• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

"BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ:KK68::KK68:

1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar

21-)kardelen-89

22-) han_i

23-) ece ulusoy

yok mu artıran :)) :KK36::KK36:

1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar

21-)kardelen-89

22-) han_i

23-) ece ulusoy

yok mu artıran :)) :KK36::KK36:
insallah artiracagiz Adaniscim:)

2 senelik kabusun yorumları okuyarak ve tavvsiyelere uyarak 1 günde son buldu ki ben eşimi bile yanına yanaşmaktan korkuyodum o derece ruya gibi geliyo ama çok şükr kurtuldum parmak egzersizi çok işe yarıyo . yanlız ilişkide hepsini alamyorum hala bunun sebebi ne olabilir ittirdigim halde daha fazla gitmiyo yarıda kalyo acaba zamanla mı olcak yardımcı olurmusunuz

Canım p..si alabildiğin noktaya kadar al, sonra çıkar, tekrar al, tekrar çıkar.. Bunu 3-4 kez yap, bu şekilde vajinanı esneteceksin, rahatlıkla girer. Ya da en son aldığın noktada kal, içinden 10 a kadar say, p..si çıkarma yalnız, hazır olduğunda derin bir nefes al, nefesini verirken ilerletmeye devam et, kalça hareketleriyle p..sin girmesine yardımcı olabilirsin.

Canım p..si alabildiğin noktaya kadar al, sonra çıkar, tekrar al, tekrar çıkar.. Bunu 3-4 kez yap, bu şekilde vajinanı esneteceksin, rahatlıkla girer. Ya da en son aldığın noktada kal, içinden 10 a kadar say, p..si çıkarma yalnız, hazır olduğunda derin bir nefes al, nefesini verirken ilerletmeye devam et, kalça hareketleriyle p..sin girmesine yardımcı olabilirsin.

hmm daha vajnusmusu yeneli 1 hafta oluyo o yüzden pek ne yapcgımı blemiyorum teşekkr ederim dediginiz gibide denicem inşallah olur :)

kizlarr bisey sorucam bu parmak hareketlerini yaparken kanama olmuyomu yani kizlik zari na bişey olmuyormu

Ola da bilir, olmaya da bilir.. Bunun bir önemi yok, kızlık zarına bu kadar takılma canım, gözünde büyüttüğün kadar önemli, altın değerinde bir şey değil kuzucum. Sen vakit kaybetmeden egzersizlerine başla, her adımda, her aşamada bizlere yaz, aklına takılan her şeyi bizimle paylaş, sen de yeneceksin, unutma birtanem hepimiz seninle aynı durumdaydık, bizler başardıysak sen de başarırsın.

hmm daha vajnusmusu yeneli 1 hafta oluyo o yüzden pek ne yapcgımı blemiyorum teşekkr ederim dediginiz gibide denicem inşallah olur :)

Canım benim, seni de ekleyelim o halde yenenler listemize ^^ Tebrikler, çok sevindim senin adına izelcim. Mutlaka dene, her ikisini de dene, birinden birinin faydasını göreceğine inanıyorum.

1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar

21-)kardelen-89

22-) han_i

23-) ece ulusoy

24-) behrem izel

kalin aparat calisiyorum da ucunu alabildim devami gelmiyor sunu bir halletsem yakindir mutlu son:))

Çalıştığın kalın aparatın yarısını alman, eşli deneme için kafi birtanem. Ne diyeyim maşallah sana, çok güzel aşama kaydettin, ilk yazıştığımız günü hatırlıyorum da insan ne kadar çaresiz hissediyor kendini ama bak kendi gücünü, neler yapabileceğini gördün, senin ismini de listeye kazıyacağımız günler gelecek inşallah Derinim....

Canım benim, seni de ekleyelim o halde yenenler listemize ^^ Tebrikler, çok sevindim senin adına izelcim. Mutlaka dene, her ikisini de dene, birinden birinin faydasını göreceğine inanıyorum.

inşallah deniccem dedginizi . olur ekleyin :) herkezin yardmcısı olsun zor bi durum gerçekten meger ne kadar kolay yöntemler varmş bu sayfa saolsun yardımcı oldu herkez çok tşekkr ederim yardım edenlerden Allah razı olsun bu illeti yenmeye çalışanlarında yardımcısı olsuun inş..

