Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım beynine kabul ettirmek senin elinde ısrarla azimle üstüne git bak ben buraya 8 nisanda geldim öncesinde bırak dokunmayı bakamıyordum bile hatta 1,5 yıl böyle bir sorunum olduğunu bilmeden yaşadım . kabullenmesi bile çok zor oldu ağladım eşimle kavga ettim uyurken aklımda bu vardı uyanırken bu vardı ama çok şükür şu anda yapaabiliyorum burdaki arkadaşlarında destekleri sayesinde. ertlemeyin ısrarla üstüne gidin
kutluyorum senı gercekten üzerınde durunca oluyo demekkı bende bunu yapmalıyımm ıns basarıcam bende beynımı sadece basarmaya odaklamalıyımm

Amin. :)
Allah hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin. O evlatları hayırlısıyla yetiştirmeyi nasip etsin.
Bu konuda en önemli tavsiyem rahat olmanız. Lütfen neden olmuyor, neden hamile kalamıyorum gibi düşünceleriniz olmasın hiçbir zaman. Kendinize bu baskıyı yapmayın. Allah hayırlı olduğu vakitte size veriyor zaten.
amin inş. şu vajiyi bi halledelim geriside gelir inş. Allahın izniyle :)

kutluyorum senı gercekten üzerınde durunca oluyo demekkı bende bunu yapmalıyımm ıns basarıcam bende beynımı sadece basarmaya odaklamalıyımm
kesinlikle oluyor . ağlayarak parmak denedim ben parmağımı dokundurmakta zorlanıyordum. acı yanma da oldu kendimi kastığımdan ama baktım ki dayanılmayacak bi acı değil sıkarım dişimi o kadarda acımıyor dedim acısada dayanacağım dedim zaten kendini gevşettikçe acı da yanmada azalıyor yeterki üstüne gidin hergün yapın egzersiz .

kesinlikle oluyor . ağlayarak parmak denedim ben parmağımı dokundurmakta zorlanıyordum. acı yanma da oldu kendimi kastığımdan ama baktım ki dayanılmayacak bi acı değil sıkarım dişimi o kadarda acımıyor dedim acısada dayanacağım dedim zaten kendini gevşettikçe acı da yanmada azalıyor yeterki üstüne gidin hergün yapın egzersiz .
kızlar şunuda söyliyeyimki vajiyi yendikten sonra herşey o kadar çabuk unutuluyorki sanki hiç öyle bişey yaşanmamış gibi.daha yenelim 2 gün sonra 2 hafta olcak ancak daha şimdiden eşim nasıl daha değişik pozisyonlarda beraber oluruz onun derdine düştü.sanki aylardır yapıyormuşuz gibi

Uzun zamandır forumu takip edemiyorum. öncelikle hepinizin bir an önce yenmesini diliyorum. aynı korkuları yaşadık neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum eski bir vajinusmuslu olarak size ilk söylemek istediğim bu konuyu ertelemeyin üzerine gidin mutlaka yeneceksiniz. yendikten sonra bumuymuş diyeceksiniz. kendinize güvenin ve ben bu işin üstesinden geleceğim deyin. cinselliği yaşadıkça korkularımızın ne kadar yersiz olduğunu anlıyoruz. çok uzun zaman oldu yeneli sanki hiç o korkuları yaşamamış gibiyim. soracağınız bir şeyler olursa artık yardım için elimden geldiğince burada olmaya çalışacağım...
nasıl yendin

Neyse sende benden tecrübelisin :) Meydan çaylaklara kaldı :) bide benim gibi tembele
tecrübe farkı falan ben kabul etmiyorum hepimiz arkadaşız. e çaylaklarda zamanla kalfa sonrada usta olacaklar ben daha yeni kalfalığa terfi ettim sayılır.sende tembel olduğunu biliyon ama çalışmıyon valla gelirim yanına bak ;)

kızlar.... ben geldim artık koşuşturmacalarım bitti sayılır işyerinde yazamasamda akşam buralardayım.. neler yapıyosunuz bakalım nerde durumlar.. listeyi göremedim...:)) kimler yendi kimler ne aşamada:)) ayy özlemişim sizi..

kızlar.... ben geldim artık koşuşturmacalarım bitti sayılır işyerinde yazamasamda akşam buralardayım.. neler yapıyosunuz bakalım nerde durumlar.. listeyi göremedim...:)) kimler yendi kimler ne aşamada:)) ayy özlemişim sizi..
vala bizde zuzukuyla sizleri çekiştiriyoduk ortalıkda yoklar diyoduk ki sen geldin :)

Uzun zamandır forumu takip edemiyorum. öncelikle hepinizin bir an önce yenmesini diliyorum. aynı korkuları yaşadık neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum eski bir vajinusmuslu olarak size ilk söylemek istediğim bu konuyu

ertelemeyin üzerine gidin mutlaka yeneceksiniz. yendikten sonra bumuymuş diyeceksiniz. kendinize güvenin ve ben bu işin üstesinden geleceğim deyin. cinselliği yaşadıkça korkularımızın ne kadar yersiz olduğunu anlıyoruz. çok uzun zaman oldu yeneli sanki hiç o korkuları yaşamamış gibiyim. soracağınız bir şeyler olursa artık yardım için elimden geldiğince burada olmaya çalışacağım...
bnada yardım et

Back
X