- 25 Ekim 2014
- 287
- 277
- 53
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #190.101
Haha benim kaynana o gece bebek yapma asamalarina basladiniz mi dedi sizinkiler iyiymis :)benim kayınvalide 1.aydan adetin gecikti mi dedi düşün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha benim kaynana o gece bebek yapma asamalarina basladiniz mi dedi sizinkiler iyiymis :)benim kayınvalide 1.aydan adetin gecikti mi dedi düşün
Evet cnm oyle deniycem eldiven aldim bide belki daha rahat olir diye ama biraz korkum var hala
Canim beni. Bacak kasilmadiginda iceri daha kolasy alirsin hem zamanndan kazanirsin hemde enerjiden iceri alinca rahatlamak icin yapiyoruz ya hani nefes alip veriyoiruz kegel yapiyoruz falan iste aparatiniz icinizdeyken boyle poponuzu kimildatin hafif hafif saga sola dikkat de dagiliyo daha cabuk rahatlarsiniuz popoyu da kasmamis olursunuz ..es denemesinde ytarisindan sonra yaptim ben cok ise yaradiCANIM O SALLAMA NASIL OLUYOR :)
ahahah bende merak ettim onu:)CANIM O SALLAMA NASIL OLUYOR :)
Canim boyle yavas yavas saga sola sanki yerlestiriyomussun gibi dusun popo kimildayinca serbest birakiyo kendiniahahah bende merak ettim onu:)
gözün aydın kızzzz :))Hadi kuzum benim tembel tembel durma.. Kalk egzersiz basina egzersiz yapan yol alir.. Bu aradda bacak kasmaktan iyidir popoyu daha kolay rahat birakirsin iki salla olsun bitsin..nefes alip verdiginde bile rahatlar
Ayy oyle dimi sanki hala beynim kabul etmiyormus gibi geliyor sanki ilerliyemiyorum.ama ilk parmakta ne kadar sevinmistim simdi bunu da basaricam allahimin izniyle ve sizin yardimlarinizla.Korkma tatlım, başımıza ne geldiyse korkularımız yüzünden geldi zaten, zehir zemberek oldu günlerimiz.
Cesur ol, canın yanmayacak birtanem, artık beynin kabul etmiştir vajinanda bir engel olmadığını ve cisimlerin sorunsuzca girebildiğini. Güven kendine, nereden nereye geldin, maşallah sana.
Kiz sen bu ara cok mu kusuyon ne..olmaz a!ma oyle... Bak ben dun gec saate kadar calistim saat yarima geliyodu geldim kca uyuyo.. Ayy bi taraftan kiyamadim uyandirmaysa ama yok konusmam lazim bi gece once yenmisiz butun isguc konusamamisiz reglim basliycak baslamsadan emin olmam lazim bittigine filan dayanamadim.. Gittim uyandirdim bugun konusmazsak yarin hic konusasmiycsaz hadi kaslk dedim .. Esim normalde mumkunmu uykudan uyancak hiic yarim saat ugrastim ama uyandirdim sonunda hem konustuk hemde tekrar dememis oldum.. Oyle sekerim kopruyu gecene kadar is badsa dusuyomus.. Sonrada iyiki uyandirdin dedi☺☺ama kendimi biliyom ben aksam konusmasaydim bir kat fazla gergoin uyurdumsabah uyandigimda uc kat olurdu gerginlik aksam isyten heldiginde bes kat olurdu kesin kavga ederdikmantıklıymış sellukacım ama kocamla kavgalıyız hem işe gitti hayat çok saçma![]()
Saolasin canimbenim.. İste sizi bekliyom ben...hadi gelin sdizde ya...gözün aydın kızzzz :))
bende bu akşam hayırlısıyla eş denemesi yapacam dün kendide dei yarın yapalım şimdi uzun sürer uğraşmamız dedi :) bugün işe gidecekti diye yoksa dün akşam denerdik :) .. hayırlısıyla bugün kurtulmak istiom dua edinnSaolasin canimbenim.. İste sizi bekliyom ben...hadi gelin sdizde ya...
Super ..iste egzersiz fsalan yap haxirla kendini.. Hadi dualar bizden bu gece bitirmek senden..bende bu akşam hayırlısıyla eş denemesi yapacam dün kendide dei yarın yapalım şimdi uzun sürer uğraşmamız dedi :) bugün işe gidecekti diye yoksa dün akşam denerdik :) .. hayırlısıyla bugün kurtulmak istiom dua edinn
Canim sen egzersizle mi yendin? Bi de egzersiz yaptiysan en son aşama hangisini yapmistin?kızlar bende sizin gibi yaşadım bu durumu. ama inanın eşle yapmak parmak egzersizinden çok daha kolay. deneme yaparken üstte olmanızı öneririm ve ıslak olmalısınız. ilk yaparken öyle bir yere geliyorki tıkandı sanıyosunuz ama pes etmeyin derin nefes alın yavaşça direkt olarak değil poponuz yönünde ittirin.hepsi girdiği an acı falan kalmayacak emin olun.biraz açık yazdım ama kusura bakmayın belki bi faydası olur dedim.![]()
yok canım bir kez deneyeyim dedim yapamadım.vallahi çok zor parmakla inan eşle çok kolay ya.dört ayım boşa gitmiş.ben yazdığım gibi yaparak yendimCanim sen egzersizle mi yendin? Bi de egzersiz yaptiysan en son aşama hangisini yapmistin?
aynen öyle de.. hadi egzersiz başına..egzersiz yapmadan durmak yokbitiricezkisellluka hahahahah egzersiz yapıyoruz bugün olmazsa yarın olur :) çalışmadan kim kazanmış değil mi?:)))