- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #192.921
günaydın canım.sizinde hayırlı olsun.bu arada gelişme varmı tatlım sizdecücüklerrr günayydınn.. :) recep ayımız hayırlı olsunnnn.. bol dua ve salavat... :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım.sizinde hayırlı olsun.bu arada gelişme varmı tatlım sizdecücüklerrr günayydınn.. :) recep ayımız hayırlı olsunnnn.. bol dua ve salavat... :)
evet canim agri varsa zorlama ara ver bana doktor ilac yazdi onu suruyorum acisi geciyor 2saatten sonra tekrar yapiyorum bendede ilk oluyor sonra olmuyor falan ama moralimi bozmuyorum zor olan geride kaldi oraya bi wein gireceyini beynime aliwtirdim korku falan hic yokhergun calisiyorum canim tembellik eder miyim :))o kadar cok istiyorum ki yenmeyi. calisma suresini uzatmam gerekiyor. bir de senin yaptigin gibi deneyim iki saat arayla calisayim ben de.
geçer ya merak etmeyin ben 6 ay boş boş durdum kendiliğinden olmasını bekledim.uğraşmaya başlayınca 1.5 ayda yendim.anladımki sorun beynimdeymiş vajide sıkıntı yok :)evet canim agri varsa zorlama ara ver bana doktor ilac yazdi onu suruyorum acisi geciyor 2saatten sonra tekrar yapiyorum bendede ilk oluyor sonra olmuyor falan ama moralimi bozmuyorum zor olan geride kaldi oraya bi wein gireceyini beynime aliwtirdim korku falan hic yok
in wa ALLAH gecer bunlarda![]()
günaydın kuzum nasıl gidiyokızlar günaydınnn![]()
canımmm iyi gidiyor ya yendim ya da yenmek üzereyimgünaydın kuzum nasıl gidiyo![]()
aa ne güzel çok sevindim senin adına.dün deneme yapabildinizmicanımmm iyi gidiyor ya yendim ya da yenmek üzereyim![]()
yaptık canım biraz zor oluyor çok uğraşıyoruz ama oluyor eşim o boğum gibi biyer var ya orayı geçtiğini söylüyor. ağrı yanma hisside tamamen geçmedi ama azaldı :)aa ne güzel çok sevindim senin adına.dün deneme yapabildinizmi
azmin zaferi derim ben buna :) o boğumu geçtiyse tamamen almışdındır zaten ben artık seni vajiyi yenenlerden biri olarak görüyorum.yanma hissinin azalmasıda iyi bi süre sonra tamamen geçicektir.siz artık kaynaşmaya evliliğin tadını çıkartmaya bakınyaptık canım biraz zor oluyor çok uğraşıyoruz ama oluyor eşim o boğum gibi biyer var ya orayı geçtiğini söylüyor. ağrı yanma hisside tamamen geçmedi ama azaldı :)
yok canım halen tat çıkarma yok benim beynimi boşaltmam lazım direk olacakmıki olurmuki diye başladığımdan vucut bile hazırlamıyor kendini :) yeniyim inşallah hemen de hamile kalayım :) 8 nisanda gelmişim buraya mocicinin her dediğini yaptım çok iyi bir öğretmen kendisi sağolsun :) eşimin iki parmağını rahatlıkla alabiliyorumazmin zaferi derim ben buna :) o boğumu geçtiyse tamamen almışdındır zaten ben artık seni vajiyi yenenlerden biri olarak görüyorum.yanma hissinin azalmasıda iyi bi süre sonra tamamen geçicektir.siz artık kaynaşmaya evliliğin tadını çıkartmaya bakın![]()
arkadaşların hepsi sağolsun :) hemen bebiş istiyomusunuzyok canım halen tat çıkarma yok benim beynimi boşaltmam lazım direk olacakmıki olurmuki diye başladığımdan vucut bile hazırlamıyor kendini :) yeniyim inşallah hemen de hamile kalayım :) 8 nisanda gelmişim buraya mocicinin her dediğini yaptım çok iyi bir öğretmen kendisi sağolsun :) eşimin iki parmağını rahatlıkla alabiliyorum
evt istiyoruz hemen olsun istiyorum :)arkadaşların hepsi sağolsun :) hemen bebiş istiyomusunuz
regelim var o yüzden beklıoz bağlım :)günaydın canım.sizinde hayırlı olsun.bu arada gelişme varmı tatlım sizde![]()
Haberdar et beni. Umarım yakın zamanda halledersin arkadasım.Tamam insaallah yarin oyle deneyecem.bundan sonra hergun denemeye calisicam.cok tesekkurler destekleriniz icin.
Eşimle beraber olurken ilk başta yağ kullandık. Ilerlemesi cok rahat oluyır. Ama son iki denememizde eşim istemedi. Bi sıkıntıda yaşamadık. Zaten yeterince kayganlasıyır. Zeytin yağına gerek kalmıyor.Canim yagsiz nasi oluo egzerszlerde surekli kullandk yagsiz yapamiyorum ama suan yag surmeden acimio mu
benimde az kaldı ya son bi hafta falan hep deneme yapmak istiyorum iyice alışayım diye de eşim sütten kesildim kızım biraz ara verelim diyoregelim var o yüzden beklıoz bağlım :)
NEDEN ZORLANIYOSUN KI ??Eşimle beraber olurken ilk başta yağ kullandık. Ilerlemesi cok rahat oluyır. Ama son iki denememizde eşim istemedi. Bi sıkıntıda yaşamadık. Zaten yeterince kayganlasıyır. Zeytin yağına gerek kalmıyor.
Ama hala beraber olurken zotlanıyotuz
ilerlemenin rahat olduğunu söylüyosun.yani zorlandığınız nokta nedirEşimle beraber olurken ilk başta yağ kullandık. Ilerlemesi cok rahat oluyır. Ama son iki denememizde eşim istemedi. Bi sıkıntıda yaşamadık. Zaten yeterince kayganlasıyır. Zeytin yağına gerek kalmıyor.
Ama hala beraber olurken zotlanıyotuz
iyi ya hayırlı ve sağlıklı bi evlat sahibi olmanızı dilerim.bende istiyorum da eşim cık diyoevt istiyoruz hemen olsun istiyorum :)
Ben üste iken sıkıntı yok yalnız misyoner pozisyona geçtiğimiz de bacaklarım arasına sanki sığmıyor. Bacaklarım o yükten resmen tren gecmişcesine ağrouor. Daha açılacak yer kalmıyor kendimi de sıkmıyorum ama ne sıkıntı bilmiyorum.ilerlemenin rahat olduğunu söylüyosun.yani zorlandığınız nokta nedir