• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende bugün anestol ile deneyeceğim. Ilk mesajimda yazmıştım ben eşli deneme yapiyorum. Hic parmak egzersizi yapmadım.
Yatak ucu pozisyonunda dene istersen v..na yaklaşsın o esnada nefes al verirken eşin bştaz daha ilerlesin anestol süreceksen sıcak kompleks yap tulukla yapabilirsin yada havluyu ısıtıp o bölgene koyabilirsin öncesınde duş al yada o bölgeyi yakmayacak sıcaklıkta yıka sonra krem sonra sıcak kompleks sonra tekrar krem ve sıcak kompleks yap eşin denesin sen nefes verirken azda olsa ittirsin canım o ittirirken kuvvetlice ıkın canım inşallah ilerleme kaydedersin ben böyle denemiştim bayağı yol aldım sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin

Aynen yaa kadın psikolojik tedavi uyguladı resmen bana :)) kan bile gelmiyo ne agrısı acısı,hiçmi eline iğne batmadı onun gibi sızlamaya dayanamıcakmısın dedi 10 sn sızlıyo sonra hiç bişey hissetmiyosun ddi ay nasıl rahatladım valla hafta sonu ilaçla deniycez inşallah başarırım canımm
yanlış bilgi vermiş yeterince kayganlık sağlarsan valla sıfır acı. ama teyzem güzel konuşmuş =))

QUOTE="polyanna85, post: 40285310, member: 668850"]Bende de aynı sorun var canım egzersiz yaptıktan sonra es denemesine geçtik ama giriş kapalı gibi başı bile girmiyor bir süre sonra da Sönmez oluyor. Acele ediyorum sonmeden yapayım diye bu sefer de kayıyor ya da daha fazla kendimi sıkıp kapatıyorum nasıl olcak anlamadim[/QUOTE]
ön sevşme yapıyosanız zaman kaybetmeyin çünkü zaten endişelendiğiniz için kayganlık gider.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/
burdaki anlattığım gibi kayganlaştırıcı yada bana sorarsanız zeytinyağ sürerseniz, evet kayıyor ama elinizle birazcık girene kadar tutacaksınız. derin nefes alıp yavaşça veriyosun panik yaparsan 10 defa derin nefes al ve yavaşça ver sonra en son derince nefes alıp nefesini tut sonrada nefesinin yettiği kadar ıkınarak içe doğru itmeye çalış pns i.

Canım ben serce parmak,işaret parmak,orta parmak ve iki parmagıda cok az alabildim eş denemesine geçmeden öncede egzersiz yapıyorum ucu giriyo devamı geceniyorum resmen kendimi rahat bıraktıgımdada eşim sönmüş oluyo o gece bitiyo sinirim bozuluyoo
Canim kendi parmaklarinla egzersizi bitirmissin bu cok guzel ama esinin parmaklariyla egzersiz asamasini atlamissin canim ona olan guveninin tam olarak yerine gelmesi icin bunuda yapin ondan sonra es denemesine gecin canim daha rahat bir sekilde oldugunu goreceksin

Yatak ucu pozisyonunda dene istersen v..na yaklaşsın o esnada nefes al verirken eşin bştaz daha ilerlesin anestol süreceksen sıcak kompleks yap tulukla yapabilirsin yada havluyu ısıtıp o bölgene koyabilirsin öncesınde duş al yada o bölgeyi yakmayacak sıcaklıkta yıka sonra krem sonra sıcak kompleks sonra tekrar krem ve sıcak kompleks yap eşin denesin sen nefes verirken azda olsa ittirsin canım o ittirirken kuvvetlice ıkın canım inşallah ilerleme kaydedersin ben böyle denemiştim bayağı yol aldım sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin

Teşekkür ederim canım :) dediklerini uygulayacağım. Umarım herşey yolunda gider.Sen hangi aşamadasin??

Canim yatak ucu pozisyonu ddgn nasi.yani popon bosluktami kalcak

Uff mum egzersizinde acayip batma oluyor bende yaa ilk giriş kısmında. Deliricem ne zaman azalacak bu batmalar
Canim yeterince jelle bacaklarini ac sakin olmaya calis korkma oranin ne kadat esnedigini ve kocamn bebegin nssil ciktigini dusun ,keendini skiyosun ondan oluyor birde tahris olmus olabilir ,ffito krem sur

Arkadaslar iyi geceler ben az önce uye oldum dun bu siteyi buldum ben17 yasinda evlilik yaptim 1 yil boyunca korkudan iliskiye giremedim sonra bosandik arastirdim meger vajinusmusum kimseye soyleyemedim tam 8 yil gecti 2 gun sonra ikinci evliligimi yapacam nolur yardimci olun uyusturucu krem bildiginiz varmi ne yapmam lazim cok kotuyum psikolojim bozuldu bu hastaliktan yardimlarinizi bekliyorum

Arkadaslar iyi geceler ben az önce uye oldum dun bu siteyi buldum ben17 yasinda evlilik yaptim 1 yil boyunca korkudan iliskiye giremedim sonra bosandik arastirdim meger vajinusmusum kimseye soyleyemedim tam 8 yil gecti 2 gun sonra ikinci evliligimi yapacam nolur yardimci olun uyusturucu krem bildiginiz varmi ne yapmam lazim cok kotuyum psikolojim bozuldu bu hastaliktan yardimlarinizi bekliyorum
canım uyuşturucu krem emla var bir de anestrol var.Kendini de strese sokma belki bu eşin seni daha iyi rahatlatacak seni anlayacak daha kolay ilişkiye gireceksin.Bol bol da dua et allah ilk düğün gecesi küçük günahlarını affeder dileklerini kabul edermiş

canım uyuşturucu krem emla var bir de anestrol var.Kendini de strese sokma belki bu eşin seni daha iyi rahatlatacak seni anlayacak daha kolay ilişkiye gireceksin.Bol bol da dua et allah ilk düğün gecesi küçük günahlarını affeder dileklerini kabul edermiş
Insaallah canim cok zor durumdayim canim peki bu kremler nasil kullaniliyor vajinayi tamamen uyusturuyor mu?

Merhaba kaderdaşım. Biraz yazdıklarım seni üzebilir. Elinden geldiğince sakin olmaya çalış. Lakin bu rahatsızlık ilaçla Alkolle geçecek bi rahatsızlık değil. Tarafımca hepsi denendi. Egzersizlerle ve beyninde bitirmen gerekiyor.
Belki bu eşin daha sıcak ve yakın davranması seni rahatlatabilir. Umduğun gibi sonuçlanmaya bilir geceniz. Ama aksi bi durum yaşanırsa eşine cok korktuğunu bunun da bi hastalık oldupunu ve tedavisinin %100 OLDUĞUNU anlat. Rabbim yardımcın olsun. Umarım korktuğun basına gelmez arkadasım.

[QUOTE="Sabrili Kadrili, post: 40280561, member: 65042 evet yıkıom :)

ayy inşallah canım benımmm :*
Canim mumu peceteye sarip strecledikten sonra muayene eldiveninin tek parmagina gecirebilirsin ben bir kutu eldiven almistim kullan at cok pratik oluyor[/QUOTE]
muane eldivenin kokusu bana ağır gelio cok lastıksı kokou ya ondan kondon takıom :)

Back
X