Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İyi fikir :) Torun yapacaz dim daha etkili:KK70:
eee dün yaptınmı .. ben yapamadım gene ha ha :D :D .. daha doğrusu ben hazırlandım ettim eşim işşten geldiki garibimin eli yüzü yanmış.. kaynakcı olduğuna.. dün akşam onunla uğraştım hep :) hayırlısıyla bugün söz verdi misafir gelmezse tabii.. :)

eee dün yaptınmı .. ben yapamadım gene ha ha :KK70: :KK70: .. daha doğrusu ben hazırlandım ettim eşim işşten geldiki garibimin eli yüzü yanmış.. kaynakcı olduğuna.. dün akşam onunla uğraştım hep :) hayırlısıyla bugün söz verdi misafir gelmezse tabii.. :)

geçmişi okumadın heralde canım :(

Günaydın Kızlar, keyifsizim .( eşimde ilk defa bana karşı bu kadar soğuk. ilk deneme hüsran oldu, muma devam edeceğim sanırım :KK43: yada eşimin parmağına geçeceğim, hazır değilmişim, her pozisyonu denedim ama sadece değdiriyorum , bastırıyorum. Zannediyorum sanki giriyomuş gibi oluyor ama orda duruyor, hiç girmedi.

Sabrilii benim durum vahim sen ne yaptın canım :KK43:

ay kız ben de yapmadım eşimle uğraştım dün .. inşallah bügün denicez.. üzülme kız dün olmadıysa bugün yarın olur ... :)

Auda kalkim bari pozisyon kalmadı :KK43:
bu gibi durumlarda ne söylesek boş sanki canım psikolojini bi şekilde düzeltmen gerekiyor.benim aklıma bazen salakça şeyler geliyodu hani ameliyat olunca bazen sadece belden aşağısını uyuşuruyolar ya insan ayık ama ameliyat olurken olan bitenden haberi olmuyo.eşime dedimki gidelim hastaneye yapsınlar narkozu ben orayı hissetmiyoken sen yap bitsin bu iş belki snrasında alışırım dedim.eşim buna çok kızdı sen kendini bi araç gibimi görüyosun falan diye.biliyorum aptalca bi fikir ama çaresizikten o bile aklıma geliyodu.

bu gibi durumlarda ne söylesek boş sanki canım psikolojini bi şekilde düzeltmen gerekiyor.benim aklıma bazen salakça şeyler geliyodu hani ameliyat olunca bazen sadece belden aşağısını uyuşuruyolar ya insan ayık ama ameliyat olurken olan bitenden haberi olmuyo.eşime dedimki gidelim hastaneye yapsınlar narkozu ben orayı hissetmiyoken sen yap bitsin bu iş belki snrasında alışırım dedim.eşim buna çok kızdı sen kendini bi araç gibimi görüyosun falan diye.biliyorum aptalca bi fikir ama çaresizikten o bile aklıma geliyodu.

:( evet canım bende eter istedim aldık ama etki etmedi, filimlerdeki gibi olmuyo yani.

Günaydın Kızlar, keyifsizim .( eşimde ilk defa bana karşı bu kadar soğuk. ilk deneme hüsran oldu, muma devam edeceğim sanırım :KK43: yada eşimin parmağına geçeceğim, hazır değilmişim, her pozisyonu denedim ama sadece değdiriyorum , bastırıyorum. Zannediyorum sanki giriyomuş gibi oluyor ama orda duruyor, hiç girmedi.

Sabrilii benim durum vahim sen ne yaptın canım :KK43:
Canim durumun cok normal ben ilk esli denemede korkudan bildiğin zangir zangir titriyordum karnima ağrılar giriyordu hemen olmasini bekleme ama oncesinde esinin parmağıyla içeriye zeytinyagi surseniz. Ben Bebe yagi ve bepanten de kullandım ama sanki fazla kaydiriyor onlar bi türlü girisi bulamiyor sonrada sonuyordu zeytinyagi biraz daha iyi geldi sanki.ssakın pes etme denemeye devam et.

Kızlar naçizane bi tavsiyede bulunmak istiyorum. Ben ilk giriş evresini misyoner de başaramıyorum. O Yüzden tıpkı egzersiz yapar gibi üste pozisyonu demiyorum. Lakin üstede sonuna kadar almaya cesaretim olmuyor. O Yüzden girişi üste iken hafif gir Çıklarla rahatlatıyorum. Ama tam giriş için misyonere geçiyorum. Lakin yatağın enini kullanıyıruz. Nedendir bilmiyorum eşimde bende böyle rahat ettik. Bi de belimin altına ince bi yastık koyuyorum. Yoksa eşim grişe yetişemiyor. Bi de ucu girdikten sonra eşimin beline doluyorum ayaklarımı.
Bi de sanırım eşimin ilk başta deneyimsizliği de sıkıntı oluyordu. Ben parmak egzersizini yaptıktan sonra vajinanın iç kısmının nasıl eğimi OLDUĞUNU ne yöne gitmesi gerektiğini anladım. Bu şekilde yönlendirdim eşimi

ben cayır cayır yandım :KK43: denedim olmadı, hiç umudum kalmadı. :KK61:

Zuzucum vajinan tahriş olmuştur, ben yanma hissini hiç yaşamadım. Sen bephanthol kremle emlayı karıştır, yanacağını sanmıyorum, bephantholden istediğin kadar, emladan nohut büyüklüğünde alıyorsun, avcunda karıştırıp sürüyorsun, gerçekten ben çok faydasını gördüm, bir dene derim.

Kızlar emla krem tek başına hiçbir işe yaramıyor, başlı başına bir çöp. Önceleri sadece emlayı sürer beklerdim, çok az uyuştururdu, umutla beklerdim olacak diye, hep hüsran hep hüsran. Sonra bephanten kremle karıştırdım, gerçekten çok iyi geldi. Uyuşturucu kremlerden medet ummayı çok da doğru bulmuyorum aslında, emladan küçük bir parça almamın sebebi beynimi rahatlatmaktı, yoksa bizim derdimiz psikolojik biliyorsunuz. Uyuşturucu kremleri ısrarla kullanmak isterseniz de faydasına inanmanız lazım, inanmıyorsanız kullanmanızı önermem. Allah yardımcınız olsun kızlar, pes etmeden egzersize devam, başarana kadar her pozisyonu, her kayganlaştırıcıyı deneyin, her öneriyi aklınızda bulundurun, hangisinin size daha çok fayda sağlayacağını ancak bu yolla bulabilirsiniz.

Back
X