- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #191.541
BEN DİİL ADANİS YAZDI BUNLARI ŞEKERALLAH senden razi olsun arkadaw cok guzel weyler paylawiyorsun in wa ALLAH yardim olunur cok sag ol canim:*

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BEN DİİL ADANİS YAZDI BUNLARI ŞEKERALLAH senden razi olsun arkadaw cok guzel weyler paylawiyorsun in wa ALLAH yardim olunur cok sag ol canim:*
İnşAllah o kadar cok istiyorumki egzersizlerde basariliyim diyebilirum 3 parmak yapabiliyorum bi aparat yaptim penisten ince biraz ama onuda yapabiliyorum ama asıl yapmam gerekeni yapamiyorumHepimiz senin gibiyiz canımm sanki hiç aşamıycaz,anne baba olamıycaz gibi geliyor..Ama elbet bebiş sahibi olacaksın inan buna.Kendini umutsuzluga kaptırma..Ben 2 yıl boyunca yapamadım suanda yarısını alıyorum ama asla yapamam dediğim bi zamanda egzersizlere başladım..Çok dua ettim Allah yardım etti.Allahın yardımını okadar yanımda hissettim ki bol bol dua et üfle üstünüze kalkabilirsin sabah namazını kılıp dua et..Rabbim kimseye altından kalkamıycagı yük yüklemez..Aslında hiç kasmayıp zevk alsanız hiç acı olmadıgını görceksiniz.
başarının ilk şartı inanmak :)Yapamıyorum kelimesini kabul etmiyoruz kızlar herkes yapacam diyecek sinirlendirmeyin bizi![]()
Adanis kaderim lütfen banada yardimci olun
Başardım sayılır artık hiç kasmıyorum kendimi çok rahat yapıyorum..Ve kasmayınca hiç acı hissetmiyorum kastıgım için acımıs bunca zaman kaslarımızı kontrol altına aldıgımız zaman acı sızı yok..yarısından fazlasını alıyorum tamamını alamadım henüz..İnşallah canım egzersizini bırakma eğer parmagını alabiliyosan pnste alırsın
ay in wa ALLaH olur cabaliyorumm ALLaH yardim etsinYapamıyorum yok, yapacağım var. Canım parmağını almak tuhaf geliyorsa sana, kendine bir aparat hazırla. Makyaj fırçanı, bir kulak çubuğunu ya da ince bir mumu jelatinle güzelce sar, yani streç filmle, öyle almayı dene. Aparatını prezervatif ile de kullanabilirsin daha kaygan olur. Kayganlaştırıcını hem aparatına hem vajinana bol bol sür, daha sonra egzersizlerine başla. Derin bir nefes al, nefesini verirken ıkınarak almaya çalış, rahat olmaya çalış çünkü vajinanda canını yakacak hiçbir şey yok, korkma canım.
ya işaret parmağımın yarısına kadr alabiliyorum şimdilik ama yanma oluyor..
denicem inşaallah başaracam ..
p... i yarısına kadar alabilceğim günler gelcek mi inşaallah
İnşAllah o kadar cok istiyorumki egzersizlerde basariliyim diyebilirum 3 parmak yapabiliyorum bi aparat yaptim penisten ince biraz ama onuda yapabiliyorum ama asıl yapmam gerekeni yapamiyorum
ay in wa ALLaH olur cabaliyorumm ALLaH yardim etsin![]()
ben azerbaycanda yawiyorum burda bir doktor var vajinusu garanti iylewdiriyor gidelim bakalimhayırlısı cnm hangi bölüme gitceksin
evet canim AzeriyimCanım benim, Azeri Türküydün sen değil mi? Aygün adında azeri bir arkadaşım var, senin kadar tatlı biri, çok seviyorum sizleri aynı kültürü paylaşıyoruz, aynı dili konuşuyoruz, kaderimiz bile ortakmış seninle. Bu illetin memleketi yok işte, en fazla geri kalmış veya gelişmekte olan ülkelerde görülen bir durum. Tatlım hiç endişelenme, sen de yeneceksin. Egzersize başladın mı?
her kese tewekkurler sende az yardimda bulunmadin bana canimBEN DİİL ADANİS YAZDI BUNLARI ŞEKERBEN COPY YAPTIM
evet canim Azeriyim
ya her memleketde var bu sorun resmen hayatimizin 99%ele gecirmiw halde bu hastalik
in wa ALLaH canim yenerim yoksa bowanmak kaliyor geriye..evet serce parmak 1bugum yaptim ama ileri itemiyorum ben onu bile zor yaptim duwunALLaH sizlerin yardimcisi olsun vALlah bi site bana cok yardim etdi siz arkadawlar cok guzel yardim ediyorsunuz ALLaH gonlunuze gore versin canimm
evet canim Azeriyim
ya her memleketde var bu sorun resmen hayatimizin 99%ele gecirmiw halde bu hastalik
in wa ALLaH canim yenerim yoksa bowanmak kaliyor geriye..evet serce parmak 1bugum yaptim ama ileri itemiyorum ben onu bile zor yaptim duwunALLaH sizlerin yardimcisi olsun vALlah bi site bana cok yardim etdi siz arkadawlar cok guzel yardim ediyorsunuz ALLaH gonlunuze gore versin canimm