- 25 Ekim 2014
- 287
- 277
- 53
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #190.501
Haha ay bi okuzde bende var ya :) tek degilmisinartık öyle yapacam takmıcam :) manyak adamm :) neysehhh![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha ay bi okuzde bende var ya :) tek degilmisinartık öyle yapacam takmıcam :) manyak adamm :) neysehhh![]()
Hiç bekleme... Hemen iki parmağa geç. Hazır olayım aman yapamıyorum şu bu dersen günlerin hooop kayar gider. Yapma..ben tek parmak yapabiliyorum şuan gerisi ne zaman gelecek bilmiyorum![]()
kendini kasma sakin sakin nefes al ver sen nefesi verdikçe o kayıp gidiyo sadece sakin olmaya çalış bişey yok acı da yok:)yalnız ben şuan yenmiş gibi anlatıyorum tabbii pamağı yendim yaparsın yani şunu düşün oraya acısız ağrısız giriyoBen de 2 parmaga gececem yapan arkadaslardan yardim bekliyorum.
canım ben anestol kullandığımda eşimde ereksiyon problemi oluyo o yüzden denemiyorum artıkOlmadi, yapamadim... Yine husran, yine gozyasi... Sadece ucunu alip kalakaliyorum oylece ve aci hissiyle yine kaçtım. Allah'im yardim et, kafayi yicem
Anestol kullandim, hafif bir yanma hissi ile hemen gecti. Esime bi zarari dpkunmasi hayie ama beni uyusturdu, tabi surebildigim kadarini yani... İc taraflarda uyusma yoktu..
bende okudum gayet acıklayıcı yazıyorsun canım sagol ...:)Arkadaşlar 11 ay sonunda vajinismusu yendim. Hiç pes etmeyin. Vanismustan kurtulmanın yollarını arayan arkadaşlara nacizane bilgi ve tavsiye içeren bir blog hazırladım.. girip okuyabilirsiniz... Henüz iki tane yazı var. Her şeyi yazacağım tüm detayı ile.
https://vajinismuscozum.wordpress.com/
hevesinizi kırmayayım ama kızlar vajinismus psikolojik olduğu için krem sprey işe yaramıyo hatta inanır mısınız ben sarhoş olup mu yapsam demiştim druma dr güldü dedi olmaz beyninde bitirmeden sarhoş bile olsan yapamazsıncanım ben anestol kullandığımda eşimde ereksiyon problemi oluyo o yüzden denemiyorum artık
eee hamile misin şu an nasıl olduanestolle yendim ama geçen gün 3.iliskiyi denedik aylardan sonra :) ve uyusturmadan da oluyormus ama tam olmasa da oldu yani birseyler :) insallah bir gün bunu daha rahat ve tam yapabılecegiz...
işte anestolle olursa devamı gelmez daha kötü oluranestolle yendim ama geçen gün 3.iliskiyi denedik aylardan sonra :) ve uyusturmadan da oluyormus ama tam olmasa da oldu yani birseyler :) insallah bir gün bunu daha rahat ve tam yapabılecegiz...
Canim sen aparata geçtin mi. Ben parmağı tam bitirmeden geçmek istemiyorum ama bilemedim aparatla daha mı kolay olur acabakendini kasma sakin sakin nefes al ver sen nefesi verdikçe o kayıp gidiyo sadece sakin olmaya çalış bişey yok acı da yok:)yalnız ben şuan yenmiş gibi anlatıyorum tabbii pamağı yendim yaparsın yani şunu düşün oraya acısız ağrısız giriyo
aynen ben de kullanmıyorum artık kaderim dediği zeytinyağı denemeye çalışyorum hatta yanımdan ayırmıyorum desem bakalım hastalığım geçti inşallah yapacağım bu psikolojiyi yenmeliyizhevesinizi kırmayayım ama kızlar vajinismus psikolojik olduğu için krem sprey işe yaramıyo hatta inanır mısınız ben sarhoş olup mu yapsam demiştim druma dr güldü dedi olmaz beyninde bitirmeden sarhoş bile olsan yapamazsın
evet yendim ben zaten ilk iliskide bebegim oldu ..ama yenmekle bitmedi yanieee hamile misin şu an nasıl oldu
bende vajinismusu yendim ama tek başına değil evvela allah sonra psikoloğun yardımıyla,ben sadece ilişki anında nefes egzersizi yaptım ve çok şükür ki yendimbir de ben birşey soracağım nefes egzersizi yapmanın faydası buyukmudur yani ben eş denemesi ile yendim ama devamının gelmesini istiyorum hala hersey kolay olmuyor hergun duzenli nefes egzersizi yapsam sorun cozulurmu acaba ? bir adım daha öteye gecmek istiyorum .
şöyle bir arkadaş makyaj fırçası streçle yap dedi tabii az yanmayla yaptım sonra kalınlaştırdım tekrar denedim o da oldu ya aslında hepsi de giriyor acı da yok inan sızı da yok sadece kendimizi sakinleştirmeliyiz oraya giren şeyin şeklini alacak kadar esnek bir yapı telkin etmeliyiz giriyo ve acımıyo biraz nefes biraz ıkınma ve kegel hepsini okumuşsundurCanim sen aparata geçtin mi. Ben parmağı tam bitirmeden geçmek istemiyorum ama bilemedim aparatla daha mı kolay olur acaba
nasıl yendin nefesi nasıl kullnadın canımbende vajinismusu yendim ama tek başına değil evvela allah sonra psikoloğun yardımıyla,ben sadece ilişki anında nefes egzersizi yaptım ve çok şükür ki yendim
ya tebrik ederim .bende agustosta gırdım sıteye ve 10 kasım da yendim ..cok sukur ama devamınıda getirebılmek onemlı ıste hamıle oldugum ıcın denemedık .ama gecen bır deneyelim dedik .ve uyusturucu krem olmadan da gayet oluyormus yani ama benim merak ettiğim bir gün bu işi eşimle karsilikli hissederek yapmak ..insallah bu da olacak Allahın ıznı ıle .ara ara bu bölüme bakmaya devam ediyorum .çok fazla yenen oldu bu sayfa da :) insallah yenemeyen arkadaslar pes etmeyin ...her gün ileri bir asamaya gececeginizi dusunerek basaranların olumlu yazılarını okumaya devam edın ben oyle yapıyorum .bende vajinismusu yendim ama tek başına değil evvela allah sonra psikoloğun yardımıyla,ben sadece ilişki anında nefes egzersizi yaptım ve çok şükür ki yendim
nefesini sonuna kadar çek aynı anda da kendini sıkabildiğin kadar sık sonra nefesini verirken de gevşetebildiğin kadar gevşe kendini rahat bırak bunu ilişki öncesi 10 kez ilişki anında da 5kez yap daha fazlada olabilir bi süreden sonra oranın yorulduğunu ve artık sıkamadığını farkedeceksin ama bu önemli eş yavaş olacaknasıl yendin nefesi nasıl kullnadın canım