• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vajinismus teshisi konmasi icin 11 gun kisa bi sure..bildigim kadariyla 21 gun boyunca her gun denenmis ve basarisiz olmus olmasi lazim..peki senin korkularin ne boyutta yani neden korkuyosun..?

Canım acıycak diye zaten 11 gün boyunca 3 kez denedim başarısız oldum. bir daha istemedim. ben denemek isteyince canım acıdığında kocam kıyamıyor bırakıyor bende ztn ağlamaya başlıyorum doktora gittim ve doktor söyledi.. doktor aile doktoru o yüzden içim rahat doktordan yana. ama ne yazıkki dün gecede sakinleştirici şurup içtim ve yine denemek istedim sonu hüsran.. ağlamaya başladım kocamda kıyamadı. :(

Ilk olduğunda bende de kan gelmemişti. Belki biraz geridedir zar. Eşim cok az bi kısmın kaldığını söylemişti. Ikinci kez misyoner de denedik o zaman oldu. Rabbim herkese nasip etsin
Ayrıca bu zar olayına takılmamalıyız zaten takıla takıla böyle oluyoruz ya.

Ilk olduğunda bende de kan gelmemişti. Belki biraz geridedir zar. Eşim cok az bi kısmın kaldığını söylemişti. Ikinci kez misyoner de denedik o zaman oldu. Rabbim herkese nasip etsin
Ayrıca bu zar olayına takılmamalıyız zaten takıla takıla böyle oluyoruz ya.
aynı benim durumum çok az bi kısmı kaldı ama olmadı diyerek karalar bağlıyorum halbuki sevinsene o kadar olduğuna dimi

Kızlarrr Günaydın ben yendim başardım dün Rabbim e şükürler olsun lalalala Yuppiiiiii sizin sayenizde allah razı olsun hepinizden keşke daha önce bulsaydım burayı iki buçuk sene olmazdı belki ama vardır bunda da bi hayır :KK73::KK71:
Tebrikler darisi basimiza insallah:)

kızlar ben yendim yardımcı olacagım birisi olursa ozelden yazabilir. surekli ilgilenebilirim yeterki bu illetten hepimiz kurtulalım..

Kızlar egzersizleri gündüz evde yapıyorsunuz sanırım sıklıkla öyle mi? Ben yapabildiğim zaman akşam ve 15 dk falan yapabiliyorum. Şuan regliyim zaten. Bitince asılacağım inş. Gündüz evde olsam sanki daha çabuk olurdu benim pek zamanım yok maalesef. Hep öteliyorum zaten. Tam müsait oldum şimdide regli şu bayram gelmeden bitirmek istiyorum arkadaşlar. Yenen arkadaşları okudukça gaza geliyorum, kendimi tembel ilan ettim zaten. dua edelim inşallah da biran önce hepimiz kurtulalalım.
insallah canim egzersizlere ara vermemek lazim aslinda ama ben de duzenli yapamiyorum. yaptigim zamanlarda 1 saat yapiyorum. Uzun sure yaptigimda oranin daha cok esnedigini farkettim bu sayede aparati kalinlastirdim ve oldu sizi aci olmadi bile ama garip geldi icimde kalin bir seyi ilk defa hissettigim icin. Dun de yaptim once ince ile basladim alistirdim sonra kalina gectim. bugun en son aparati kalinlastiracagim ins olur.

ben kendimi çok kötü hissediyorum. kocama belli etmemeye çalışıyorum ama elde değil. 12 gün oldu bugün evleneli belki çok kısa bir süre ama kocamla 5 senedir beraberiz. birbirimize deli gibi aşığız ve bana dokunmasına izin veremiyorum bu çok kötü bir şey. onu öpüyorum sarılıyorum ama ileriye gitme aşaması beni tedirgin ediyor . bu çok zor. biliyorum senelerce bekler beni. ama bu öyle bir şey değil. ilk defa bu kadar açık konuşuyorum sanırım biraz klavye delikanlılığı yapıyorum konuşmakla yazmak arasında uçurum olur derler ya. ben kendimi aşamıyorum . gözümü karartmak istiyorum sakinleştirici bile içtim sakinleşemedim bi anda olsun bitsin derler ya olmuyor işte. psikolojik olarak çöktüm sanırım. doktora gitmek istemiyorum çünkü şuan ihtiyacım olan doktor değil. sadece sakinleşmek.

