- 2 Nisan 2015
- 78
- 76
- 88
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #193.621
Bu arada yenen arkadaşları tebrik ediyorum. Darısı BÜTÜN KIZLARA İNŞALLAH :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benide ekleyebilirsin artk canım bu listeye
dönemezsin canım korkma ben de hep o endişeyi yaşadım ama asla geriye gitmiyorsun çünkü bilinçaltın kabulleniyor
TEŞEKKÜR EDERİM adanis sizlerin destekleri sayesinde :)"BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ
1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar
21-)kardelen-89
22-) han_i
Tebrikler han_i ciğim..
Seni tebrik ederim kurtuldun bu sıkıntılı durumdan :)dönemezsin canım korkma ben de hep o endişeyi yaşadım ama asla geriye gitmiyorsun çünkü bilinçaltın kabulleniyor
teşekür ederim canım asla egzersizleri bırakmayın yenmemeniz imkansıztebrikler canim cok sevindim:) darisi basimiza insallah.
teşekür ederim canım.Allah düşmanımın başına bile vermesn .Seni tebrik ederim kurtuldun bu sıkıntılı durumdan :)
canım benim sağol evet rahatlamalıyımşükür benim artk iyi korkum falan da yok bende pek pozisyon değişikliği yapmadm sadece bi kaç tane korku yine başa döner miyim acaba canm yanacak mi diye düşündüğün için canm bir daha başa dönmeyecksn sende biliyorsn korkma sen yenmiş birisin kendini rahat bırak eşinle zevkine bak canm![]()
teşekürler canım inşallah en kısa sürede sizde kurtulursunuzkıııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tebriklerrrr....... ayyy darısı başımııızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...
canım çünkü mahsen bölümümüzle çok yakın böyle hissetmen normal zamanla geçiyor o durum takma kafanaKizlar bisey daha sorucam size ben aparatla git gel yaparken boyle hani sistit olursunuzda surekli afedersiniz ama çisiniz varmis hissi olur ya oyle oluyor bende ve surekli wc ye gidiyorum egzersizleri yaparken az da olsa surekli yapiyorum neden boyle oluyor acaba bu his beni cok rahatsiz ediyor varmidir acaba bi cozumu
Sendede olmusmuydu o his canim beni rahatsiz ediyor ama bu durum.canım çünkü mahsen bölümümüzle çok yakın böyle hissetmen normal zamanla geçiyor o durum takma kafana
canım erkeğin geç boşalması için spreyler ilaçlar var doktora yada eczaneye danışın onlar yardımcı olur onu kullandıktan sonra uzun süre dik kalabiliyor penisKizlar merhaba bisiy sorucam ben aparatla 4. yu yapiyorum ama es denemesine gecemedik bi turlu simdi normal bi iliski gibi olmayacak sonucta ya yanlis anlamazsaniz size bisiy sorucam penis denemesi icin penisin belli bir sertlige gelmesi gerekiyor ya hadi on sevismeyle bunu istenilen seviyeye geturdik sonra nasil yapiyosunuz sonucta birden belki girmesine izin vermiycem bi sure bunu deniyecez bu surecte penisin istenilen sertlikte olmasini nasil sagliyacaz . Ya cok utaniyorum bunu sordugum icin ama tikandik kaldik bu surecte esimde bilemiyor cunku normal bi cinsel iliski olmayacagi icin yardimlarinizi bekliyorum kizlar
oluyordu canım doktorda demişti ilk aparat çalışmasında bu his olur sakın panik yapma diye sonra çalışa çalışa geçti.Şimdide peniste oluyor benm ama artk kafama takmıyorum yeni yendiğim için oluyor heralde yine geçer :)Kizlar bisey daha sorucam size ven aparatla git gel yaparken boyle hani sistit olursunuzda surekli afedersiniz ama çisiniz varmis hissi olur ya oyle oluyor bende ve surekli wc ye gidiyorum egzersizleri yaparken az da olsa surekli yapiyorum neden boyle oluyor acaba bu his beni cok rahatsiz ediyor
Sendede olmusmuydu o his canim beni rahatsiz ediyor ama bu durum.
uzun zamandir yapiyorum aparatla mesela simdi gitgel leri sık ve fazla yapayim diyorum ama o rahatsizlik verrn histen dolayi yapamiyorum
Ayy gercektenmi ya super o zaman adi nedir canim o spreylerin biliyormusuncanım erkeğin geç boşalması için spreyler ilaçlar var doktora yada eczaneye danışın onlar yardımcı olur onu kullandıktan sonra uzun süre dik kalabiliyor penis
Penistede olacakmi ayni his yaa tuuh neyse ya yeneyimde su sorunu tek derdim o olsun sorun degil ama yinede varsa bi caresini bilen yardimci olursaniz sevinirim kizlar cookoluyordu canım doktorda demişti ilk aparat çalışmasında bu his olur sakın panik yapma diye sonra çalışa çalışa geçti.Şimdide peniste oluyor benm ama artk kafama takmıyorum yeni yendiğim için oluyor heralde yine geçer :)
canim ben penisle egzersiz yapiyorum.biraz acik olacak ama inmeye basladiginda esinle biraz oynaman lazim o zevk alinca tekrar eski sertligine kavusacaktir..ama bikax kez bu olur sonra istesen de sertlestiremezsin ara vermen lazimKizlar merhaba bisiy sorucam ben aparatla 4. yu yapiyorum ama es denemesine gecemedik bi turlu simdi normal bi iliski gibi olmayacak sonucta ya yanlis anlamazsaniz size bisiy sorucam penis denemesi icin penisin belli bir sertlige gelmesi gerekiyor ya hadi on sevismeyle bunu istenilen seviyeye geturdik sonra nasil yapiyosunuz sonucta birden belki girmesine izin vermiycem bi sure bunu deniyecez bu surecte penisin istenilen sertlikte olmasini nasil sagliyacaz . Ya cok utaniyorum bunu sordugum icin ama tikandik kaldik bu surecte esimde bilemiyor cunku normal bi cinsel iliski olmayacagi icin yardimlarinizi bekliyorum kizlar
canım bilmiyorumya akşam eşim gelince soriyim ama eczaneyede sorabilirsinAyy gercektenmi ya super o zaman adi nedir canim o spreylerin biliyormusun
hemen alışıyosun canım onaya sorun olacak bişey değil sadece sen başta başlamadan önce bi tuvalete git sonra çalışmaya başlatıktan sonra gitme ben öyle yapıyordumPenistede olacakmi ayni his yaa tuuh neyse ya yeneyimde su sorunu tek derdim o olsun sorun degil ama yinede varsa bi caresini bilen yardimci olursaniz sevinirim kizlar cook