Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar naçizane bi tavsiyede bulunmak istiyorum. Ben ilk giriş evresini misyoner de başaramıyorum. O Yüzden tıpkı egzersiz yapar gibi üste pozisyonu demiyorum. Lakin üstede sonuna kadar almaya cesaretim olmuyor. O Yüzden girişi üste iken hafif gir Çıklarla rahatlatıyorum. Ama tam giriş için misyonere geçiyorum. Lakin yatağın enini kullanıyıruz. Nedendir bilmiyorum eşimde bende böyle rahat ettik. Bi de belimin altına ince bi yastık koyuyorum. Yoksa eşim grişe yetişemiyor. Bi de ucu girdikten sonra eşimin beline doluyorum ayaklarımı.
Bi de sanırım eşimin ilk başta deneyimsizliği de sıkıntı oluyordu. Ben parmak egzersizini yaptıktan sonra vajinanın iç kısmının nasıl eğimi OLDUĞUNU ne yöne gitmesi gerektiğini anladım. Bu şekilde yönlendirdim eşimi

ben cayır cayır yandım :KK43: denedim olmadı, hiç umudum kalmadı. :KK61:

Zuzucum vajinan tahriş olmuştur, ben yanma hissini hiç yaşamadım. Sen bephanthol kremle emlayı karıştır, yanacağını sanmıyorum, bephantholden istediğin kadar, emladan nohut büyüklüğünde alıyorsun, avcunda karıştırıp sürüyorsun, gerçekten ben çok faydasını gördüm, bir dene derim.

Kızlar emla krem tek başına hiçbir işe yaramıyor, başlı başına bir çöp. Önceleri sadece emlayı sürer beklerdim, çok az uyuştururdu, umutla beklerdim olacak diye, hep hüsran hep hüsran. Sonra bephanten kremle karıştırdım, gerçekten çok iyi geldi. Uyuşturucu kremlerden medet ummayı çok da doğru bulmuyorum aslında, emladan küçük bir parça almamın sebebi beynimi rahatlatmaktı, yoksa bizim derdimiz psikolojik biliyorsunuz. Uyuşturucu kremleri ısrarla kullanmak isterseniz de faydasına inanmanız lazım, inanmıyorsanız kullanmanızı önermem. Allah yardımcınız olsun kızlar, pes etmeden egzersize devam, başarana kadar her pozisyonu, her kayganlaştırıcıyı deneyin, her öneriyi aklınızda bulundurun, hangisinin size daha çok fayda sağlayacağını ancak bu yolla bulabilirsiniz.

:KK43: evet canım bende eter istedim aldık ama etki etmedi, filimlerdeki gibi olmuyo yani.
doğru söylüyosun zuzucum lütfen hemen pes etme yarın pazar mesela bütün gün sizin işin içine eğlencede katarak defalarca deneyin insanın eşinden başka neyi varki birbirinizden sıkılmayın bu iş bittiğinde ikinizde mutlu olacaksınız.umudunu kırma herkes gibi sende kurtulcaksın merak etme :)

Kuzum senden de razı olsun yüce Allahım, hepimizden razı olsun..
tabiki biz birbirimiz için buradayız annem bile bilmiyo başıma gelenleri ama siz değerli canlara anlatabildim derdimi ve yendim çok şükür.sıkıntısı olan yazsınki yardımcı olalım birbirimize.MUTLULUK PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR SORUNLAR PAYLAŞTIKÇA AZALIR..

