• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tabikiii! Gercekten sizlere inaniyorum! Ve acimadigini beynimede inandirdim zaten! Ama is o ana gelince ne oluyo anlamiyorum! Oncesinde cok umutlu oluyorum kesin olacak diyorum! Gercekten oyle hissediyorum sanki olacakmis gibi yani! Ama yok!!!!
Tabikiii! Gercekten sizlere inaniyorum! Ve acimadigini beynimede inandirdim zaten! Ama is o ana gelince ne oluyo anlamiyorum! Oncesinde cok umutlu oluyorum kesin olacak diyorum! Gercekten oyle hissediyorum sanki olacakmis gibi yani! Ama yok!!!!
eşli deneme için erkenmi acaba cnm

Olabilir cnm! Ben pek egzesiz yapamadim cunku korkagim cesaretsizim! Bi bogum alabildim sadece! Sen nasil yapmistin cnm! Esli denemeye gecmeden bayaa egzersiz yaptinmi?
cnm bn eşimle egzersiz yaptm parmak çalışması yaptık bi süre ama sadece bi parmak alabiliyodum parmağın hepsini alabiliyrm sonra eşli denemeye geçtik ilk önce başını sonra yarısını sonra hepsi oldu cnm yavaş yavaş yaptık

cnm bn eşimle egzersiz yaptm parmak çalışması yaptık bi süre ama sadece bi parmak alabiliyodum parmağın hepsini alabiliyrm sonra eşli denemeye geçtik ilk önce başını sonra yarısını sonra hepsi oldu cnm yavaş yavaş yaptık
Ben heralde cok acele ediyorum cnm ozman! Iki kere denedik sadece! Umutsuzluga kapilmamak gerek!!!

Yendimmmmmmmmmmmm kızlar çok şükür çok mutluyum hepinize sonsuz teşekkürler özellikle adanis ve herkesten Allah razı olsun yaptım sonunda inanamıyorum yatak ucu pozisyonda adaniscim seni seviyorum :) ya saskinim rahatım Ohh be çok şükür :KK24::KK31::KK73::KK73::KK73::KK73::KK9:
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım tebrikler hep birlikte ne diyoruz: BU MUYMUŞŞŞŞŞŞŞŞ......

Bephanten kremle deneyin canım, yağ rahatsız ettiyse. Ben korktuğun için, kastığını ve kasma kaynaklı acı hissettiğini düşünüyorum, rahat olduğunda aynı acıyı hissetmeyeceksin. Evet biraz ara verince soğuyor insan, çok fazla ara vermemeye çalışın regl dönemleri haricinde.

Yeneceğini biliyorum, hiçbir şeyi zihninde büyütme, mantar varsa da hiç problem değil, krem veya ilaçla çözülebilen bir durum. sadece yenmeye odaklan şimdi, yarısını alabilen cesur bir kızsın sen. Karamsarlığa kapılıp da kendine haksızlık etme, canım benim. Sabırla denemeye devam.
Canımmm çok iyi moral oldun bana Allah razı olsun. Söylediğin kremlede deniyim bakalım bi. Bu gece yine deneme yapıcaz dualarınıza ihtiyacım var.

olumsuz düşünmek yok cnm acı ne ya acı falan yok at aklından onu
4 sene oldu benden kac sene sonra evlenen kuzenlerimn çocuğu oldu ya beşe gircez biz birisi bgn doğurdu yenmeyi herşeyden çok istiyorum ama olay o noktaya gelince film kopuo :( herşeyi denedim bnm hikayem çok farklı ben vajinismus olduğum halde bir kez kürtaj oldum zar çıkarıldı dr. artık zorluk çekmezsin dedi ama yine olmuyor

Back
X