- 14 Aralık 2014
- 1.560
- 706
- 333
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #188.501
Sen hangi pozisyonda yaptın canıminşallah cnm en büyük sorun bitti bu da geçecek inanıyorm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen hangi pozisyonda yaptın canıminşallah cnm en büyük sorun bitti bu da geçecek inanıyorm
Saçma olacak ama yatak ucu neresi bi de ben nasıl durcamki
cnm bn altta eşim üste olarak yendmSen hangi pozisyonda yaptın canım
Anladım canım cok sagolYatağın en köşesine oturacaksın,yatağınız çok yüksek değil, değil mi? Eşinde senin önünde dizlerinin üzerine çökecek, vajina ve p..s karşı karşıya gelmiş olacak. Daha açık nasıl anlatabilirim bilemiyorum canım, şimdi gözünde canlandı mı pozisyon serpilcim.
Ne ilacı kullandınızBenim zarim kalin oldgu icin o kadar izdirap cekmisim. Ve kendimi bosuna vajin.sanmisim. İlaç basta yakiyo ama elinle serinletince hemen uyusuyo zaten. Sonra penis sonuna kadar girse de ruhun duymuyo. Dene bi daha rahat ol bacaklarini istemsizce kasacagin icin kendine o esnada sk sk hatirlat bacaklarimi kasmiyorum diye. Bosuna kasmis olursun cunku ilac uyusturdgu icin zaten hic acimiycak.
cnm anestol pomad veya emla kullanabilirsn ikisi de uyuşturuyoNe ilacı kullandınız
Canım bende yasadım biliyorum bunun ne deme k oldugunu.... Sen tam esin girecegı sırada poponu saga sola kaçırıyorsun...o yuzden çıkıyor... Yani o anda grişe izin ver gerisi gelecek ok....bıde o sırada nefes alver....Ucu dışarda oluyor ama p...s itmeye çalışıyo eşim dışarı firliyo ozamanda
çok mutlu oldum cnm senin adına inşallah diğer kızlarda başarır onlara yardım etmey devam edicezbaşardımmmmmm şaşkınım öyle bir şaşkınım ki sanki dünyaya adapte olamıyorum:) kolay değil 1.5 yıllık evliyim ve biz bu gece başardıkkk Adanis canım sen varya bitanesin önce Rabbim sonra senin sayende ben bu illetten kurtuldum ya inanamıyorum bebhanthol ve emla kremle başardım ben de yardımcı olmak isterim kim analar bizi bizden başka Rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah yanınızdayım:)
biliyrm cnm bnde dün gece yendm bu illeti gercekten acı yokaynen canım mocici o kadar kolay oldu ki hazır olacaksın hepsi bu ne ağrı ne acı lütfenn ertelemesin kimseee
başardımmmmmm şaşkınım öyle bir şaşkınım ki sanki dünyaya adapte olamıyorum:) kolay değil 1.5 yıllık evliyim ve biz bu gece başardıkkk Adanis canım sen varya bitanesin önce Rabbim sonra senin sayende ben bu illetten kurtuldum ya inanamıyorum bebhanthol ve emla kremle başardım ben de yardımcı olmak isterim kim analar bizi bizden başka Rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah yanınızdayım:)[
Canim ya cok sevindim tebrik ederim bize dua et nolur nasil yendin naptin gerçekten o kremlerin faydasi oluyo mu cok merak ediyorum![]()
aynen hergün denemek lazım cnm bnde 1.5 yıllık evliyim ve dün gece yendm bnde bu gecede denicez sen git gel yapabildn miçok saoll canımm aynen o kadar kolay oldu ki ahh ben ne büyütmüşüm gözümde hazır olacaksın ve bol egzersiz lütfen ertelemeyin
Ya ne biliyim bende denemek istiyorum ama faydasi olmaz diye de korkuyorum acikcasi onu sürünce p..sin girmesine izin veriyo musun ve hic birsey hissetmiyo musunbelinay faydası olmaz olurmu bnde bepanthol la yendm
evet cnm aşağı doğru ittiğinde kendisi yavaşça kayıp giriyor zor olmuyorevet canım ama çok heyecanlıydık biz yarıya kadar alabildim ikici kez denedik yine yarıya kdara girdi çünkü sertleşme sorunu oluştu çok kolay girdi ama mucizevi bir şekilde açılıyor orası arkadaşlar :)
hissediyosn ama çok degil cnm bide kas gecşetici içtigin zaman oo cok rahat oluyo ki dene cnmYa ne biliyim bende denemek istiyorum ama faydasi olmaz diye de korkuyorum acikcasi onu sürünce p..sin girmesine izin veriyo musun ve hic birsey hissetmiyo musun