• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba,

bende yeni katıldım 11 günlük evliyim ve korkuyorum doktora gittim vajinismussun dedi =( nasıl aşacağımı bilemiyorum. burdan yorumları okurken yazmayı düşündüm.. utanarak yazdım. :(

Kızlar aparatım fazla kalın değil bephanten krem kalinliginda. Şimdi egzersiz yaptım aparata hafif akintiyla karişik kan bulaştı. Kahverengi gibi. Benim tansiyon düştü tabi :110:neydi şimdi bu aparatım çok kalın değildi ki . Uyuşturucu sprey siktim anlamadan yanlış yöne mi ittim ki?

merhaba acaba kullandığınız uyuşturucu sprey nedir ? tamamen uyuşturuyor mu ?

Arkadaşlar,yaklaşık 6ayönce ben de burada çaresizce bişeyler yapmaya ve buradaki tecrübeli arkadaşlardan faydalanmaya çalışıyordum ve çok şükür yendim:)LÜTFEN sakin olun ve pes etmeyin..her türlü sorunuza açığım yardım ederim.
tebrik ederim hayırlısı olsun ben tam 5 yıldır yenemiyorum nasıl başardın

Kızlar merhaba
Daha önce de sormuştum ama cevap alamadım malesef.
2. aparatla egzersiz yaptım, çevresi 8 buçuk cm. Yalnız merak ettiğim benim aparatımın ucu ince, giderek kalinlaşiyor.
Sizce bu sorun mu?
Yani ucu da mı 8 buçuk cm olmalı?
İlk girişte direk 8 buçuk cm olmasi mi lazım?

Kızlar merhaba
Daha önce de sormuştum ama cevap alamadım malesef.
2. aparatla egzersiz yaptım, çevresi 8 buçuk cm. Yalnız merak ettiğim benim aparatımın ucu ince, giderek kalinlaşiyor.
Sizce bu sorun mu?
Yani ucu da mı 8 buçuk cm olmalı?
İlk girişte direk 8 buçuk cm olmasi mi lazım?
Merhaba arkadaşım olması gereken o. Pns in baş kısmıda afedersin incedir git gide kalınlaşır

Merhaba,

bende yeni katıldım 11 günlük evliyim ve korkuyorum doktora gittim vajinismussun dedi =( nasıl aşacağımı bilemiyorum. burdan yorumları okurken yazmayı düşündüm.. utanarak yazdım. :(

vajinismus teshisi konmasi icin 11 gun kisa bi sure..bildigim kadariyla 21 gun boyunca her gun denenmis ve basarisiz olmus olmasi lazim..peki senin korkularin ne boyutta yani neden korkuyosun..?

cnm sen 21 gün boyunca her gün dedin ben 1,5 yıllık evlym ama toplasan 15 kez bile denemdk sanrm

Ben de yaklasik 5 yillik evliyim ilk 2 yil 10 kez falan denemisizdir ben izin vermedigim kendimi kastigim icin bir daha denemedik bile. esim de cok anlayisli hic zorlamadi erteleye erteleye bu zamana geldim.

cnm sen 21 gün boyunca her gün dedin ben 1,5 yıllık evlym ama toplasan 15 kez bile denemdk sanrm
ilk 21 gun canim;) vajinismus teshisini o sekilde koyuyolar..doktordan bizzat duydum.hatta bana sordu kac gun denediniz diye..bana sordugunda ben de 7 aylik evliydim..simdi 22 aylik evliyim hala vajinismusluyum..

Back
X