• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaslar ben dün eşimin p...sinin 4 te 3 ünü almış bulunuyorum git gelde yaptık hiçbir acı olmadı tabi hafif korkudan dolayı hepsini alamadım. kanda gelmedi daha. hepinize çok teşekkür ediyorum. belinayın pozisyonu ile oldu ve adanisin söylediği gibi kremi karıştırdım bepanthol ve emlayı girişte hiç hissetmedim hafif ilerlemiş eşim o anda hafif çok hafif bir yanma oldu hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar :) hepinizi çoook seviyorum . durmak yok yola devam:KK55::oops::KK70:

arkadaslar ben dün eşimin p...sinin 4 te 3 ünü almış bulunuyorum git gelde yaptık hiçbir acı olmadı tabi hafif korkudan dolayı hepsini alamadım. kanda gelmedi daha. hepinize çok teşekkür ediyorum. belinayın pozisyonu ile oldu ve adanisin söylediği gibi kremi karıştırdım bepanthol ve emlayı girişte hiç hissetmedim hafif ilerlemiş eşim o anda hafif çok hafif bir yanma oldu hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar :) hepinizi çoook seviyorum . durmak yok yola devam:KK55::oops::KK70:

Bugün ne bereketli bir gün böyle maşallah :KK68::KK68: çooook sevindim mervecim, tamamını alacağın günler de yakındır birtanem, evet, inatla devam :)

Biz de seni çooook seviyoruz kuzucum.

teşekkür ederim adanis inan bana nasıl rahatladım anlatamam hatta şöyle bişey oldu akşam yaptık aradan üç dört saat geçti bi daha yapmak istedim :) yani kendime inanamadım tabi eşim yorgundu. :KK70::KK60:

tebrik edrim :) canım emla krem yerine anestol sürsem olur mu evde o var sadece

burdaki herkesten allah razı olsun ben yapacağıma hiç inanmıyordum dün eşimde dedi ben hiç inanmıyordum yine olmayacak sanıyordum dedi ama yaptık ya o kadar anlatamam nasıl mutlu olduk ikimizde yavaş yavaş herşey normalde girecek inşallaaaaah :)
tebriklerrr.. :) darısı bizim başımıza inşallah

teşekkür ederim adanis inan bana nasıl rahatladım anlatamam hatta şöyle bişey oldu akşam yaptık aradan üç dört saat geçti bi daha yapmak istedim :) yani kendime inanamadım tabi eşim yorgundu. :KK70::KK60:

Yaaa yaa işte, bunu anlatmaya çalışıyorum, başarmak öyle güzel bir duygu ki, başardığın anı tekrar tekrar yaşamak istiyorsun :) hadi çok az kaldı, son boğumda derin bir nefes al, nefesini verirken ıkınarak almaya devam et, rahat olursan bunu yapmana bile gerek kalmayacak.

Bilmiyorum arkadaslar sanki hic duzelmeyecekmisim gibi geliyor parmak egzersizleri rahatlatir mi o bile cok korkunc gibime geliyor:KK43:

Ayşecim egzersiz yapıp da başaramayan birine rastlamadık hiçbirimiz, vakit kaybetmeden egzersizlerine başla. Korkma, sana korkunç gelen( aslında bir süre sonra alışacaksın ve hiç de korkunç olmadığını göreceksin) çalışmalar seni bu dertten kurtaracak.

evet aynen öyle.. banada mumla denemek felan cookk korkunç gelıodu ama şimdi inan artık 5 dk sonra mumu fıırrrtt diye içime alıom çokk ko0lay oluo :) acıda yok hafif girişte iğne batması oluo oda daha 1.. 2.. demeden den geçıo :)

Arkadaslar iyi geceler ben az önce uye oldum dun bu siteyi buldum ben17 yasinda evlilik yaptim 1 yil boyunca korkudan iliskiye giremedim sonra bosandik arastirdim meger vajinusmusum kimseye soyleyemedim tam 8 yil gecti 2 gun sonra ikinci evliligimi yapacam nolur yardimci olun uyusturucu krem bildiginiz varmi ne yapmam lazim cok kotuyum psikolojim bozuldu bu hastaliktan yardimlarinizi bekliyorum

Canım Merhaba, Tüm bu anlatıkların 1. evliliğinde kaldı canım. Geçmişi aklına bile getirme. şimdi önünde güzel bir evliliğn olacak. sadece kendine güven. moralini düşürme

Canım
bilmem adanisle konuş istersen eğer tek başına anestol işe yaramıyorsa karıştır ikisini bende emla vardı tek başına işime yaramadı bana bepanthol ile karıştırmamı söyledi adanis bende öyle yaptım:)[/QUOT canım yaa çok sevindim senin adına çoğu gitmiş pek azı kalmış darısı bizlerin başına insallah

Back
X