- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #172.661
ahhh benim masum kuzuuum , senin kadar masum bir atıştırmalığım var diyesim geldiBu arada ben tam yumutlama donemine girmek uzereyim kkaderim oncw alos demisti ama nedensen benim icimde hep vi istek vardi korunmak istemiyordum ama belki de hayirlisi boyleydi bilemiyorum ama kizlar iki gunden beri oyle bir diş agrisi cekiyorum ki mecbur doktora gittim kanal tedavisiymis ve antibiyotuk verdi mecburen kullanmaya basladim o yüzden de bu yumurtlama donemini es gecmek zorunda kaldik
belki de iyi oldu hem kkaderimin dedigi gibi alismis olurum hem de manayla dislerime bakim yaptiririm ki Allah nasip eder de hamile olursam o süreçte dişin agrisa da ilac kullanamiyormussun bi de hem mayis gibi hamilelik baslarsa bebis ocak civari doğuyor ki tam yaşında olur yani kasim araluk cocuklari mecbur ya bir sene gec ya da bir sene erken okula gidiyor ayrica ocak civari bir dogumda dogum izni kullanmak daha guzel denk geliyor

kıymam ya sana neleride düşünmüş, çocuk erkek olursa sünnet yaza gelsin =)) ayyy valla ne tatlısın sen.benim gibi herşeyi düşünüyorsun sende, bende şey düşünüyordum çocuk ikizler burcu olursa zor bir çocuk olur falan hesap yapıyorum