- 16 Ocak 2015
- 1.347
- 1.233
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #192.661
Ben iki gündür beraber olamıyorum eşimle okulda o kadar yoruldum ki Çarşamba pansiyonda nöbetten dünde artık yorgunluktan deneme yapamadık içimde bir sizi bir huzursuzluk. Araftayım sanki. Iki gündür parmak egzersizi de yapmadım.
Gullacım lütfen kendini şu duruma sokma, şu anda kendine yaptığın aslında en zor olanı, çok çaba göstermen lazım böyle karamsarlığa düşmek için. Sen yendin birtanem, yendin, yendin.. ne olursa olsun, ilk denemende alamasan bile, sonraki denemelerde kesinlikle alacaksın, yazık değil mi sana, durup dururken en kötüyü düşünüp başarabileceğin bir şeyi riske sokuyorsun. Bak insanları düşün, dünyanın halini düşün, şükret her zaman. Savaşın ortasında kalmış bir sürü çocuk var ortadoğuda, suriyede, afganistandaki insanlar tam 30 yıldır savaşın pençesinde, korkularından mağaralarda yaşıyor, neredeyse tüm binalar yıkılmış, açlık çeken yine bir sürü insan var, meslektaşımsın sende biliyorsun bunları birtanem, kendine kötülük etme, her zaman en iyiyi düşünmeye çalış, bizlerden daha kötü durumda olan insanları aklından çıkarma. Yapamam kaygısının sana bir getirisi olmayacak, hatırım için olmaz mı, rahat ol, bir kere başardın bin kere daha başarırsın.