- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #192.741
bol bol ödev vermek lazım bu tembellere canım :)
Bizim ödev belli şekerim.Sabrili ile denicez bugün :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bol bol ödev vermek lazım bu tembellere canım :)
Evet yeni değilimZeynom senin giriş 2010 ? yeni üye değilsin sanırım
Zuzucum gel cafede çalisiyorum yemek ısmarlayımAcıktım![]()
bize buyur canım patates sulusu pilav tavuk yaptım :)Acıktım![]()
Zuzucum gel cafede çalisiyorum yemek ısmarlayımhaha gel
bize buyur canım patates sulusu pilav tavuk yaptım :)
oh oh sen en iyisini bulmuşsun ana yemeği gibisi olurmu hiç :)Ah Kızlar sizi çok tanımak isterdim, beraber patates sulusu yer dertleşirdik :) ama anneme gidip anne yemeği yicem bugün :)
Bugun ben de annemdeyimAh Kızlar sizi çok tanımak isterdim, beraber patates sulusu yer dertleşirdik :) ama anneme gidip anne yemeği yicem bugün :)
Bugun ben de annemdeyimcok acim esim gelse de gitsek hemen.
yemeği yiyin bi bahane uydurup kaçın işimiz var dersinizAslında girmek istemiyorum ama gitmessekte olmuyor. yoksa deneme yapacam bugün. Gelince artık
Keşke ya hep beraber dertlesirdik ah ah iyi fikir ama gönüller birAh Kızlar sizi çok tanımak isterdim, beraber patates sulusu yer dertleşirdik :) ama anneme gidip anne yemeği yicem bugün :)
yemeği yiyin bi bahane uydurup kaçın işimiz var dersiniz![]()
![]()
Yemekten sonra biraz oturup kalksaniz olur mu ki. insallah ilk denemede basarirsin canim dualarim seninle.Aslında girmek istemiyorum ama gitmessekte olmuyor. yoksa deneme yapacam bugün. Gelince artık
onu dersen annen uçakla bırakır sizi eveİyi fikir :) Torun yapacaz dim daha etkili![]()
iyi aksamlar canim, insallah guzel haberle donersin.Ben gidiyorum kızlar, hepinizi seviyorum. Yarın görüşmek üzere![]()
Iyi aksamlar canım iyi haberlerle gelBen gidiyorum kızlar, hepinizi seviyorum. Yarın görüşmek üzere![]()
Şu illeti yenmeyi çok istiyorum bi o kadar da cesaretsizim ne olacak bu halim esimde çok rahat yaparız üzülme diyor o öyle diyince iyice tembellik ediyorum
Atanisimmmmm cansin bacimmmm sen ne iyi meleksin iyi ki bu sayfada bu illetle ugrasacan herkese yardımcı oluyorsun Ablacim iyi ki varsin ALLAH RAZI OLSUNNNM CANIM SİZDENKendine yapabileceğin en büyük kötülük, egzersizlerini ertelemen. Cesur olduğuna eminim fakat öyle yoruldun ve kendini öyle çaresiz hissediyorsun ki, bu duygular cesaretini gölgeliyor canım. Sakın bu hataya düşme, hemen başla egzersizlerine.