• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yendimmmmmmmmmmmm kızlar çok şükür çok mutluyum hepinize sonsuz teşekkürler özellikle adanis ve herkesten Allah razı olsun yaptım sonunda inanamıyorum yatak ucu pozisyonda adaniscim seni seviyorum :) ya saskinim rahatım Ohh be çok şükür :KK24::KK31::KK73::KK73::KK73::KK73::KK9:
cook sevindm cnm ya darısı diğer kızların başına:21::21:

Sadece yanma oluyor onada yarın doktora gidicem mantardan suphelwniyorum. Herkes yenecek inşallah kızlar umutsuz olmayın sakin en büyük düşmanlık bu oluyor ben çok kapildim umutsuzluğa ama oldu sonunda herkes yenebilir :))))

Sadece yanma oluyor onada yarın doktora gidicem mantardan suphelwniyorum. Herkes yenecek inşallah kızlar umutsuz olmayın sakin en büyük düşmanlık bu oluyor ben çok kapildim umutsuzluğa ama oldu sonunda herkes yenebilir :))))
o bnde de oluyo cnm girerken acıyo sadece sonra aşağı doğru itiyrm kayıp gidiyo zatn

1 hafta önce 8 ayda zor randevu aldığım devlet hastanesinden 3. seansın devamını getiremeyip yarıda bıraktık umudum hiç kalmadı. Bu formu sürekli okuyorum denediğim bi kaç şey oldu fakat kendime güvenim hiç kalmadı hep yarıda kaldı o kadar moralim bozukki ne yapacağımı sasırdım:KK43:
Canim istersen yardimci olabilirim sana

Yaşayan bilir sadece, ne kadar ağır bir yük olduğunu biliyorum canım, vücudumuzun neresinde acı hissediyorsak bizim için dünya ordadır, bu parmağımıza diken batsa da aynı şekildedir, canımız dikenin battığı yerde atar. Allah çaresiz dert vermesin.

Acaba aparatını bol bol jelatinlesen aynı sertliği verir mi? mesela makyaj fırçanın sapını bol bol jelatinleyip almayı denesen daha kolay olur gibi geldi bana. Yine bir parçada peçete sararsın, hem kalınlaşır hem yumuşar. Vajinanın rengi pembe, kırmızıya dönük de olabiliyor, renginden dolayı şiştiğini düşünüyor olmayasın sakın. Hem zorluyorsun tabii bazen, hem de rengi tam bir yerimiz şiştiğinde oluşan bir renk, yanılıyor olabilir misin ki düşünmeden edemiyorum. Bir doktora sordun mu?

Yok canım dktora sormadım ama tam olamadığından dolayı tahrişten demişti bir kere ama bu garip bişey,şişen yer biber sürmüş gibi yanıyo anlıyorum direk zaten aynayla bi bakıyorum minik bir baloncuk gibi oluvermiş,renkte falan problem yok yani tatlım şişlik bariz ortada oluyor,bir süre sonra iniyor ama orda hassaslık hissediliyo uzun süre,ben zaten korkak ve problemliyim bi de bu beni iyice yıldırdı ;( aparat olarak bende makyaj fırçasını düşünüyorum inş cesaret ve motivasyon topladıktan sonra tabi :(((((

