• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Iyi aksamlar Kizlar,,,Ya ben tek parmaga alistim artik rahat egsersiz yapiyorum ama iki parmak olmuyo acidigi icin felan degil küs isareti yapip eldiven ile deneyim dedim eldivenden dolayi giriyormu nekadar giriyo hissetmedigim icin geri eldiveni cikardim sonra eldivensiz deneyim dedim bu seferde iki parmak birlikte tam yuvarlak düzgün bi oval sekli olmadigi icin yapamadim ama tek parmak yaridan fazla giriyo yani,,ben yapmasam iki parmagi olurmu bi akil verin..

canım çok faydası var ben ilk bu duayla başını almaya başlamıştım .Herşey allahtan derdini veren dermanını da verir biz çalışcaz duamızıda yapcaz allah ol derse olur hayırlısıyla inşallah tüm arkadaşlar faydasıını görür
amin insallah canim.regl olmadan once allahim sen bana guc ver cesaret ver..beynimdeki sacma dusunceleri silmeme izin ver vajina icinde sinir yok acimicak bisi hissetmicem diye diye ilk defa bas kismini tamamen aldim..dedigin gibi allah ol derse olur..insallah dermanimizi verir..yumurtaya can veren allahim bizim de rahmimize bebek dusur bu duyguyu bizden esirgeme..isteyen herkese nasip eyle yarabbim..

Iyi aksamlar Kizlar,,,Ya ben tek parmaga alistim artik rahat egsersiz yapiyorum ama iki parmak olmuyo acidigi icin felan degil küs isareti yapip eldiven ile deneyim dedim eldivenden dolayi giriyormu nekadar giriyo hissetmedigim icin geri eldiveni cikardim sonra eldivensiz deneyim dedim bu seferde iki parmak birlikte tam yuvarlak düzgün bi oval sekli olmadigi icin yapamadim ama tek parmak yaridan fazla giriyo yani,,ben yapmasam iki parmagi olurmu bi akil verin..
benzer bi sorun bende de oldu canim aparat yaptim 2parmak kalinliginda sen de bu sekilde yapabilirsin..

amin insallah canim.regl olmadan once allahim sen bana guc ver cesaret ver..beynimdeki sacma dusunceleri silmeme izin ver vajina icinde sinir yok acimicak bisi hissetmicem diye diye ilk defa bas kismini tamamen aldim..dedigin gibi allah ol derse olur..insallah dermanimizi verir..yumurtaya can veren allahim bizim de rahmimize bebek dusur bu duyguyu bizden esirgeme..isteyen herkese nasip eyle yarabbim..
canım arkadaşım benimya ne kadar iyi yürekli çalışkan bi kızsın inşallah çabuk atlacaksn :)

Vajinismus tam olarak nedir ?

canım arkadaşım benimya ne kadar iyi yürekli çalışkan bi kızsın inşallah çabuk atlacaksn :)
tsk ederim canim beni duygulandirdin :* belki demode bi soz olucak ama gercekten burdaki meleklerin destegiyle olucak bu is ;) su an regl donemindeyim ne aparat ne es denemesi var fakat;beynime cok guzel sinyaller gonderiyorum sayenizde..o kocaman yureklerinizden opuyorum hepinizi *

Anneler gerinerek mutluluklarini paylaşıyor benim suçum neydi:KK61:
canım benim.. kendine kızma e mi.. herşeyin bir vakti varmış napalım öteden beri bunu derler.. doğrudur da.. sen de anne olacaksın inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alacağın günler gelecek.. o zaman dönüp boşuna üzmüşüm kendimi diyeceksin:))

Inşallah kızlar ya tez zamanda buradaki herkes annelik duygusunu tadar inşallah. . ALLAH ım sen bize kolaylık ver cesaret ver ol de oluversin Mevlam. Rahat bi şekilde atlatalim artık şu evreyi:KK42:
insallah canim.. benim de dualarim hepimiz icin..rabbim bizi baska bi seyle sinamasin..

Kızlar aparatım fazla kalın değil bephanten krem kalinliginda. Şimdi egzersiz yaptım aparata hafif akintiyla karişik kan bulaştı. Kahverengi gibi. Benim tansiyon düştü tabi :110:neydi şimdi bu aparatım çok kalın değildi ki . Uyuşturucu sprey siktim anlamadan yanlış yöne mi ittim ki?

Back
X