Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben de dugun regldim canim ya. Sonraki ilk denememizde de tecrubesizlikten canim yaninca vajinismus oldum aylarca esime yaklasmadim.

Canim itici falan ama yenmeye katkisi buyuk. Parmakla yapamiyosan bile aparatla denemelisin. Yonunu bulunca es denemesinde de rahat olursun o zaman.

haklısın ya aslında bende egzersiz yapmam gerektigini biliyorum cem kececinin kitabını aldım hatta ama baslayamıyorum bı turlu. bir de biz hiç birlikte olamadık ya eşimin öyle bi tabusu olmamasına ragmen bu kızlık işi beni düşündürüyor

Aman canim kizlik en son dusunulmesi gereken sey. Egzersizde bozarim diye dusunuyorsan ona hic takilma. Zaten esin de bilecek sonucta egzersiz yaptigini. Bende ilk iliskide kan gelmedi egzersizle esnettigim icin ama ikincide geldi. Cogu kiside de oyle oluyor canim buna takilma bence.

canımm cok tesekkur ederim, ben galiba yarın baslıyorum egzersize :)

Canim her hafta boyle degilse iyi ya isin guzel ;)

yok cnm her hafta böle değil tabiki.. ayda 1 defa anca.. o da bu haftaya denk geldi. ama bugün evde olmayı çok isterdimmm... neyse ki 1 saatim kaldı ((: cnm ben dün ilk denemede yapmıştım dedim ya. biz ilk denemede eşimin p... bebeyağı sürdük. 2.denemede hiçbirşey sürmedik ama 2.de zorlandım.. acaba bebeyağını sürmediğimden mi???? ve süreyim mi hep. en azından iyice alışana kadar

Back
X