Canim bence ilk olarak nefes egzersizi ile baslamalisin sen anlıyorum seni parmak yada aparat olayi seni cok korkutuyo düşünmek bile istemiyosun eminim. Çünkü bende oyleydim imkansiz otesi geliyordu parmak egzersizi bu yüzden de iki buçuk yil geçti gitti. Once beynini ve vücudunu rahatlat nefes ve kegel egzersizi yap ilk sayfada ilk mesajda ayrintili olarak yazıyo bunlar. Sabah uyandiginda yatagin icinde otur gözünü kapa derin nefes al . Mesela 6 saniyede o nefesin tum hücrelerine gittiğini hissederek al sonra iki katı sürede mum ufler gibi ver tekrar tekrar yap.
Gece yattiginda da ayni sekilde yap bu sirada da guzel seyler düşün . Esinle rahat bir şekilde iliskiye girdiğini hayal et örneğin:)
Gun icinde de firsat buldukca nefes olayini yap. Dedigim gibi ilk sayfada kegel egzersizi de var orda daha guzel anlatılıyor ikisinide yap mutlaka. Olumsuz tecrubelerini dusunme . Hep birlesmenin rahat kolaylikla oldugunun hayalini kur. Zaten normali de bu Allah niye kuluna boyle bir olayda aci yaşatsin aksine zevk alsinlar rahatlasinlar diye vermis bu nimeti ama iste biz elimizde olmadan anormallestiriyoruz..
Vajinanin yapisiyla ilgili yazilar oku internetten... kendine surekli tekrarla " orasi bos bi yol hemde genisleyen esneyen bi boşluk engel yok aci yok zevk var

Bunlari yaparak biraz beynini vucudunu rahatlat sonra diger asamalara gecersin canim ..
Bayilma falan dedigin icin oncelikle bi sure bunlari yapman daha uygun geldi bana sen bilirsin tabi ama bunlarida oyle aklina estiginde degil odev gibi duzenli olarak yap . Allah yardimcin olsun canim burdaki herkes yaninda surekli soru sor yaz sadece okuma aktif olarak kullan kararli ol geçecek hic merak etme.