Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar ben geçen persembeden beri egzersiz yapamıyorum ya şimdi de ev değiştirme muhabbeti çıktı bütün gün ev bakıyorum bi türlü fırsat bulamıyorum deli olcam yaa

yani böyle şeyleri ilkkez paylaşıyorum utanmıyorum desem yalan olur. arkadaşımın bahsettiği şey eşimin bana oral ilişkide bulunması.erkek bunu yaparsa o bölgedeki kasların rahatlayıp gevşediğini ve p..s girişinin çok kolay olduğunu söylüyo
Sevgili arkadasim Rabbim hepimize en kisa zamanda bu imtihani asmayi nasip etsin.Sabredip azmedecez insaallah Rabbim sifasini verecek.Ama cinsel iliskidede erkegin kadina arkadan yaklasmasi kesinlinle haramdir.Vajinaya her yonden yaklasabilir.Ama vajina disinda haramdir.

Sevgili arkadasim Rabbim hepimize en kisa zamanda bu imtihani asmayi nasip etsin.Sabredip azmedecez insaallah Rabbim sifasini verecek.Ama cinsel iliskidede erkegin kadina arkadan yaklasmasi kesinlinle haramdir.Vajinaya her yonden yaklasabilir.Ama vajina disinda haramdir.

Tatlım arkadaşımızın söylediği oral ilişki ağız yoluyla yapılan ilişkidir ki bu mekruhtur.

Senin söylediğin ise anal ilişki yani arkadan yapılan ilişki olup kesinlikle haramdır.

Tatlım arkadaşımızın söylediği oral ilişki ağız yoluyla yapılan ilişkidir ki bu mekruhtur.

Senin söylediğin ise anal ilişki yani arkadan yapılan ilişki olup kesinlikle haramdır.
Hakkinizi helal edin ben yanlis anlamisim :) Adanis Rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasio etsin.Salih kullarindan hayirli evlatlardan eylesin.Bizlere yardimci oldugunuz icinde Rabbim her iki cihanda razi olsun sizden.Dua edin bizede insaallah bizde asalim.

Kizlar yardimm.. Tekrar denedim Şerce parmagin nerdeyse iki bogumunu geçkin aliyorum.ama Dr bana direk işaret parmak dene dedi onu birinci bogumun yarisina KDr alabiliyorum olmuyor .nefes tekniği demiyorum kegel yaoiyorum yok. Yanma oluyor ve elime böyle et bezesi olur ya büyük ole bisi takilior .biraz parmak orda bekliorm sakinleşince yine istiyorum yok. Nasil yapicamki. Acaba orta parmakmi denesem o daha sert bi parmak ya

Daha dün oldu dedim bugün o kadar kasıyorum ki eşim Bıraktı. Çok Çaresiz hissediyorum kendimi.

canım bu çok normal ki, nasılsa aşdın bir kere devamı gelecek. Şimdi olmaması başa döndüğün anlamına gelmiyor. moralini bozma, egzersiz yapıp devamında yapmayı dene bence.

Hakkinizi helal edin ben yanlis anlamisim :) Adanis Rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasio etsin.Salih kullarindan hayirli evlatlardan eylesin.Bizlere yardimci oldugunuz icinde Rabbim her iki cihanda razi olsun sizden.Dua edin bizede insaallah bizde asalim.

İnsanlık hali birtanem, hiç önemli değil. Amin canım benim, inşallah, çok sağol iyi dileklerin için. Allahım hepimizden razı olsun. Dualarımız hep sizinle, bir an önce yener, meleklerinize kavuşursunuz inşallah.

Yine hüsran... Yine yine yine.
Kurtuldum derken yine olmadı. Allah'ım yardım et. Gücüm kalmadı artık

Hayır hayır, nasıl cümleler bunlar kuzucum. Sen bir defa yendin, bu bir kere daha yapmanın kesin kanıtıdır. Şu anda yapamama sebebin paniklemen, hani seninle dün ne paylaşmıştım paniklediğimde ben de alamadım yendiğim halde, sakin ol, yapamayacağını aklından bile geçirme, yarın tekrar denersiniz canım benim.

Hayır hayır, nasıl cümleler bunlar kuzucum. Sen bir defa yendin, bu bir kere daha yapmanın kesin kanıtıdır. Şu anda yapamama sebebin paniklemen, hani seninle dün ne paylaşmıştım paniklediğimde ben de alamadım yendiğim halde, sakin ol, yapamayacağını aklından bile geçirme, yarın tekrar denersiniz canım benim.
Elimde değil kimseye anlatamıyorum o kadar Çaresiz hissediyorum ki kendimi. Parmak egzersizi yapmaya çalışıyorum o bile zar zor oluyor. Neden böyle neden.

Elimde değil kimseye anlatamıyorum o kadar Çaresiz hissediyorum ki kendimi. Parmak egzersizi yapmaya çalışıyorum o bile zar zor oluyor. Neden böyle neden.

Çünkü bütün olumsuz düşünceleri zihninde topladın elinde olmadan, şu anda başka şeylerle oyalanmaya çalış. Bizim sorunumuz psikolojik hayatım, karamsar düşüncelerle yapacağımız varsa bile yapamayacak hale getiriyoruz kendimizi. Lavaboya gidip yüzüne bir avuç soğuk su çarpabilirsin, bu beni hep kendime getirir, sonrasında da abdest al, rahatlamanı, iyi hissetmeni sağlayacaktır.

Unutma sen bir kere başardın, bu sonrası için yeterli olacaktır, sakin olduğun an tekrar yapacaksınız tatlım, inan bana.

Back
X