Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hayır derincim, kafana göre folic asit kullanma, bir jinekoloğa gidip bebek düşündüğünüzü söylersin, o sana 3 ay boyunca kullanacağın bir reçeteyle folic asitini yazacak, 3 ay boyunca kullanıp daha sonra bebiş denemeleri yapacaksınız. İnşallah birtanem, o günleri de göreceğiz rabbimin yardımıyla.
Folik asit neden kullanıyıruz. Herkes kullanmalı mı. Benim bu konuda hiç bilgim yok.

bu listeden bir an önce çıkmak istiyoruuuuum :) dün gece deneme yaptık ama yine aynı yerde kaldım ilerleme malesef yoooooook :KK43:

Canım ne kadar ilerledin, bu noktaya kadar geldin. Demek ki sabırla denemeye devam edeceksin birtanem, elbette olacak, inşallah olacak.

Pozisyon değiştirin, daha rahat edeceğin bir pozisyonu bulduğunda sonuç değişebilir oolalaacım.

Folik asit neden kullanıyıruz. Herkes kullanmalı mı. Benim bu konuda hiç bilgim yok.

Canım doğal yollarla aldığımız folic asit yeterli olamayabiliyor. Süt, meyve, sebzeler gibi, yeterli derecede tüketemeyebiliyoruz. Embriyonun gelişimi için çok gerekli ki eğer vücudunda folic asit eksiği varsa kansızlık problemi yaşarsın Allah korusun. Bebeğin omurilik, kemik, kas sistemini güçlendirdiğini biliyorum, yanılmıyorsam böyle anımsıyorum.Bir doktora danış istersen, sana daha derin bilgi verir birtanem.

Benim eşim rahat olamıyorum diyor o pozisyonda. Açaba bişeyi eksik mi yapıyorum. Yastık koyarak deniyoruz biz.

Yatağınız yüksekse bir kanepede deneyin canım ya da p..s ve vajinayı tam karşı karşıya getiren evde ne varsa, sandalye de olabilir :)
Belki de yüksek geliyordur eşine. Her pozisyon hemen olmuyor ki, ben hala misyoner pozisyondan nefret ediyorum, alışamadım bir türlü, rahat edemiyorum. Eğer olmuyorsa zorlamayın gullacım.

Canım doğal yollarla aldığımız folic asit yeterli olamayabiliyor. Süt, meyve, sebzeler gibi, yeterli derecede tüketemeyebiliyoruz. Embriyonun gelişimi için çok gerekli ki eğer vücudunda folic asit eksiği varsa kansızlık problemi yaşarsın Allah korusun. Bebeğin omurilik, kemik, kas sistemini güçlendirdiğini biliyorum, yanılmıyorsam böyle anımsıyorum.Bir doktora danış istersen, sana daha derin bilgi verir birtanem.
Evet doktor bana bir iki ay korunmamizi ve folik kullanmami soyledi detaylarini hafta sonu gittigimizde anlatacak heralde yonlendirecek hamilelikten once kullanmak gerekiyomus sanirkm benimde hic bilgim yoktu.

Evet doktor bana bir iki ay korunmamizi ve folik kullanmami soyledi detaylarini hafta sonu gittigimizde anlatacak heralde yonlendirecek hamilelikten once kullanmak gerekiyomus sanirkm benimde hic bilgim yoktu.

Evet canım, kullanmaya başlarsın sende, doktorun seni yönlendirir. Kullanma süresi konusunda doktorlar farklı görüşe sahip genelde, ben 3 ay kullandım, bazen 2 bazense 1 ayı yeterli görebiliyorlar. Belki de kişiden kişiye değişen bir durumdur.

Kizlar ben geldim ne zamandır aklimdaydiniz bi firsat bulupta girememistim ozlemisim ama bide kendimi bu muymus listesinde görünce de mutlu oldum daha yeneli 20 gun falan oldu acemiyim ama soru sormak isteyen varsa cevaplandirirm bende kanepe ucu pozisyonunda yendim sonra misyoner pozisyonla devam ettik hatta suan adetim bittikten sonra tekrar zorlanirsam diye de icimde bi şüphe var bian once bebek istiyorz Allahm isteyen herkese versin ins hic pes etmeyin ve dua edin elbet bu illetten kurtulcaksnz

"BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ:KK68::KK68:

1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar
21-)kardelen-89
22-)kkaderim
23-)AdaNis

güncel listemiz :KK68::KK68::KK68: hadi meleklerim hepinizi buraya ekleyelim teker teker..
Adimi görünce mutlu oldum yeni yenmis kadar sevindim:-) sagol Adaniscim

Smear alıyorlar evet, ben daha önce yaptırdığım için gerek duymadık. Ama inan bana çok ince bir aletle parça alıyorlar rahimden, hissetmiyorsun bile, korktuğun gibi olmuyor, kendimi kasım kasım kastığım halde, canım hiç yanmadı, gönlünü rahatlatmak için söylemiyorum canım gerçekten böyle oldu. Vajinal muayene edilmedim, doktor farkı sanırım. Regl dönemin geçtikten sonra denemelere devam edebilirsin derinim, belki öbür hafta yeneceksin :)) akabinde doktora gidebilirsin hayatım, nacizane önerim :)
Smeardan korkmuyorum cunku egzersizlerde aparata alistim:) insallah canim ya haftaya yensem harika olur bakalim :))

Canımmm benim sende umutlu ol düsünüyorumda önceden bakamıyordum bile simdi 3 parmak yapabiliyorum peniside yapacagim Allahın izniyle elbet sizlerde yapacaksıniz ama iste 10 seneye yaklastim artik ben cocuk özlemi cok esimle birbirimizi cok seviyoruz onun hakkını nasil ödüycem bilmiyorum rabbim yardımcimiiz olsun ins.hepimiz yenelimde bian önce bebislerimiize kavusalim sirtimizdaki yükten kurtulalım
ohoo sen 3 parmak yapiyorsan gerisi cok kolay tatlimm:) oldu bu is :) sonrasinda da Allah'in izniyle bir bebis insallah. eslerimizin hakki odenmez cok anlayislilar yoksa coktan bosanmistik. Allah'a sukurler olsun ki boyleyken bile sorun yok. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun mutlulugumuza mutluluk katalim.

A
ohoo sen 3 parmak yapiyorsan gerisi cok kolay tatlimm:) oldu bu is :) sonrasinda da Allah'in izniyle bir bebis insallah. eslerimizin hakki odenmez cok anlayislilar yoksa coktan bosanmistik. Allah'a sukurler olsun ki boyleyken bile sorun yok. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun mutlulugumuza mutluluk katalim.
AMin canım seN hangi aşamadasın

Hic doktora gitmedim gitsem daha mi faydali olur bilemiyorum. simdilik boyle ilerleyim diye dusundum. cikmaza girersem ki su an oyle bir umutsuzluk icinde degilim. olur ya bir ihtimal olmadi diyelim o zaman doktora kesinlikle giderim bir an once kurtulmak istiyorum.

Cok güzel ilerlemissin canım 1 haftada gayet iyi ilerlemissin dualarım hepimize
Bana da ilerledim gibi geliyor:) cunku eski durumumu biliyorum dokunamiyordum bile buradan destek aldim guc verdi arkadaslar sagolsun hepsi, Allah hepsinin gonlune gore versin. Kendimdeki ilerlemeyi gorunce keyfim yerine geldi oraya bir seyin girdigini gorunce daha da guvendim kendime. Olacak insallah.

Back
X