Ben hiç bi aşamada değilim bitane terapist buldum ona gidicem ama oda egzersiz yaptiriyomus ben parmağını sokamadim
canım bende aynı durumdaydım parmağımı sokamam diye 1.5 yıl kaçtım sonra bi doktor buldum hipnoz yapıyomuş iyi dedim parmağımı sokmadan hipnozla kurtulurum ama öyle değilmş hipnoz yanında aparat sokma çalışması varmış yani bu hastalık egzersizsiz geçmiyor boşa zaman kaybetme oyüzden.Bende doktora gittiğimde tedavimiz okuyun dedi 3500 tl para verdik hipnoza aldı sonra elimize 3 aparat verdi git bunu otelde yap gel dedi ben parmaktan korkarken aparatı nasıl sokucam dedim yapamadan kliniğe geldim.Doktor geç muayaneye hazırlan dedi mecbur okadar para verdim okadar yol gittim oyüzden tedaviyi olmada dönmek istemiyordum doktorun dediğini yaptım doktor 2 bacağını yana aç dedi açtım tabi yüzde korku endişe ifadesi stres falan hepsi var doktor senin orana bile bakmıyor senin yüzünle ilgileniyor çünkü rahat olman çok önemli neyse doktorun konuşmaları falan beni baya rahatlattı bi de doktor olduğundan karşındaki güveniyosun tabi neyse doktor kayganlaştırıcıyı kremi sürdü dediki önce ucunu vajinaya dokundurcam sonra ilerletiyorum diyeceğim seninde bilgin doğrultusunda ilerleticem tamam dedim ama nasıl bi korkuyla neyse doktor yavaşça aparatı ilerleteceğinde hayr istemiyoyorum bırakın yapmıcam bi sürü laf söyledim doktor boşansan daha mı iyi olacak acıların en büyüğünü yaşayacaksın diye konuşmaya başladı sonra farklı konular hikayeler anlatırken bi baktım girmiş doktor benle konuşurken aparatı sokmuş bile haberim yok .doktor bak şimdi aparat nerde gördün mü okadarr stres olmaya değdi mi dedi gerçekten değmedi haberim bile olmadı böylece aparat çalışmalrına başladım sende oyüzden hiç vakit kaybetme bu hastaliğın üzerine git tedavisi yüzde yüz umutsuzluğa kapılma

Ben hiç bi aşamada değilim bitane terapist buldum ona gidicem ama oda egzersiz yaptiriyomus ben parmağını sokamadim

Hayır seyhancım, inan bana bizlerin söylediği egzersizleri yaptırıyorlar. Boşu boşuna dünyanın parasını harcama, çabala, gayret et, elinden gelenin en iyisini yap, bir anda parmağının hepsini alamazsın zaten, ümitsizliğe kapılma, ertelemeden, ben yapamam demeden bir an önce başla egzersizlerine. İstersen bir haftada bir boğum al, istersen iki haftada.. Yavaş da olsa mutlaka ilerleme kaydedersin, güven kendine.

inşallah deniccem dedginizi . olur ekleyin :) herkezin yardmcısı olsun zor bi durum gerçekten meger ne kadar kolay yöntemler varmş bu sayfa saolsun yardımcı oldu herkez çok tşekkr ederim yardım edenlerden Allah razı olsun bu illeti yenmeye çalışanlarında yardımcısı olsuun inş..

İnşallah birtanem, Allah hepimizden razı olsun. Bir an önce kurtulursunuz bu dertten inşallah, dualarımızı eksik etmeyelim, rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Çalıştığın kalın aparatın yarısını alman, eşli deneme için kafi birtanem. Ne diyeyim maşallah sana, çok güzel aşama kaydettin, ilk yazıştığımız günü hatırlıyorum da insan ne kadar çaresiz hissediyor kendini ama bak kendi gücünü, neler yapabileceğini gördün, senin ismini de listeye kazıyacağımız günler gelecek inşallah Derinim....
Aslinda cumadan beri egzersiz yapamiyorum bugun basladim. onun oncesinde de regl girmisti araya. surekli egzersiz yapmis olsaydim daha cabuk ilerlerdim belki de. insallah yazdiracagim adimi listeye:)

Back
X