• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ay çok mantıklı :) denicem bunu şu şurup şişelerinden çıkan enjektörler var ondan alıp içime sıkmak :)
ama benim bildiğim ozaman spermler sağlıksız oluomuş sonrada bebekte hastalıklı olabiliomuş... çünkü o plastikte saglıksız maddeler var.. yanlışsam düzeltin.. :)

Bi arkadasimin daha hamile olduğunu öğrendim kendimi uzaylı gibi hissediyorum artık :KK61:misafirlerim gitse de pazar günü başlasam egzersize artık çok yoruldum:KK42:

demi.. ineklerin tanaların içince vıcıh vıcıhh.. ohh nee fantazi behh.. :KK70: ...kızım sen bugün ne yiyip içtiysen banada söyle .. maşallahın var bugün.. :KK70: :KK70:
teşekkür ederim tatlım bilmem bugün neşem pek yerinde Allah bozmasın.ekstra bişey yemedim bi yumurta az birazda peynir ha bide kaçak çay :D

teşekkür ederim tatlım bilmem bugün neşem pek yerinde Allah bozmasın.ekstra bişey yemedim bi yumurta az birazda peynir ha bide kaçak çay :KK70:
allah neşeni arttırsın ozaman.. :) ozaman kesin o kaçak çayın içinde bi kaçaklık vardı oda bugun sana denk geldi :D

Back
X