Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

illaki kötü niyetin yok tabikide

ama yararlı bilgilerde veriyor arkadaşlar
yabana atmamak lazım

Psikolog da burda yazan egzersizleri önerecek size ama o egzersixlerin öncesi bi de sonrası var yani yolun başı bi de sonu var egzersiz ortada kalıyo eksik kalan oymuş bende gidinxe anladım yoksa tabiki herkesin verdiği bilgilerden az az psikolog da önercek ama dediğim gibi yoşun başı ve sonu olmafığı için yola ortadan başladığımız için olmuyo bunu demek istedim aslında

Psikolog da burda yazan egzersizleri önerecek size ama o egzersixlerin öncesi bi de sonrası var yani yolun başı bi de sonu var egzersiz ortada kalıyo eksik kalan oymuş bende gidinxe anladım yoksa tabiki herkesin verdiği bilgilerden az az psikolog da önercek ama dediğim gibi yoşun başı ve sonu olmafığı için yola ortadan başladığımız için olmuyo bunu demek istedim aslında

kız ne güzel dedin yolun ortasının desteğini veriyor arkadaşlar
sende yolun başı ve sonun deneyimlerini anlat
boşuna para harcamasın insanlar
illa 1500 2000 paramı çıksın bütçemizden:53::52:

kız ne güzel dedin yolun ortasının desteğini veriyor arkadaşlar
sende yolun başı ve sonun deneyimlerini anlat
boşuna para harcamasın insanlar
illa 1500 2000 paramı çıksın bütçemizden:53::52:

Arkadaşım yeminle söylüyorum bak abdestli ağzımla valahi billahi ben burdan söylesem iyilik etmiş olmam herkesin hayatı başka başka ben kocamla gittim önce tanışma faslı durumumuzu aile yaşantımızı kimlik bilgilerinizi verdik sonra bu iş neden olmuiş durum ne bunu anlattı ilişki yasağı koydu 3 hafta denemedik bu benim kaygımın azalması için ve tedavi içinönemliymiş Sonra her gelişimizde ödev verdi bu ödevlerin eşimle yapmam gereken aşamaları vardı onşarı eşime anlattı ben tam bilmiyorumm bize penisle vajinanın anatomik yapısını anlattı ki galiba en çok işime yaratan bu oldu bilmediğim o kadar çok şey varmış ki ağzım açık kaldı kendi vücüdumu tanımaya yönelik ödevler verdi aynı şekilde eşimle ilgili olan bölümleri de var bunun penis kası ve vajina kası için ödev verdi bu sırada kocamda erken boşalma çıktı doktor bajinismus hastalarıın çoğunun eşinde bu sorun olur dedi onu da eşimle bi seans yaparak halletti 5.seansta parmak egzersizine başladım sonra eşimle birlikte yaptığım egzersizlere geçtik sonra sonra sıra penise geldi onu da başardık allahıma çok şükür en son zevk ve orgazım teknikleri verdi helalleştik bitirdik sonra 2 arkadaşım daha gitti bu kadına birinin tedavisi bitti diperinin devam ediyo

Arkadaşım yeminle söylüyorum bak abdestli ağzımla valahi billahi ben burdan söylesem iyilik etmiş olmam herkesin hayatı başka başka ben kocamla gittim önce tanışma faslı durumumuzu aile yaşantımızı kimlik bilgilerinizi verdik sonra bu iş neden olmuiş durum ne bunu anlattı ilişki yasağı koydu 3 hafta denemedik bu benim kaygımın azalması için ve tedavi içinönemliymiş Sonra her gelişimizde ödev verdi bu ödevlerin eşimle yapmam gereken aşamaları vardı onşarı eşime anlattı ben tam bilmiyorumm bize penisle vajinanın anatomik yapısını anlattı ki galiba en çok işime yaratan bu oldu bilmediğim o kadar çok şey varmış ki ağzım açık kaldı kendi vücüdumu tanımaya yönelik ödevler verdi aynı şekilde eşimle ilgili olan bölümleri de var bunun penis kası ve vajina kası için ödev verdi bu sırada kocamda erken boşalma çıktı doktor bajinismus hastalarıın çoğunun eşinde bu sorun olur dedi onu da eşimle bi seans yaparak halletti 5.seansta parmak egzersizine başladım sonra eşimle birlikte yaptığım egzersizlere geçtik sonra sonra sıra penise geldi onu da başardık allahıma çok şükür en son zevk ve orgazım teknikleri verdi helalleştik bitirdik sonra 2 arkadaşım daha gitti bu kadına birinin tedavisi bitti diperinin devam ediyo

penisle vagina natomik yapısı ne gibi yaralı bilgi verdi
erkekn boşalma demek bednemiş sorun

canım bende evliliğimin ilk 3 ayı vajinusmusla uğraştım evliliğimin ilk günleri kabusa dönüşmüştü ama eşim okadar anlayışlıydiki hiç sorun etmedi ben bu hastalığı kendi kendime yendim bunda eşimin desteğide çok büyük canım sakin ol kendini kasmamaya bak ama eğer kendin yenemiyosan bir doktora görünmende fayda var....

Nasil kendin yendin, ben ne yapsam care olamadim kendime delircem bu nasil birsey böyle:(((

Valla iyi niyetli bir arkadaş gibi ama benimde aklıma gelmedi değil hani. Tanıdık falan mı diye. :)

kesinlikle espriydi, arkadaşın iyi niyetinden şüphem yok
fakat daha önce, başımıza böyle bir şey geldi,
habire yönlendiriyordu bizi, meğer
danışıklı döğüşmüş, sonra farkettik
hee bu arada vaginusmus la ilgili değil
başka psikolojik durumdu:53:

Allah yardımcın olsun ve bunu o kadar içten söylüyorum ki inşallh Allah kabul eder bu duamı.

