- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #172.741
amin canım..yanma hissin kendini istemeden de olsa hala kasmandan kaynaklanıyo yada kuruluktan kaynaklanıyo olabılır..eşinle tam birleşme sagladıgında beynin bunu kabullenicek düzenli denemlerden sonra ıkınmayı bırakarak normal ilişkiye girebileceksin merak etme..sadece bıraz daha sabretmen geekecek..eş denemesinde yapamıyacagını düşünme kendini cesaretlendir..benımde ilk eş denemem de olmamıstı ikincide oldu olmadı diyede sakın kendını üzme...eş denmesinde panıklersen bıraz bekle rahatladıktan sonra devam et ve kayganlaştırı veya zeytınyag kullanmayı unutma...eşinin iki parmagını alman ve ikinci boğuma ilerletmen bu işi başardıgının bir göstergesi..ben eşimin tek parmagını ve kendımınde orta parmagını alarak başardım sen hayli hayli yaparsın merak etme moral bozmak yok![]()
Nsl başardnz anlatsana.olmadıııııı olmadı gene ben alt eşim üstte deneyek bi dedik yok girmioo bi giriş olsaydı neden girmiiiooo.bi fikir verin girmeyi ne kolaylaştırır.bir haftam kaldı. Kasmıyorum kendimi ama giriş olmyyr birtürlü?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.