Kızlarrr Günaydın ben yendim başardım dün Rabbim e şükürler olsun lalalala Yuppiiiiii sizin sayenizde allah razı olsun hepinizden keşke daha önce bulsaydım burayı iki buçuk sene olmazdı belki ama vardır bunda da bi hayır :KK73::KK71:
ayyyyyyyyyyyyyyyy tebrikler canımmmm.. nasıol oldu

ben kendimi çok kötü hissediyorum. kocama belli etmemeye çalışıyorum ama elde değil. 12 gün oldu bugün evleneli belki çok kısa bir süre ama kocamla 5 senedir beraberiz. birbirimize deli gibi aşığız ve bana dokunmasına izin veremiyorum bu çok kötü bir şey. onu öpüyorum sarılıyorum ama ileriye gitme aşaması beni tedirgin ediyor . bu çok zor. biliyorum senelerce bekler beni. ama bu öyle bir şey değil. ilk defa bu kadar açık konuşuyorum sanırım biraz klavye delikanlılığı yapıyorum konuşmakla yazmak arasında uçurum olur derler ya. ben kendimi aşamıyorum . gözümü karartmak istiyorum sakinleştirici bile içtim sakinleşemedim bi anda olsun bitsin derler ya olmuyor işte. psikolojik olarak çöktüm sanırım. doktora gitmek istemiyorum çünkü şuan ihtiyacım olan doktor değil. sadece sakinleşmek.
Burada seni anlayan senin durumunda olan iyi kalpli meleklerle dolu arkadasım. Hepimiz bu evrelerden geçtik. Kimimiz atlattık kimimiz hala uğraşıyoruz. Sadece sakin ol. Nasıl koşmak nefes almak doğal bi olaysa bu da aynen öyle. Çevre Baskısı aile den Kaynaklı Sıkıntılar yanlış duyumlar bizi bu hale sokan. Önce derin bi nefes al. Kendine tekrarla. Eşin senin Herşeyin sana zarar verecek bişey yapmaz. Zaten ÇOĞU öyle iyi niyetli ki koyamıyorlar bile bize. Kendin vajinana dokunaniliyır musun. Bi bunu dene. Bizi bilgilendir olur mu

Zaten psikolojik olarak o kadar yıkılıyoruz ki ben bu illetten kurtulduktan sonra bunalıma girdim bi kac gün bi Boşluk hissettim
çok şükür ki kurtuldun bende artık bitsin istiyorum tamamen yordu bu beni. hamile birini duyunca içim burkuluyor. anneler gününde bende hamile olabilirdim annelik ne demek hissedebilirdim ama beni bundan alıkoyan bi illet var benim bundan kurtulmam lazım yeter artık. yoruldum...

Burada seni anlayan senin durumunda olan iyi kalpli meleklerle dolu arkadasım. Hepimiz bu evrelerden geçtik. Kimimiz atlattık kimimiz hala uğraşıyoruz. Sadece sakin ol. Nasıl koşmak nefes almak doğal bi olaysa bu da aynen öyle. Çevre Baskısı aile den Kaynaklı Sıkıntılar yanlış duyumlar bizi bu hale sokan. Önce derin bi nefes al. Kendine tekrarla. Eşin senin Herşeyin sana zarar verecek bişey yapmaz. Zaten ÇOĞU öyle iyi niyetli ki koyamıyorlar bile bize. Kendin vajinana dokunaniliyır musun. Bi bunu dene. Bizi bilgilendir olur mu

Tsk ederim canm. evet kendime dokunabiliyorum eşimde bana dokunabiliyor ama onunki bana değdiği an yani girmese bile sanki girmiş gibi acı hissediyorum evet biliyorum psikolojik ama aşamıyorum. çok acık olucak belki ama biz ikimizde tecrübesiziz. ben acı çektiğim zaman eşimde korkuyor. kendime dokunuyorum eşim bana dokunuyor hatta burda parmağınızı sokmaya çalışın falan yazmışlardı ayna karşısına geçip denedim onuda işaret parmağımı soktum içine ama doğru yere soktuğumdan bile emin değilim. yani emin değilim derken vajina olduğundan eminim ama parmağımın nereye gittiği konusunda bi bilgim yok içine girdi sadece acı falanda hissetmedim ama eşiminki dediği an canım acıyor . çözümsüzüm. :(

