- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #192.721
Evet banada öyle geldi ucu yuvarlak evet ama zarar verebilirHayır, onlar çok kalın, deneme canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet banada öyle geldi ucu yuvarlak evet ama zarar verebilirHayır, onlar çok kalın, deneme canım.
Zuzucum ne yaptın sen böyle, çok güldüm, alemsin canımHadi kamçılasın sizi bu liste, tembel olmadığınızı kanıtlayın kızlar.

arkadaşlar sınıfta kalırsanız bütünlemesi yokha bu dersinTEMBELLER LİSTESİ
1. ZUZUKU
2. SABRİLİ KADİRLİ
3 SERAPPPP

4. Bitkinmiyim neTEMBELLER LİSTESİ
1. ZUZUKU
2. SABRİLİ KADİRLİ
3 SERAPPPP

((
((Canım güldüm bayağı ya of bu tembell ve korkak halim ne olacak bilmiyorum inşallah hafta sonu deneyeceğiz dua edinTEMBELLER LİSTESİ
1. ZUZUKU
2. SABRİLİ KADİRLİ
3 SERAPPPP

Zuzukucum ben de tembelim ama malum sebepten:) yarin egzersizlerime baslayacagim tembellik yok bizee:)TEMBELLER LİSTESİ
1. ZUZUKU
2. SABRİLİ KADİRLİ
3 SERAPPPP

Kiz baya ilerlemissin aferin sana:) sen benden de korkaktin utandim kendimden simdi bravo :)evet 2ni gectim cann 3cu aparatdayim zorlaniyorum ama bawaricamm
anam o çok büyük değilmi ..iş yapıyım derken başka bişi yapan .. allah muhafazaNivea koltuk altı rolonlari varya onlar

TEMBELLER LİSTESİ
1. ZUZUKU
2. SABRİLİ KADİRLİ
3 SERAPPPP

sıracalıı
 sıracalıı  

bol bol ödev vermek lazım bu tembellere canım :)ha ha ha ha
sıracalıı

bol bol ödev vermek lazım bu tembellere canım :)
Evet yeni değilimZeynom senin giriş 2010 ? yeni üye değilsin sanırım
Zuzucum gel cafede çalisiyorum yemek ısmarlayımAcıktım

haha gel
 haha gelbize buyur canım patates sulusu pilav tavuk yaptım :)Acıktım
Zuzucum gel cafede çalisiyorum yemek ısmarlayımhaha gel
bize buyur canım patates sulusu pilav tavuk yaptım :)
oh oh sen en iyisini bulmuşsun ana yemeği gibisi olurmu hiç :)Ah Kızlar sizi çok tanımak isterdim, beraber patates sulusu yer dertleşirdik :) ama anneme gidip anne yemeği yicem bugün :)
Bugun ben de annemdeyimAh Kızlar sizi çok tanımak isterdim, beraber patates sulusu yer dertleşirdik :) ama anneme gidip anne yemeği yicem bugün :)
 cok acim esim gelse de gitsek hemen.
  cok acim esim gelse de gitsek hemen.