Adanis senden özellikle helallik almak istiyorum. Uzun uzun yazdın bulmadan usanmadan. Hakk'ını helal et arkadasım

Canım hakkım varsa helal olsun, yine yazarım bıkmadan usanmadan. Yıpratma kendini olur mu, hayatını yaşa, evinin mis gibi kokan havasını solu, eşine sarıl, sımsıkı tutun ellerinizi dışarı çıkıp yürüyün, baktığın her şey daha farklı görünecek gözüne.. oyun oynayan çocuklar, telaşla sağa sola koşan insanlar, her gün doğan güneş bir başka görünecek sana. Ben bunları yaşadım, evren değişmişti benim için, eski dünyayı peşinata sayıp, yepyeni bir dünya koymuşlardı önüme sanki :))) Her şey daha temiz daha berrak oldu bir anda, bunun tadını çıkar gullaccım. Çok şükür halimize, darısı çabalayan tüm arkadaşlarımızın başına inşallah.

Canım hakkım varsa helal olsun, yine yazarım bıkmadan usanmadan. Yıpratma kendini olur mu, hayatını yaşa, evinin mis gibi kokan havasını solu, eşine sarıl, sımsıkı tutun ellerinizi dışarı çıkıp yürüyün, baktığın her şey daha farklı görünecek gözüne.. oyun oynayan çocuklar, telaşla sağa sola koşan insanlar, her gün doğan güneş bir başka görünecek sana. Ben bunları yaşadım, evren değişmişti benim için, eski dünyayı peşinata sayıp, yepyeni bir dünya koymuşlardı önüme sanki :))) Her şey daha temiz daha berrak oldu bir anda, bunun tadını çıkar gullaccım. Çok şükür halimize, darısı çabalayan tüm arkadaşlarımızın başına inşallah.
Âmin adanis Rabbim bu sıkıntıyı ceken tüm arkadaşlarımıza şifa versin Tez vakitte umarım

Zuzucum vajinan tahriş olmuştur, ben yanma hissini hiç yaşamadım. Sen bephanthol kremle emlayı karıştır, yanacağını sanmıyorum, bephantholden istediğin kadar, emladan nohut büyüklüğünde alıyorsun, avcunda karıştırıp sürüyorsun, gerçekten ben çok faydasını gördüm, bir dene derim.

Aslında emla hiç kullanmadım daha önce, hep zeytin yağ ile yapıyorum. Ama burda çok bahsedilince kullandım. Bide bephantol alayım bakalım. Akşam önce zeytin yağ ile mumu kullandım, sonra eşimle deneme yapmak için emla sürdüm. acaba omu yaktı beni. Önce zeytin yağ sürmemmi teteikledi acaba bilmiyorum. Eşim ben ağlayınca bozulmuş. ağlayacaksan bidaha denemeyelim dedi. :( Teselli edeceğine trip atıyo bana.

ZUZCUM MORALİNİ BOZMA BENDE ADETİM YENİ BTTİ EŞ DENEMESİ YAPMAK İSTEDM AMA EŞİM HEP BİR TRP ATIYOR BU BENİM HEVESİMİ CESARETİMİALIP GÖTÜRÜYOR BEN ADANISIN DEDİĞİ YATAK UCU POZ. DENEMEK İSTEDİM AMA EŞİM İSTEMİYOR DİYOR NASILSA OLMAYACAK BEN BÖYLE KABUL ETTİM DİYOR

ZUZCUM MORALİNİ BOZMA BENDE ADETİM YENİ BTTİ EŞ DENEMESİ YAPMAK İSTEDM AMA EŞİM HEP BİR TRP ATIYOR BU BENİM HEVESİMİ CESARETİMİALIP GÖTÜRÜYOR BEN ADANISIN DEDİĞİ YATAK UCU POZ. DENEMEK İSTEDİM AMA EŞİM İSTEMİYOR DİYOR NASILSA OLMAYACAK BEN BÖYLE KABUL ETTİM DİYOR

Benimkide öyle, seni her halinle seviyorum diyor. Aslında bu güzel birşey üzülmememiz lazım. Dün ben yatak ucu yaptım ama olmadı. Misyoner deneyeceğim bir sonraki denememde. Şimdi kararsızım yine denesemmi acaba yada egzersize deavmmı etsem. eşimin parmağını hiç almadım, onamı geçsem acaba.

Back
X