Allah yardımcın olsun arkadaşım, dualarım seninle.. zaten hergün kendim ve buradaki 'kader ortaklarım' için dua ediyorum. Her güzel haberde de çoook mutlu oluyorum. Allah tez zamanda bizi bu dertten hayırlısıyla kurtarsın inşallah.

Kizlaar Allah razi olsun ama cok ilginc bi sekilde olmadi p..ten bile uzun aparati rahatlikla yapiyorum ve p.. tamamen almistim ama dun resmen yapamadim bugun tekrar denycez insallah bugun olur cunku ben ozele bi ton para yatrdgim icin ve olmadgi icin esimde catirdamalar basladi :( Rabbim hepimize yardim etsin insallahh..

Hayatım devlet hastanesindekiler ne biliyo ki benim bi arkadaşımın arkadaşı psikolog o söylemişti devlet hastanesine atanan psikolog hiçbir şekilde kendini geliştirmiyormuş okulda aldığı 4 yıllık eğitmle kalıyormuş ve vee cinsel terapi eğitmini okulda vermiyolar isteyen psikolog ücreti 7000 tl civarındaki cinsel terapi eğitimi alıyormuş ben bunu duyduktan sonra anladım ki her psikolog vsjinismus tedavisi yapamıyor hele devlet hastanesi hiçç
Gelelim diğer sölediklerine aşkısı kocan için mastürbasyon yapmasın diye bişey yok amaaaa evet ilişki yasağı var olmakta zorunda sebebini doktorum makale yazmış geçenlerde paylaşmıştım bi oku istersen çünkü orada yazıyor aşkım http://www.tavsiyeediyorum.com/makale_12296.htm

Evet özele gitmek masraflı evet sizi bi süre zorlayacak ama sonunda güzel bi seks hayatınız olacak, çocukların olacak, artık kendini kahretmeyeceksin cnm benm bunlar için değmez mi
Benim doktorumun fiyatları diğerlerine göre daha uygundu bi çok yerle görüşmüştüm 200-250 tl arası fiyat çekiyolardı benim psikologum terapi ücreti tek gittiğimde 120 tl kocamla gittiğimde 2-3 kez gittik 150 tl o da

aa 120 liramı gerçekten tek seansı kaç seans sürüyor birde yeri nerede gerçekten işe yarıyormu dünde denedik ben yine yapamadım gerçi denyemedik bile ben saçma sapan elimle kapıyırum fikan offf yaaa bıktım artık bu sorundan:((::(

aa 120 liramı gerçekten tek seansı kaç seans sürüyor birde yeri nerede gerçekten işe yarıyormu dünde denedik ben yine yapamadım gerçi denyemedik bile ben saçma sapan elimle kapıyırum fikan offf yaaa bıktım artık bu sorundan:((::(

Benim biteli 9 ay falan oldu herhalde fiyatı aynıdır iki farklı yerde bakıyo biri bakırköy diğeri mecidiyeköyde cnm anlıyorum seni canım benim zor bi durum tabii benim 8 seans sürdü ama kişiden kişiye değişiyo başlarken kaç seans sürecek diye sordum 8-10 seans kadar demişti bence bi destek al tatlım öpüyorum buna gitmen şart değil bak bi sürü psikolog var istanbulda iyi araştır işi bilen birine git canım valaa öle dedim dedim yanlış anlaşıldım bi daha okudum da şimdi tüm yazdıklarımı valaahi bende olsan tanıdığı mı acaba derim

Son düzenleme:
Valla iyi niyetli bir arkadaş gibi ama benimde aklıma gelmedi değil hani. Tanıdık falan mı diye. :)

Vallla hayatım sizin konuştuklarınızı gördükten sonra bi daha bi yazdıklarımı baştan okudum da kadını nasıl anlattıysam bende okusam tanıdığı mı acaba derim ne yalan söliyim şimdi :):) ama keşke arkadaşım falan olsaydı herkesin elinin altında anlayışlı yardım etmeye açık onu anlayan bi psikolog olmalı bence 😂😂😂

kız bu doktor senin tanıdık değil dime
habire yönlendiriyorsun:52:

kesinlikle espriydi, arkadaşın iyi niyetinden şüphem yok
fakat daha önce, başımıza böyle bir şey geldi,
habire yönlendiriyordu bizi, meğer
danışıklı döğüşmüş, sonra farkettik
hee bu arada vaginusmus la ilgili değil
başka psikolojik durumdu:53:

Yok canım anladım ben seni sadece benimde öyle aklıma gelmişti sende söyleyince şaka yaparak hoşuma gitti karşılık verdim .

Vallla hayatım sizin konuştuklarınızı gördükten sonra bi daha bi yazdıklarımı baştan okudum da kadını nasıl anlattıysam bende okusam tanıdığı mı acaba derim ne yalan söliyim şimdi :):) ama keşke arkadaşım falan olsaydı herkesin elinin altında anlayışlı yardım etmeye açık onu anlayan bi psikolog olmalı bence 😂😂😂

Aman arkadaşım yanlış anlama sakın ha. Biz biliyoruz iyi niyetlisin çok sağol:-)

Back
X