Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Burda bizi yanliz birakmasaniz ..cvap icin tesekkur ler canım bi de bu benim egzersizde ikici gunum oraya parmagi sokup cukardiktan sonra beyaz koyu renkli bir akinti geldi neden olabilir cok korktum iltihap mi akti diye

yok canm o vajinanın kendi sıvısı içini temzlemek için salglanıyo kendi kendini temizlemek için

ben az önce kulak çöpünü yaptım ya. şmdi mumu denemek istiyrm ama onu artk bugün yapamam yarın.sende kulak çöpünü kalınlaştrma bence mum dene. Çnkü kulak çöpü çok ince ne kadar kalınlaşabilir ki

mumu deneyince bana yazarmsın.10cm olması çok daha iyi olur doğum günümumu değil bu daha kalını oluo ya o

mumu deneyince bana yazarmsın.10cm olması çok daha iyi olur doğum günümumu değil bu daha kalını oluo ya o

Biliyorum canım doğum günü değilde hani şu beyaz mumlar varya elektrikler kesildiğinde yaktığımz onlardan deniycem inşallh bakalım. Yazarım sana ama şunu söyliym ben bugüne kadar onun duvar olduğunu dşünüyodum fakat o kulak çöpü olunca artık inanıyrum ki başka şeylerde girer.Hadi bakalım hayrlısı.Haber veririm yarın yaparsam ya da ne zaman yaparsam çalışıyorum akşamları eve yorgun geliyorum psikolojme bağlı ama bugünki gibi olursam yarın yaparım :) tabi inşallh

arkadslar yazdıklarnzn hepsnı okuyamıyorm sorularnz olursa msj atın yada yazımı alıntılayın yardımcı olurum elimden geldiği kadar

asi0668 arkadasım ben daha yeni üye oldum o nedenle özelden mesaj atamıyorum. bu sorunu nasıl yendiğin konusunda beni bilgilendirir misn lütfen neler yaptın bana destek olur musun?

6 aylık evliyim olur diye hep erteledim ama artık bu durum çok rahatsız etmeye başladı. destek almayı bile düşünüyorum

ben vakit kaybetme destek al derim. çnkü inan ki bu aynı zamanda erteleme hastalığı. Ve lütfen senden çok rica ediyorum git bir doktora git bir psikologa araştır emnim olduğun yerde ya da yakın yerlerde bir uzmanı vardır.Bu işin.Ben doktora eşim istemedği için gidemiyorum.Hep erteliyoruz işte.3 yıl oldu. benden sana tavsiye kesinlikle git yardım al.

ben vakit kaybetme destek al derim. çnkü inan ki bu aynı zamanda erteleme hastalığı. Ve lütfen senden çok rica ediyorum git bir doktora git bir psikologa araştır emnim olduğun yerde ya da yakın yerlerde bir uzmanı vardır.Bu işin.Ben doktora eşim istemedği için gidemiyorum.Hep erteliyoruz işte.3 yıl oldu. benden sana tavsiye kesinlikle git yardım al.

benim eşim destek almamızı istiyor çok da anlayışlı ama burada tecrübeli arkadaşlardan yararlanmak istiyorum.bunu yenenler nasıl yenmişler destek alanların önerebileceği uzmanlar var mıdır diye buraya üye oldum buradaki yazılanları okudukça yalnız olmadığı anladım. 3 yıl uzun bir süre Rabbim kolaylık versin.

Evet cnm gittiğim psikologtu ama cinsel terapi eğitimi almış evet egzersiz yaptırdı ama önce egzersizlere gelmeden ruhumu okşadı beni duruma hazırladı bu egzersizlerin öncesi sonrası var bunu da anca bi psikolog yapabilir benim psikologum da çok iyiydi allah razı olsun istanbuldaysan tavsiye ederim

onlyyou874 nerdesin.Kulak çöpünü yaptım ben. İlk defa. ondan bile çok mutluyum.İnşallh diğerleride olur.

Dua edin banaaaa bu aksam icin kader ortaklarim 😱😱😱😱😌

Allah yardımcın olsun arkadaşım, dualarım seninle.. zaten hergün kendim ve buradaki 'kader ortaklarım' için dua ediyorum. Her güzel haberde de çoook mutlu oluyorum. Allah tez zamanda bizi bu dertten hayırlısıyla kurtarsın inşallah.

Back
X