Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hergun calisiyorum canim tembellik eder miyim :))o kadar cok istiyorum ki yenmeyi. calisma suresini uzatmam gerekiyor. bir de senin yaptigin gibi deneyim iki saat arayla calisayim ben de.
evet canim agri varsa zorlama ara ver bana doktor ilac yazdi onu suruyorum acisi geciyor 2saatten sonra tekrar yapiyorum bendede ilk oluyor sonra olmuyor falan ama moralimi bozmuyorum zor olan geride kaldi oraya bi wein gireceyini beynime aliwtirdim korku falan hic yok
in wa ALLAH gecer bunlarda:KK36:

evet canim agri varsa zorlama ara ver bana doktor ilac yazdi onu suruyorum acisi geciyor 2saatten sonra tekrar yapiyorum bendede ilk oluyor sonra olmuyor falan ama moralimi bozmuyorum zor olan geride kaldi oraya bi wein gireceyini beynime aliwtirdim korku falan hic yok
in wa ALLAH gecer bunlarda:KK36:
geçer ya merak etmeyin ben 6 ay boş boş durdum kendiliğinden olmasını bekledim.uğraşmaya başlayınca 1.5 ayda yendim.anladımki sorun beynimdeymiş vajide sıkıntı yok :)

yaptık canım biraz zor oluyor çok uğraşıyoruz ama oluyor eşim o boğum gibi biyer var ya orayı geçtiğini söylüyor. ağrı yanma hisside tamamen geçmedi ama azaldı :)
azmin zaferi derim ben buna :) o boğumu geçtiyse tamamen almışdındır zaten ben artık seni vajiyi yenenlerden biri olarak görüyorum.yanma hissinin azalmasıda iyi bi süre sonra tamamen geçicektir.siz artık kaynaşmaya evliliğin tadını çıkartmaya bakın ;)

azmin zaferi derim ben buna :) o boğumu geçtiyse tamamen almışdındır zaten ben artık seni vajiyi yenenlerden biri olarak görüyorum.yanma hissinin azalmasıda iyi bi süre sonra tamamen geçicektir.siz artık kaynaşmaya evliliğin tadını çıkartmaya bakın :KK66:
yok canım halen tat çıkarma yok benim beynimi boşaltmam lazım direk olacakmıki olurmuki diye başladığımdan vucut bile hazırlamıyor kendini :) yeniyim inşallah hemen de hamile kalayım :) 8 nisanda gelmişim buraya mocicinin her dediğini yaptım çok iyi bir öğretmen kendisi sağolsun :) eşimin iki parmağını rahatlıkla alabiliyorum

yok canım halen tat çıkarma yok benim beynimi boşaltmam lazım direk olacakmıki olurmuki diye başladığımdan vucut bile hazırlamıyor kendini :) yeniyim inşallah hemen de hamile kalayım :) 8 nisanda gelmişim buraya mocicinin her dediğini yaptım çok iyi bir öğretmen kendisi sağolsun :) eşimin iki parmağını rahatlıkla alabiliyorum
arkadaşların hepsi sağolsun :) hemen bebiş istiyomusunuz

Canim yagsiz nasi oluo egzerszlerde surekli kullandk yagsiz yapamiyorum ama suan yag surmeden acimio mu
Eşimle beraber olurken ilk başta yağ kullandık. Ilerlemesi cok rahat oluyır. Ama son iki denememizde eşim istemedi. Bi sıkıntıda yaşamadık. Zaten yeterince kayganlasıyır. Zeytin yağına gerek kalmıyor.
Ama hala beraber olurken zotlanıyotuz

Eşimle beraber olurken ilk başta yağ kullandık. Ilerlemesi cok rahat oluyır. Ama son iki denememizde eşim istemedi. Bi sıkıntıda yaşamadık. Zaten yeterince kayganlasıyır. Zeytin yağına gerek kalmıyor.
Ama hala beraber olurken zotlanıyotuz
ilerlemenin rahat olduğunu söylüyosun.yani zorlandığınız nokta nedir

ilerlemenin rahat olduğunu söylüyosun.yani zorlandığınız nokta nedir
Ben üste iken sıkıntı yok yalnız misyoner pozisyona geçtiğimiz de bacaklarım arasına sanki sığmıyor. Bacaklarım o yükten resmen tren gecmişcesine ağrouor. Daha açılacak yer kalmıyor kendimi de sıkmıyorum ama ne sıkıntı bilmiyorum.

Back
X