Annem, neler söylemişsin böyle, nasıl da haksızlık yapmışsın kendine. Yendikten bir süre sonra, bir gece yapamadım, pozisyon değiştirdik olmadı, kayganlaştırıcı sürdük olmadı, olmadı. Öyle panikledim ki, eyvah dedim başa döndük, öyle üzüldüm öyle üzüldüm ki. Şu anda hangi duyguları yaşadığını, neler hissettiğini anlıyorum. Ara vermenizde bunun bir sebebi olabilir tabii, önce sakin ol canım, çok normal desem inanmayacaksın belki :) gerçekten normal, alışana kadar tökezlemen gayet doğal. Beynin ikna olmuş durumda, artık biliyor vajinanın boşluk olduğunu, yabancı bir cismin rahatlıkla girebildiğini. Panik yapma, kendinden nefret etme bir kere yapan bir kere, bir kere daha ve defalarca yapabilir. Canın istememiş, ya olmazsa diye korkmuşsun bu yüzden olmamış. Bak ben ne yaptım o geceden bir gün sonra, tekrar egzersiz yaptım ve eşli denemeye geçtim, hiçbir sorun olmadı çok şükür, yendin sen diye tekrarladım içimden, umutsuzluğa kapılmadım, lütfen sende olumlu düşün. O korkunç rüyalar bir gün sona erecek, biraz daha sabır canım benim.