Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ama bu hemen olup biticek bişiy değil biraz zaman ver kendıne en az 1 hafta..ve düzenli sekılde yaparsan 10 dk da yeter merak etme ama reglın bıtınce başla hemen..ne kadarlık evlisin
1,5 yıllık evliyim. Boşa geçmiş hiç olmuş aylar. Ama daha fazla zaman kaybetmemem lazım. Bu kez hemen başlamalıyım. Çünkü bu kez mahcup olmak istemediğim kişi sayısı birden fazla :) Eşimi saymıyorum bile. Onun hakkını vermem lazım artık. Çok sabırlı ve bu konuda hiç baskı yapmadı. Belki de baskı yapsaydı daha mı iyi olurdu diyorum bazen...

1,5 yıllık evliyim. Boşa geçmiş hiç olmuş aylar. Ama daha fazla zaman kaybetmemem lazım. Bu kez hemen başlamalıyım. Çünkü bu kez mahcup olmak istemediğim kişi sayısı birden fazla :) Eşimi saymıyorum bile. Onun hakkını vermem lazım artık. Çok sabırlı ve bu konuda hiç baskı yapmadı. Belki de baskı yapsaydı daha mı iyi olurdu diyorum bazen...

eger bu kadar kararlıysan artık erteleme canım bunda yapamıcak başaramıcak hiç birşey yok yaptıgında sende bızım gibi bumuymus bundan mı bekledım ben diceksin..artık eşinide bekletme yeterınce beklemiş zaten :D sen reglın bıtınce nefes egzersıylerıyle başla inş bir hafta içinde hallederız bunu merak etme..ama hiç bir zman cesaretını kırma ve kendıne guven

canım benım ilk önce bir aynanın karşısına gec poponun altınada yastık al bacaklarını ac ve ıkın vajınanın acıldıgını göreceksın...bu sekılde kendını nefes egzersızıne alıştır..derın nefes al verırken ıkın ve bunu bı kaç kere yap...egzersızını yaparkende mutlaka zeytınyagı veya bır kayganlaştırcı kullanmalısın...parmakla mı başlıcaksın kulak çöpüylemi?

tamam denicem size yazıcam çok teşekkür ederim.. :)) mutlu oldum

canım benım ilk önce bir aynanın karşısına gec poponun altınada yastık al bacaklarını ac ve ıkın vajınanın acıldıgını göreceksın...bu sekılde kendını nefes egzersızıne alıştır..derın nefes al verırken ıkın ve bunu bı kaç kere yap...egzersızını yaparkende mutlaka zeytınyagı veya bır kayganlaştırcı kullanmalısın...parmakla mı başlıcaksın kulak çöpüylemi?

Parmakla başlarım muhtemelen kendimi alıştırmam lazım tabi. Birde çalıştığım için gündüz yapma imkanım yok akşamları denicez artık umarım biter bu kabus :(( Çok teşekkür ederim bilgileriniz için

Zeytinyağı zararlı dyorlar zeytinyağı dışında ne tür kayganlaştırıcılar var veya pre seed adlı kayganlaştırıcıyı kullanan var mı arkadaşlar?

Kızlar ben gecen hafta vajiyi yensim ilişkiye girdim bu hafta regl oldum ama kanamam çok fazla sizce neden olabilir ki.ben hic böle olmazdim

Son düzenleme:
Parmakla başlarım muhtemelen kendimi alıştırmam lazım tabi. Birde çalıştığım için gündüz yapma imkanım yok akşamları denicez artık umarım biter bu kabus :(( Çok teşekkür ederim bilgileriniz için

Aksamdan aksama devam et o zaman canim farketmez ki

Zeytinyağı zararlı dyorlar zeytinyağı dışında ne tür kayganlaştırıcılar var veya pre seed adlı kayganlaştırıcıyı kullanan var mı arkadaşlar?

Zeytinyağı neden zararli olsunki..bende zeytinyağla yaptim bi zarari olmadi kayganlastirici benim canimi yakiyodu kullanamiyodum bile

Son düzenleme:
kızlarrr nasılsınızzz ben iyiyim :) nefes egzersizlerine ve kendimi motıve etmeye devamm ediyorum :) bir hafta nefes egzersizlerii sonrası bakalım ALLAH büyük :)

arkadaşlar dün egzersiz yapmaya çalıştım hiç girmemişti bugün eşimin 2 parmağını daha sonrada 14 kulak çöpüyle kendim çalışmaya devam ettim yarın biraz daha ilerlerim inşallah :) :32: haber edeyim dedim

Zeytinyağı neden zararli olsunki..bende zeytinyağla yaptim bi zarari olmadi kayganlastirici benim canimi yakiyodu kullanamiyodum bile

cnm ya bu saat oldu daha eve gidemedim yaa.... )): bide yumurtlama zamanını kaçırcammm ben ona üzülüomm.. tatlım ben hani yarısını alabiliorum demiştim ya sana.. yarısını alınca içimde hafif bi acı hissediorumm ve gerisini ilerletemiorum nedn olabilir ki???? ama her pozisyonda kafasını ve birazını alabiliorumm...

arkadaşlar dün egzersiz yapmaya çalıştım hiç girmemişti bugün eşimin 2 parmağını daha sonrada 14 kulak çöpüyle kendim çalışmaya devam ettim yarın biraz daha ilerlerim inşallah :) :32: haber edeyim dedim

cnm benim ne mutlu sana çok sevindimm.. bende yeni yenenlerdenim.. umarım seninde iyi haberlerini duyarız ama yakın da zaten.. baya bi ilerlemişsin.. eşinin 2 parmağını ve 14 kulak çöpünü nereye kadar alabildin?????

Back
X