Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Elimde değil kimseye anlatamıyorum o kadar Çaresiz hissediyorum ki kendimi. Parmak egzersizi yapmaya çalışıyorum o bile zar zor oluyor. Neden böyle neden.

daha önce başka birine de önermiştim, yine söyleyeyim. parmağa alışık olduğumuz için p...sle olmuyorsa ilk başta tekrar bir parmak egzersizi yapmakta fayda var bence. derin nefes alıp parmağı başardıktan sonra bölgenin biraz daha ıslanmasını sağlayıp tekrar p...s deneyebilirsiniz. yağ veya kayganlaştırıcıyı yineleyin isterseniz.
tamamen panik durumundan kaynaklanıyor bu. vajina bir kere aldığı zaman p...si oranın ne kadar genişleyebileceğini anlamış oluyor zaten. ümidinizi kaybetmeden tekrar deneyin lütfen. kendinizi ne kadar kasarsanız sonuç yine sizin için rahatsızlık verici olacaktır. rahatladığınız takdirde yaşayacağınız başarıyı hayal edin.

Merhaba arkadaslar iyi aksamlar herkese,,, biz iliskiye tam anlamiyla giriyoruz fakat hala gel gitlerde aci hissediyorum. Bu 4. Denememiz. Ne zaman gecer yada gecer mi? Daha mi sik yapmamiz gerekior? Yorumlarinizi bekliyorum..

Offf ya kızlar aslında cok sevindirici bi durum ama bi arkadasim daha hamile oldugunu ogrendim bende o kadar cok istiyorumki bu duyguyu yasamayi ama soranlara dusunmedigimizi soylerken icimden agliyorum resmen sinir oluyorum kendime offfff offf rabbim hepimize bian once yardim etsin ins.burada bi arkadas esine ilac aldifini solemisti o ilacla 1 saat boyunca deneyebilmislerdi o ilacin adini banada verirmisiniz lütfen artil bende anne olmak istiyorum rabbim nasip ederse parmak egzersizlerini yapabiliyorum belki o ilac sayesinde esimle uzunca bi sure deneyip basarabilirim

Merhaba arkadaslar iyi aksamlar herkese,,, biz iliskiye tam anlamiyla giriyoruz fakat hala gel gitlerde aci hissediyorum. Bu 4. Denememiz. Ne zaman gecer yada gecer mi? Daha mi sik yapmamiz gerekior? Yorumlarinizi bekliyorum..

Evet, doktorum bana en az 10 ilişkiyi alışma süreci olarak görün, zamanla iyice düzelir demişti. Sonuçta vücut için çok yeni bir şey. Sık denemekte fayda var.
Geçmiş olsun bu arada. :)

ayyy evet ya .. bana öyle dedi o koskoca şeyi alabilion benım şunu alamıon anlamadın gitti dio.. ben de ozaman problem bende değilmiş sendeymiş demi dediğimdede gülüo :KK70: :KK70:

bu arada dün geri barıştık bana sarıldı durdu.. öpüp durdu ben sana kıyamam dedi ben seni kırmak istemedim felan feşmeke dedi :)
ayın gökyüzünde ki konumumu değişti ne benimkide bir iyi bir iyi bunların adet dönemleri bitti heralde :D :D

kızlar acelemi ediyoruz bilmiyorum ama eşim artık ne yapacaksak birlikte yapalım bu konuda seni yalnız bırakmak istemiyorum diyo.dün eşimle denedik p..sin ucundan biraz fazlasını aldım eşim buna bile nasıl sevindi anlatamam hepsini alsam adam takla falan atıcak :KK60:
senin adına çok sevindim canım yarısından çoğu bitmiş bu işin hadi bakalım kurtul sayılır biraz daha gayret edicez sonra bebişlerimizi sevicez inş :KK68:

Allah hepinşzden Razı olsun. Temizliğe verdim kendimi belki karamsarlığımı çaresizliğimi unuturum diye. Iyi ki varsınız.
bi kere yaptıysan her zaman yaparsın kendini boşa strese sokup üzülme arkadaşım zamanla herşey oturur bugün yarısını alırsın yarın yine tam olur sorun psikolojik kendini rahatlat bence

Esimke bir kere denedim olmayincada sonu hep tartismayla benimde aglamamla sonuclaniyor bu yuzden onunla denemeye korkuyorum artik olmuycak ve hayal kirikligi yasicam diye buda bir erteleme hastaligi diyor esim haklida peki kremi icinemi surucem
benimde aynı oluyordu canım baktım ağladıkça üstüme geliyor bende ona kızıyorum sende şöyle çalışmama izin ver böyle çalışmama izin ver diyorum zaten stresliyim kendimimi rahatlatcam seni mi diyorum kendim çalışıyorum onunda çalışmasına izin veriyorum böylece bu durum ortadan kalktı gibi.Benimki önceden bnm kendi yaptığım çaışmalrın farkında değildi ondan çalışırken bana kızardı şimdi onla çalışınca durum ortadan kalktı ama psikoloji doktoru 2 hafta sonra eşinide getir onada sabır tedavisi uygulayalım dedi

10. denemeden sonra diye okumuştum bir yerde sanırım bu durumun normal arkadaşım.

Back
X