• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar biz dün gece denedik! Esim altta ben ustte arkam dönük pozisyonu denemek istedik! Adaniscigimin yendigi pozisyon :) !! Ama olmadi! Daha zor oldu benim icin sanki! Vajina girisini bulamadim, ben pe..si icime almaya calistikca pe..s esime dogru geri cekiliyodu! Ben bide deligi bulamiyorum sanki kizlar yaaa!! Offf dün yine olmayinca yatakta yigildim kaldim hüngür hüngür aglamaya basladim her zamanki gibi!! Olmayinca cok sinirleniyorum ve sinirlerim bosaliyo o yuzden agliyorum heralde!! Iliskiye girmeden once cok rahatim sanki bu sefer 100 de 100 olucakmis gibi hissediyorum cok umutlaniyorum!! Bide nefesimi kontrol edemiyorum sanki o an hersey kontrolumden cikiyo! Sacma sapan sekillerde pe..si almaya calisiyorum! Konsantre olamiyorum!!! Nolursunuz yardim edin!! Ne yapmam lazim daha??

Canım herkes aynı pozisyonda yenemiyor maalesef, keşke bunun bir standardı olsaydı. Her pozisyonu denemeye çalış, pozisyonlar var bakabileceğin, araştır, hepsini dene, mutlaka biri sana uygundur, yenmeni sağlayacaktır.

Yıkılma birtanem, ağlama, er-geç sende yeneceksin, pes etme, nefes egzersizine konsantre olmaya çalış, birbirinizle konuşmayın, ilişkiye odaklanın, ilişki öncesi 10 dakika kadar sırtüstü yat, derin bir nefes al, nefesini yavaş yavaş ağzından, bir mumu üflermiş gibi ver, kollarını iki yana serbestçe bırak. Bu egzersiz seni rahatlatacaktır.

adanis cnm dün gece git gel de yapmaya başladık yavaş yavaş yapıyrz tabi ama eşim duramadı ve bna b..şaldı ya hamile kalmak istemiyrm şuan da bu iş tamamen oldktan sonra kalmak istiyorum hemen tuvalete gittim sildim ama yinede aklımda kaldı

adanis cnm dün gece git gel de yapmaya başladık yavaş yavaş yapıyrz tabi ama eşim duramadı ve bna b..şaldı ya hamile kalmak istemiyrm şuan da bu iş tamamen oldktan sonra kalmak istiyorum hemen tuvalete gittim sildim ama yinede aklımda kaldı

Bebeğim akşam gelince detaylı olarak cevaplayacağım mesajını, şimdi aceleye getirmek istemiyorum. Okula geç kaldım birtanem, görüşürüz akşama.

canım adet tarihin ne zmandı

Canım herkes aynı pozisyonda yenemiyor maalesef, keşke bunun bir standardı olsaydı. Her pozisyonu denemeye çalış, pozisyonlar var bakabileceğin, araştır, hepsini dene, mutlaka biri sana uygundur, yenmeni sağlayacaktır.

Yıkılma birtanem, ağlama, er-geç sende yeneceksin, pes etme, nefes egzersizine konsantre olmaya çalış, birbirinizle konuşmayın, ilişkiye odaklanın, ilişki öncesi 10 dakika kadar sırtüstü yat, derin bir nefes al, nefesini yavaş yavaş ağzından, bir mumu üflermiş gibi ver, kollarını iki yana serbestçe bırak. Bu egzersiz seni rahatlatacaktır.
Tesekkur ederim canim onu da denerim insallahhh!!! Bi turlu sakin olamiyorum! Ön sevismede hersey gayet normal, is denemeye gelince kotrolumu kaybediyorum resmen!!! Allahimm yardim ettt Ya Rabiimm!!!

Tesekkur ederim canim onu da denerim insallahhh!!! Bi turlu sakin olamiyorum! Ön sevismede hersey gayet normal, is denemeye gelince kotrolumu kaybediyorum resmen!!! Allahimm yardim ettt Ya Rabiimm!!!
sakin olmaya çalış cnm gerçekten bak sandığımız kadar acı yok inan bna biraz tabi ister istemez oluyo ama sonra geçiyo uzun sürmüyo

canim öncelikle kilolu musun ? p**isi eline aldıgında deliği bulabileceğini düşünüyorum ? kilolu isen durum biraz farklı canım ve o pozisyonda kilolu birine uygun değil .
Hayir canim kilolu degilim aksine cok zayifim 50 kiloyum ben cnm! Esimde kilolu degil! Bilemedim nasil yaparim nere giderim! Offf

sakin olmaya çalış cnm gerçekten bak sandığımız kadar acı yok inan bna biraz tabi ister istemez oluyo ama sonra geçiyo uzun sürmüyo
Tabikiii! Gercekten sizlere inaniyorum! Ve acimadigini beynimede inandirdim zaten! Ama is o ana gelince ne oluyo anlamiyorum! Oncesinde cok umutlu oluyorum kesin olacak diyorum! Gercekten oyle hissediyorum sanki olacakmis gibi yani! Ama yok!!!!

Back
X