L
Selam kizlar. Öncelikle bu dertten muzdarip herkese Allah yardim etsin diyorum. Ben de 1.5 sene cektim ceken bilir. Bundan kurtulur kurtulmaz çözümünü her yere yazicam demiştim ama sözümü tutamadim işim bitince bu siteye girmedim bile uzun zaman. Derdi bitince insanin aklina bile gelmiyor. Şimdi herkesten özür diliyorum gecikme icin.
Ben master yapmis bir biyologum ama cahil gibi davrandim kendi kendime çözerim dedim ne cozebildim ne ugrastim ne doktora gittim. İşin garibi cinsellik oyle buyuk bir deniz ki penis vajinaya girmeden de dibine kadar yasanabiliyor. Bu sebeple esim de cok umursamadi. Ama zaman zaman deneme anlarimizda benim bacaklarimi kasmam onu itmem kendisini cildirtabiliyodu. Mahfoluyodu her sey.
Neyseki bi gun üşenmeyi birakip doktora gittim. Ilgiyle ve sefkatle dinleyip hemen muayene koltuguna aldi beni. Spekulumu gosterdi bunu sokucam hic acimiycak dedi. Yalvardm hayir onu sokmayin lutfen dedim. Tamam dedi birakti daha minik bi alet gosterdi ucu permatik ucu kadardi bunu sokucam dedi tamam dedim. Soktu hic acimadi. Sen vajinismus degilsin dedi. Eger olsaydin mumkun degil bunu da sokturmazdin dedi. Senin zarin cok esnek dedi bu sebeple tam olarak kurtulamiyosun dedi. Ben hep iyi bisey sanardim esnek zari sasidim kaldim. Sana agri verme nedeni de bir turlu zardan kurtulamaman dedi. Bi krem verdi. Bunu icine dogru sür ve dene dedi. Ben hic inanmadm tabi cunku jel denemekten krem bebek yagi denemekten bunalmistim artik. Verdigi sey kayganlastirici bile degildi ise yaramaz sandim. Ve umutsuzca denedim. Eşim uzerimde ve icimde ama hicbir aci hissetmiyorum sadece gobek deligimin yaknlarnda penisin varligini hissediyorum o kadar. Meger ilac aciyi uyusturma etkisine sahipmis. Esim o kadar mutluydu ki o an basardik iste dedi ve o ani anlatamam. Sonra cikti icimden ve aman allahim kan revan içindeyim. Yapim geregi korkagim zaten kan gorunce aglamaya basladm sevindim aslnda. Hep bi kana odaklanma halim vardi cunku. Ertesi gun yine kremle denedik yine cok kanadi. 3. Kez denedimzde yine kanadi. Ve sonunda zarin tamamindan kurtuldum. Istanbulda yasayanlar icin dr.adi verebilirim. Vajinal muayene cok onemli cok iyi karsilamasi lazim doktorun.
Canim sevindim p kremon adini bana veroison lütfen bende 1.5 senedir cekiyorum

İnsallah canım haberini bekliyoruz yorgun oluncada e..yn problemi yaşayabiliyorlar benşm eşimde yoğun çalışıyo ve tam basardık dediğim zamanlarda heyecendan ve yorgunluktan problem yasadık ama pes etmedim bekledim canım az dinken dedim kahve vs yaptım melisa çayı iyi geldi denedik pes etmeyin çok değil 1-2 hafta üzerine gidin Allah ımın izniyle çözersiniz inşallah çok seviniyorum yenenleri duyunca bir kişi daha kurtuldu diyorum sıra sizde!!!
Cnm benim sag ol !!!

Yendimmmmmmmmmmmm kızlar çok şükür çok mutluyum hepinize sonsuz teşekkürler özellikle adanis ve herkesten Allah razı olsun yaptım sonunda inanamıyorum yatak ucu pozisyonda adaniscim seni seviyorum :) ya saskinim rahatım Ohh be çok şükür :KK24::KK31::KK73::KK73::KK73::KK73::KK9:
CANIM ÇOK SEVINDIM YA HAYIRLI OLSUN INSAALLAH BÜTÜN HERKES YENERRRRR CANIM

yuuuuupiiiiii bitti artk kızlar dün gece hepsi oldu ccoooook mutluyum darısı diğer arkadaşlarıma inşallah sizlerde yaparsınız ayyy cok mutluyum kuş gibiyim şuanda cok hafifledim:21::KK73::KK71:
Coook sevindim cnm yaaaa!!! Daha gecenlerde neler yazmistin bu sayfalara!!! Aferin sanaa!! Simdi sira bendee! Dua edin noolur! Bi ben kaldim yaaa :KK61:

Ayyyy cok seviniyorum adiniza yaaaa!!! 2 gundur hep guzel haberler! Masallah!!!! Bi ben kaldim sankiiii :( offff

Sonunda :) tebrikler canım çok şükür Allah ım herkesin yenmesini nasip etsin çok sevindim adanis sen bi harikasın gerçekten

Back
X