• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ilk 21 gun canim:KK66: vajinismus teshisini o sekilde koyuyolar..doktordan bizzat duydum.hatta bana sordu kac gun denediniz diye..bana sordugunda ben de 7 aylik evliydim..simdi 22 aylik evliyim hala vajinismusluyum..
ben doktora 6 aylık evlykn gitmştm o zamn vajnsmus olduğumu söyledi şidi 18 ay oldu ama hala bi değişim yok :(

Merhaba bende 9 aylık Evliyim araştırmalarıma göre vajinismusun çoğu belirtilerini taşıyorum ama eşimi kendime hiç yaklştırmıyo da değilim. Karmakarışığım :/
cnm bzimde eşimle ilişkmz çk iidi bn bna doknmsndn çk haz alıyodm kendi vücudmla barşk bi insanm norlde herşey başlrkn güzel ama o ana gelince kasılmlr istemym olmyck demelr ve hala aynı durumdyım bir an önce egzerszlere başla bnce

Ben de yaklasik 5 yillik evliyim ilk 2 yil 10 kez falan denemisizdir ben izin vermedigim kendimi kastigim icin bir daha denemedik bile. esim de cok anlayisli hic zorlamadi erteleye erteleye bu zamana geldim.
bnde o geçip giden seneleri yaşamk istemyrum artık umarım bi an önce yenersn cnmmmm bizde aynı eşim moralm bozlmsn dye hiç üstelemyo hep anlayışlı o yüzden böle zamn akıp gdyo zatn

Kızlarrr Günaydın ben yendim başardım dün Rabbim e şükürler olsun lalalala Yuppiiiiii sizin sayenizde allah razı olsun hepinizden keşke daha önce bulsaydım burayı iki buçuk sene olmazdı belki ama vardır bunda da bi hayır :KK73::KK71:

GEÇMİŞ OLSUN CANIM. TEBRİK EDERİM. DARISI BAŞIMIZA :))

Tebrik ederim cnm darisi bizlere..nasi oldu peki
Bi anda oldu canım anlamadım bile kayganlaştırıcı bol kullandım hem eşime hem kendime bol bol sürdüm ben üstte eşime yüzüm dönük şekilde yendim oturdum üstüne yani sonra nefes egzersizi yaptım ittirirken ve dua tabiki :))) sonra ıkındım bi baktım girmiş hepsi içimde canım sonra ağladım sevinçten bi de eşim o kadar mutlu oldum ki onu öyle görmek herşeye değer :))) bu arada altta daha denemedim üstte iki kez yaptık bide Sırtım dönük şekilde

Bi anda oldu canım anlamadım bile kayganlaştırıcı bol kullandım hem eşime hem kendime bol bol sürdüm ben üstte eşime yüzüm dönük şekilde yendim oturdum üstüne yani sonra nefes egzersizi yaptım ittirirken ve dua tabiki :))) sonra ıkındım bi baktım girmiş hepsi içimde canım sonra ağladım sevinçten bi de eşim o kadar mutlu oldum ki onu öyle görmek herşeye değer :))) bu arada altta daha denemedim üstte iki kez yaptık bide Sırtım dönük şekilde
alttada olur merak etme sakin olursan o daha kolay hatta

gözün aydin canimm:) umutlarimiz katlaniyo yenenleri gordukce :)

Kızlar egzersizleri gündüz evde yapıyorsunuz sanırım sıklıkla öyle mi? Ben yapabildiğim zaman akşam ve 15 dk falan yapabiliyorum. Şuan regliyim zaten. Bitince asılacağım inş. Gündüz evde olsam sanki daha çabuk olurdu benim pek zamanım yok maalesef. Hep öteliyorum zaten. Tam müsait oldum şimdide regli şu bayram gelmeden bitirmek istiyorum arkadaşlar. Yenen arkadaşları okudukça gaza geliyorum, kendimi tembel ilan ettim zaten. dua edelim inşallah da biran önce hepimiz kurtulalalım.

Kızlar egzersizleri gündüz evde yapıyorsunuz sanırım sıklıkla öyle mi? Ben yapabildiğim zaman akşam ve 15 dk falan yapabiliyorum. Şuan regliyim zaten. Bitince asılacağım inş. Gündüz evde olsam sanki daha çabuk olurdu benim pek zamanım yok maalesef. Hep öteliyorum zaten. Tam müsait oldum şimdide regli şu bayram gelmeden bitirmek istiyorum arkadaşlar. Yenen arkadaşları okudukça gaza geliyorum, kendimi tembel ilan ettim zaten. dua edelim inşallah da biran önce hepimiz kurtulalalım.

evet canim ya gunduzleri daha fazla zaman ayirabiliyo insan..aksamlari yemektir caydir bi de misafir geldi mi egzersize ara vermek zorunda kaliyosun..

Back
X