• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar yazdıklarınızı okudum ve benim daha önceki durumum aklıma geldi.Ben de çok zorluk çektim bu konuda ama inanın herşey beyinde bitiyor. Ben de burdan okuduklarımla ve bir arkadaşımın tavsiyeleriyle yendim çok şükür.Ama ilk etapta kesinlikle kremlerden faydalandım.

Bende egzersizlerde iki üç kez kullandım ama en rahat o oluyor.tamam verdiğin tüyolar için çok sağol canım. Hikâyeni biliyorum hayranım sana :) dua et emi bir iki gune halledeyim inşallah
:17:teşekkür ederim canım Allah razı olsun,dualarımdasın inşallah canım iki güne kalmaz halledersin.

evet hemde ne durumda oldugumuzu deriz..ben suan tek parmak 1. bogum acısız agrısız yapabılyorum ama cuma gunune kadar yapıcam bunu..cuma doktora gıtcem buyuk ihtimal 2. boguma geccez
canım bak 2. boğum için başka bir zamanı bekleme yada ikinci parmak için peşpeşe daha çok cesaret edersin. bak poponun altına yastık koy ve poponu iyice yükselt sonra parmağına zeytinyağ yada jel al ve ıkınarak it ve hiç korkma inan bomboş etrafında hissettiğin hiçbirşeye zarar vermezsin korkma ıkın ve ittir parmağını hemde sonuna kadar sonra ileri geri girdir çıkar hiç korkma.

Arkadaşlar yazdıklarınızı okudum ve benim daha önceki durumum aklıma geldi.Ben de çok zorluk çektim bu konuda ama inanın herşey beyinde bitiyor. Ben de burdan okuduklarımla ve bir arkadaşımın tavsiyeleriyle yendim çok şükür.Ama ilk etapta kesinlikle kremlerden faydalandım.

Asamalarini anlatir misin lutfen neler yaptin

Kendi başıma yenemeyeceğimi anlayınca öncelikle jinekoloğa gittim.Dr muayensinde bile çok kasılınca dr anldı durumumu zaten.Muayene için kullanıcağı plastik ve şeffaf bir alet vardı onu bile çok zor kabul ettim.Sonra bana anestolu önerdi.[/QUOTE

Bu merhemi ilk sürdüğümde tıpkı mentollü mendil değmiş gibi hafif bi serinlik oluyo ve uyuşturuyo.Daha sonra burda bahsedilen mum egzersizi vardı onu uyguladım.Anestolu sürüp önce orta boy mum bi süre sonra da daha enli mumları denedim ama tabiki sadece girişe biraz itip bırakıyodum asla çok ittirmedim.Kaygan çünkü ne olur ne olmaz çok korktum. Zamanla hem fizikseş hem de psikolojik olarak rahatladım yani güvenmeye ve olabilceğine inanmaya başladım ki gerçekten inanmak işin yarısından fazlası.

canım bak 2. boğum için başka bir zamanı bekleme yada ikinci parmak için peşpeşe daha çok cesaret edersin. bak poponun altına yastık koy ve poponu iyice yükselt sonra parmağına zeytinyağ yada jel al ve ıkınarak it ve hiç korkma inan bomboş etrafında hissettiğin hiçbirşeye zarar vermezsin korkma ıkın ve ittir parmağını hemde sonuna kadar sonra ileri geri girdir çıkar hiç korkma.

Kaderimmm yaaaa ben nye ypamiyorum yastikta koydum ikindimda 10cm aparati rahatca ypiyorum penis ypamiyorum nye olmuo yaaa gayet guzel iceri aliyorum ilerletemiyorum delrdim daha yaa

Kaderimmm yaaaa ben nye ypamiyorum yastikta koydum ikindimda 10cm aparati rahatca ypiyorum penis ypamiyorum nye olmuo yaaa gayet guzel iceri aliyorum ilerletemiyorum delrdim daha yaa
canım benim sen en rahat pozisyonu alıp apatı eline alıp istediğin gibi ileri geri öne arkaya hareket ettiriyorsun ama pns malum canlı ve aparat gibi ordan oraya kendine göre ayarlayamadığın eşine bağlı =) en azından acemilik yüzünden doğru pozisyonu bulmakta güçlük çekmen normal, vazgeçme olmuyor olmayacak değil bulacaksın, ben yendikten sonra bile acaba şöyle mi kolay olur böyle mi kolay olur diye pozisyon yön aradım hiç egzersiz yapmadığımdan sizin gibi afedersin deliği de tam olarak bilmiyordum, pns le uğraşırken oluyordu, bak bu avantahın var olacak inan bana, öne eğiliyorsun dik oturmuyorsun, poponu öne arkaya hareket ettir pns i girişe koyduktan sonra, yavaş yavaş ittirerek ilerlersin, olur bak çok çabalarsan şöyle mi böyle mi yapsam diye arayışa geçersen bulursun.

canım yarıya geldikten sonra daha kolaydır ama bir dakika sen altta mı deniyorum demiştin???altta tamamen girmez farklı pozisyonlarda belki ama bildiğimiz normal misyoner pozisyon mu diyorlar onda tamamen olmaz. üstte olursan sonuna kadar giriş daha kolaydır.

yapıyorum zaten ben doktordan bıraz ilerdeyım :) ben parmagımın gittiği yere kadar sokuyorum o butun tek parmak dediğinde ben 2 ye gecerim herhalde :D kayganlaştırıcı olarakta zeytınyag kullanıyorum ve tabıkı yastıgım en buyuk yardımcım :D

yapıyorum zaten ben doktordan bıraz ilerdeyım :) ben parmagımın gittiği yere kadar sokuyorum o butun tek parmak dediğinde ben 2 ye gecerim herhalde :D kayganlaştırıcı olarakta zeytınyag kullanıyorum ve tabıkı yastıgım en buyuk yardımcım :D
dr a söyle biraz daha çalışsın geride kalmasın :1: süpersin tatlım. tam olarak yönü falan öğrendim diyebiliyor musun? iyice alış sıkılmadan gevşemeye çalış, bak insan alışıyor, ben dr a muayeneye gittiğimde yendiğim halde korktum kastım kendimi ama ikinci muayenede o apart sırasında ıkındım serbest bıraktım kendimi, aklından korkuyu sil, bunu herkes yapıyorsa demek ki acı veren birşey değil ki zaten Allah zevk için vermiş, o yüzden ben uyuşturarak deneme yapmayada karşıyım.zaten kayganlaştırıcı olunca ağrı olmayacak çünkü.

dr a söyle biraz daha çalışsın geride kalmasın :1: süpersin tatlım. tam olarak yönü falan öğrendim diyebiliyor musun? iyice alış sıkılmadan gevşemeye çalış, bak insan alışıyor, ben dr a muayeneye gittiğimde yendiğim halde korktum kastım kendimi ama ikinci muayenede o apart sırasında ıkındım serbest bıraktım kendimi, aklından korkuyu sil, bunu herkes yapıyorsa demek ki acı veren birşey değil ki zaten Allah zevk için vermiş, o yüzden ben uyuşturarak deneme yapmayada karşıyım.zaten kayganlaştırıcı olunca ağrı olmayacak çünkü.

söledım zaten 2 haftada bırde seans hafta da bır yaptık..her denememde suan yönü bulyorum ıkınarak alıyorum parmagımı da eşimde yanımda gidiyo gidiyo dio :D cesaret edersem doktor demeden de deneyebılırım cunku ben normalde ucunu alabılyodum

Back
X