htm

Evet özele gitmek masraflı evet sizi bi süre zorlayacak ama sonunda güzel bi seks hayatınız olacak, çocukların olacak, artık kendini kahretmeyeceksin cnm benm bunlar için değmez mi
Benim doktorumun fiyatları diğerlerine göre daha uygundu bi çok yerle görüşmüştüm 200-250 tl arası fiyat çekiyolardı benim psikologum terapi ücreti tek gittiğimde 120 tl kocamla gittiğimde 2-3 kez gittik 150 tl o da

Ama bu sekilde olunca da kapalı oluyo , açmak daha zor oluyo:-(

hayırrr aksinee daha rahat oluyor canım bende ilk zamanlar zorlanıyordum ama bu sekilde gordum ki en kolayı aslında buymuş rahatsında bunu astıktan sonra inan bana denediğinde anlıcaksın..buarada canım sorduğun sorunun cevabı evet bendede oyleydi ilk zamanlar sonra sonra düzeliyor daha doğrusu alışıyorsun..aynı dediğin gibi bendede aynıydıııı hatta ilk gordugumde aynı soruyu bende sormustum

Canım selam. Ya ben denemelere yeni başladım. Ilk denemede kulak çöpuyle, ikinci denemede ise kulakcopunu kağıt havluyla sarıp mum kalınlığına getirip lateks eldivene geçirip denedim. Z.yagi kullandım tabi bi de. Şaşırtıcı derecede başarılı oldum sonuna kadar alabildim icime. Kendim bile hayret ettim. Sence simdi ne yapmalıyım. Sakın parmak deme onu hiçbir sekilde yapamıyorum. Aparat dediğin tam olarak nedir nerden ve nasıl alicam, kayganlastirici bile alamadım açıkcası.

Canim ben p..almis biri olarak bile parmak yapamiyorum sknti yapmaa ya aparatini 10cm ye kdar kalinlastirarak ilerle yda interntten aparat siparisi ver canim. Benim apratlarim 4tane en kucugu serce parmk gibi en byugu p.. Boyutunda ve artk cok rahat yapiyorum her aksam 1-2 saat mutlaka calsyrum ve ben 2bcuk yildr hic bi sekilde bise yapmadim yapamadim inan ve birsuru doktora gttim terapi gordum parmkta tikandim hep yapmak istemedim ve en son ankaradaki doktora gttim o beni bu noktaya getrdi dedgm gibi ya aparat al interntten yada mumu 10cm kadar ilerlet dene canimmmm...

Canim ben p..almis biri olarak bile parmak yapamiyorum sknti yapmaa ya aparatini 10cm ye kdar kalinlastirarak ilerle yda interntten aparat siparisi ver canim. Benim apratlarim 4tane en kucugu serce parmk gibi en byugu p.. Boyutunda ve artk cok rahat yapiyorum her aksam 1-2 saat mutlaka calsyrum ve ben 2bcuk yildr hic bi sekilde bise yapmadim yapamadim inan ve birsuru doktora gttim terapi gordum parmkta tikandim hep yapmak istemedim ve en son ankaradaki doktora gttim o beni bu noktaya getrdi dedgm gibi ya aparat al interntten yada mumu 10cm kadar ilerlet dene canimmmm...

Bu aparat sadece bir sitede var

ya ben bu problemi aşmak istyorum adetlym adetm bttkten sonra eşimle brlkte olup hamile kalmak istyorum ama canm çok yanyor ltfen yardmcı olun ne kullanabilirm .kaydırıcı kullansam işe yararmı:43::43::43::43::43::43::43:

Back
X