Tsk ederim canm. evet kendime dokunabiliyorum eşimde bana dokunabiliyor ama onunki bana değdiği an yani girmese bile sanki girmiş gibi acı hissediyorum evet biliyorum psikolojik ama aşamıyorum. çok acık olucak belki ama biz ikimizde tecrübesiziz. ben acı çektiğim zaman eşimde korkuyor. kendime dokunuyorum eşim bana dokunuyor hatta burda parmağınızı sokmaya çalışın falan yazmışlardı ayna karşısına geçip denedim onuda işaret parmağımı soktum içine ama doğru yere soktuğumdan bile emin değilim. yani emin değilim derken vajina olduğundan eminim ama parmağımın nereye gittiği konusunda bi bilgim yok içine girdi sadece acı falanda hissetmedim ama eşiminki dediği an canım acıyor . çözümsüzüm. :KK43:

bu çok güzel bir gelişme canım. eşinin parmağı ile devam et canım sen. sen tam bir vajinusmus değilsin. sadece tecrübesizsin. hiç üzerine almadan bu durumu, gözünde büyütme, tek yapman gereken eşinin parmağı ile bir süre devam edin, alışana kadar, kendini hazır hissedince eşli denemeye geç,n. sen elinle p.si tut yerleştir sonra eşini yönlendir. dur bekle gibi, sonra yavaş yavaş oacaktır emin ol :) sen çok iyi durumdasın. oaraua bakamayan dokunamayanlar var.

Tsk ederim canm. evet kendime dokunabiliyorum eşimde bana dokunabiliyor ama onunki bana değdiği an yani girmese bile sanki gibi acı hissediyorum evet biliyorum psikolojik ama aşamıyorum. çok acık olucak belki ama biz ikimizde tecrübesiziz. ben acı çektiğim zaman eşimde korkuyor. kendime dokunuyorum eşim bana dokunuyor hatta burda parmağınızı sokmaya çalışın falan yazmışlardı ayna karşısına geçip denedim onuda işaret parmağımı soktum içine ama doğru yere soktuğumdan bile emin değilim. yani emin değilim derken vajina olduğundan eminim ama parmağımın nereye gittiği konusunda bi bilgim yok içine girdi sadece acı falanda hissetmedim ama eşiminki dediği an canım acıyor . çözümsüzüm. :KK43:
Canim oncelikle vajinanin yapisi ile ilgili yazilari oku netten sonra ayna karsisinda vajinani incele derin nefes al burnundan verirken balon sisirir gibi ufle o sirada vajinanin nasil acilip kapandigini goreceksin ve yerini tam olarak ogreneceksin ayrica ilk sayfada kegel egzersizleri hakkinda ayrintili bilgiler var onlarida oku ve ayna karsisinda uygula bunlari gun icinde firsat bulabildigin kadar cok yapnaya calis ilerleyen asamalarda da parmak egzersizlerine gececeksin izlemen gereken yol bu canim

Canim oncelikle vajinanin yapisi ile ilgili yazilari oku netten sonra ayna karsisinda vajinani incele derin nefes al burnundan verirken balon sisirir gibi ufle o sirada vajinanin nasil acilip kapandigini goreceksin ve yerini tam olarak ogreneceksin ayrica ilk sayfada kegel egzersizleri hakkinda ayrintili bilgiler var onlarida oku ve ayna karsisinda uygula bunlari gun icinde firsat bulabildigin kadar cok yapnaya calis ilerleyen asamalarda da parmak egzersizlerine gececeksin izlemen gereken yol bu canim

Kegel hareketlerini çözemedim bu ilk sayfada ufak tuvaletini yaparken sık bırak diyor onlar mı çözemedim. ama başlıycam bu işi 1 ay içindse halletmek istiyorum uzatmak istemiyorum. bazıları alkol al kafayı bul diyor. ben hayatımda hiç alkol içmedim. benim kafa yapıma göre alkol bana ters ama çok çaresizim bunu yapmak istemesemde yaparsam yani içersem vicdan azabı çekicem kendiliğinden olsun istiyorum. eşimle uygun pozisyonuda bulamadık ki o üste gelince benim bacaklarım altta kalıyor kapanıyor ben üstte olsam korkuyorum kendimi açamıyorum. benden eş falan olmaz :(

Back
X