• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım penis boyu normalden uzunsa sen hepsini aldığın halde almamış sanabilirsin

onu dşündüm ama normal die geçio internetten baktım sizede söyledigim gbi en fazla 10 sntm oluyo dahası olmuyo hani gitmiyo acısında degilim sizin sayenizde gayet rahat ve korkusuzum ama yok hani olmuyo vajina kısalıgı diye bişy varmı onuda bilmiyorum arada kaldım şimdilk böyle devam ediyim diyorum belki zamnla olur mu acaba

mesela pe..nin tamamı girdiği zaman cokmu acıo yani vajina okadar uzunmu yoksa belirli cm mi alabilio sadece

şimdi intrnetten baktım ben bi kadının vajina uzunlugu 7 veya 12 santm arasında degişiyomuş bu duruma göre ben yeterince alabilmişim ama vajina duvarı esnek yapıya sahipimmiş ve kişiden kişiye degişebiliyomuş zamanla yani esnedikçe alınadabilir alınamayada bilir diyo deişken bi durum acı durumuna gelince içeride bi acı yok ama son girdigi yeri zorlayınca acı oluyo sanırsam zorlamamak ve girdigi yere kadar yapmak lazım daha sonra yapa yapa esner aklıma başka secenek gelmiyo

ayyyy saol yüreklndrdğn için ya işte kafamda bi olgu var tam p.. boyutnda aparatı almdn denersm p.. vajnamı yırtck girmyck gibi gelyo çnkü apartı kalınlştramym olmuyo dha kalını p.. te olmaz dye düşünyom o yüzdn
canim bak ben parmak egzersizi yapamiyorum,aparat sokamiyorum ama pnsle rahat giris yapabiliyorum..pns denemesine gec ve bir kere olsun dene goreceksin aparat ya da parmaktan cok daha kolay giris saglayacaksin.yapamazsan egzersize devam et kendini hazir hissettiginde pnse gec.ama bi kere dene ve gor ;)

mesela pe..nin tamamı girdiği zaman cokmu acıo yani vajina okadar uzunmu yoksa belirli cm mi alabilio sadece
ben araştırdım doktorada sordum vajina 18 santime kadar penis alabiliyormuş.ama bu kişiden kişiye göre 15 20 santim arasında da değişebilirmiş.ben 17 santim alabildiğime göre araştırmalarım doğru diye düşünüyorum.acıma konusu şöyle eğer penis vajina boşluğundan daha uzunsa git gel sırasında penis rahime baskı yapacağından acıtabiliyormuş.partnerinin penisi fazla uzun olan çiftlerde özellikle hani köpek pozisyonu varya(halk arasında domalma olarak tabir edilen) o pozisyonda ilişkiye girmeleri tavsiye edilmiyormuş

ben araştırdım doktorada sordum vajina 18 santime kadar penis alabiliyormuş.ama bu kişiden kişiye göre 15 20 santim arasında da değişebilirmiş.ben 17 santim alabildiğime göre araştırmalarım doğru diye düşünüyorum.acıma konusu şöyle eğer penis vajina boşluğundan daha uzunsa git gel sırasında penis rahime baskı yapacağından acıtabiliyormuş.partnerinin penisi fazla uzun olan çiftlerde özellikle hani köpek pozisyonu varya(halk arasında domalma olarak tabir edilen) o pozisyonda ilişkiye girmeleri tavsiye edilmiyormuş
domalma kısmına sesli güldüm ha a ha ha a :D :D

hmm anladım sağol canım :)

Ben hiç bi aşamada değilim bitane terapist buldum ona gidicem ama oda egzersiz yaptiriyomus ben parmağını sokamadim
seyhancim burdaki uyeler doktorlarin yaptirdiklarini paylasiyorlar ben de o yuzden doktora gitmedim egzersiz yaptiriyorlarsa evde de yaparim dedim o kadar para vermeye gerek yok dedim. ben kulak cubuguyla baslamistim biliyorsun ilk gun hic bir sey yapamamistim ikinci gun ucunu itebilmistim ucuncu gunde de asama asama ilk 1,5 cm sonra 3 cm en son da 6 cm itmistim pes etmeden yaptim ama inat ettim. cumadan beri egzersiz yapmiyorum ama cevresi 7cm olan aparati alabilmistim. kendine guven herkes yapiyor ben de yapabilirim de ben bu asamaya oyle geldim. her gun calismistim ama. bence biraz ugras derim doktora gitmeden.

Ben hiç bi aşamada değilim bitane terapist buldum ona gidicem ama oda egzersiz yaptiriyomus ben parmağını sokamadim
canım ben de sen gibiydim doktoru buldum randevu aldim egzersiz yapamam dedim hem o kadar parayi vermek zor geldi hem mahremiyetimi o kadar açmak ( burda rahat rahat konuşuyoruz orasi ayri :))bburdaki arkadaslarin destegiyle cok kısa surede yendim doktoru da iptal ettim:) doktora verecegin parayla guzel bi tatil yap yenersin yeterki ustune git erteleme

Back
X